Widok

Endokrynolog NFZ

Witam

Bardzo proszę o namiary na dobrego endokrynologa z nfz, jak długo się czeka (zależy mi na czasie), a także prywatnie, chodź nie ukrywam, że wolałabym z nfz.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prywatnie: dr Kuriata, gdynia.
Jak na NFZ to nie wiem, ale z tego co wiem, to na mur już nie w tym roku - kolejki horrendalne!
Jak prywatnie, to poczytaj opinie na "znany lekarz pl", "zdrowie i uroda" na tym portalu i wybierz.
Najlepszy endokrynolog to dr Krystyna Mizan - Gross - przyjmuje prywatnie. Pierwsza wizyta niestety droga 200 zł kolejne 120zł. Trudno się do niej dostać, ale jak jest się już pacjentem to Pani doktor zawsze służy pomocą i radą. Słucha z uwagą pacjentów i formułuje wnioski na które żaden lekarz do tej pory nie wpadł ( w moim przypadku). Na NFZ niestety nie doczekałam się wizyty.
Może warto wpisywać dobre (i złe) oceny lekarzom na tych portalach typu "znany lekarz pl" czy inne - sporo ludzi to czyta i im więcej tam opinii, tym bardziej są pomocne.
polecam jarosława daroszewskiego, przyjmuje chyba prywatnie w gdyni, bo na nfz mega kolejki.

Inne tematy z forum Zdrowie

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Wrażliwa skóra twarzy (60 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Jaki szampon na łuszczycę skóry głowy? (5 odpowiedzi)

Macie coś sprawdzonego na łuszczycę skóry głowy? Zaczęło się od drobnych łusek, a teraz mam już...

do góry