Widok
Emilia - ocena
Pani Karolina to nauczycielka, która świetnie prowadzi zajęcia, również na zaawansowanym poziomie, potrafi dopasować sposób nauczania do potrzeb ucznia. Korzysta z różnorodnych, ciekawych materiałów edukacyjnych, dzięki czemu lekcje są angażujące i naprawdę efektywne. Ogromnym plusem jest możliwość nauki zarówno stacjonarnie, jak i zdalnie. System nauczania online jest świetnie zorganizowany, wszystko działa sprawnie, materiały są łatwo dostępne, a zajęcia zdalne niczym nie ustępują tym prowadzonym na miejscu.
Przerobiłam wcześniej wielu lektorów- tych w Polsce i poza granicami, nikt nie była tak zaangażowany jak Pani Karolina. Dopiero w KK Lingua zobaczyłam, jak mogą wyglądać lekcje prowadzone z prawdziwą pasją.
To już mój drugi kurs u Pani KK i na pewno nie ostatni. Naprawdę trudno znaleźć tak dobrego lektora. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce nie tylko uczyć się angielskiego, ale również widzieć realne postępy i czerpać przyjemność z nauki.
Przerobiłam wcześniej wielu lektorów- tych w Polsce i poza granicami, nikt nie była tak zaangażowany jak Pani Karolina. Dopiero w KK Lingua zobaczyłam, jak mogą wyglądać lekcje prowadzone z prawdziwą pasją.
To już mój drugi kurs u Pani KK i na pewno nie ostatni. Naprawdę trudno znaleźć tak dobrego lektora. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce nie tylko uczyć się angielskiego, ale również widzieć realne postępy i czerpać przyjemność z nauki.