Widok
cafe late, capuccino, espresso, rozne, czekolade na goraco ale kapsuly mega drogie, 20 zl 16 szt, mi starczaja na 3 dni, wiec generalnie nie polaceam mimo ze kawa dorba
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
ja kupuje po 12 zł + 10 przesylka( to nie 20 zł jak w sklepie)ale kupuje od razu 10 opakowan,to wyjdzie mi jakos po 13 zł obliczylam ze tak z 200 zł na rok, wydalam na kapsulki, ale nie chowam np jak goscie przyjda.
oczywiscie musisz sie liczyc ze np cappucino i inne kawki to w pudelku jest 16 kapsulek, to nie znaczy ze zrobisz z tego 16:)
bo jest 8 kapsulek mleka i 8 kapsulek cappucino, czyli zrobisz 8 kaw,
oczywiscie musisz sie liczyc ze np cappucino i inne kawki to w pudelku jest 16 kapsulek, to nie znaczy ze zrobisz z tego 16:)
bo jest 8 kapsulek mleka i 8 kapsulek cappucino, czyli zrobisz 8 kaw,
heheh ja wlasnie tzlko gosciom robie ta kawke:) zart, generalnie mysmy dostali ten ekspres jako prezent slubny, sama w zyciu bym go nie kupila, rodzice maja profesjonalny ekspres , ktory mieli kawe i jest rewela, wiadomo duzo wiecej kosztuje ale kawa jest perfekt
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
to zależy co kto lubi , ja mam domu Dolce Gusto i kawa mi smakuje a w pracy mamy lepszy express mielący kawę taki bardziej już wypasiony i niestety kawa mi nie smakuje ......no ale ja ogólnie kawoszem nie jestem - piję kawę rzadko 2-3 razy w tyodniu ...
Kawa w kapsułkach to dobra kawa do tego zamknieta więc nie wietrzeje - uważam , że kapsułki są Ok tylko ciut tańsze powinny być , nie wiem czemu u nas są takie drogie :-(
Kawa w kapsułkach to dobra kawa do tego zamknieta więc nie wietrzeje - uważam , że kapsułki są Ok tylko ciut tańsze powinny być , nie wiem czemu u nas są takie drogie :-(