Niestety nie mogę polecić tej szkółki. Moim instruktorem był Radek. Już około 10. godziny jazd zaczął wypytywać o wykupienie dodatkowych godzin, a im bliżej końca kursu, tym bardziej naciskał, twierdząc, że bez nich nie zdam egzaminu wewnętrznego. Dodatkowo, gdy miałam jazdy na godzinę 7:00, praktycznie nigdy nie był punktualny. Standardem były spóźnienia po 15 minut, a rekord wyniósł aż 20 minut.
Nie zdałam egzaminu wewnętrznego przez trzy błędy jeden był z mojej winy, ale dwóch pozostałych instruktor po prostu mnie nie nauczył. Gdy zwróciłam na to uwagę panu Adamowi, zamiast zrozumienia spotkałam się z bardzo nieprzyjemnym podejściem. Nasze rozstanie również przebiegło w bardzo niemiłej atmosferze. Instruktor zadzwonił do mnie i podczas rozmowy był opryskliwy oraz niekulturalny. Ostatecznie zabrałam dokumenty i przeniosłam się do innej szkółki. Tam zdałam egzamin wewnętrzny oraz państwowy za pierwszym razem. To tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że problem nie leżał w moich umiejętnościach. Zdecydowanie nie polecam tej szkółki.