Widok

Endokrynolog NFZ

Witam

Bardzo proszę o namiary na dobrego endokrynologa z nfz, jak długo się czeka (zależy mi na czasie), a także prywatnie, chodź nie ukrywam, że wolałabym z nfz.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prywatnie: dr Kuriata, gdynia.
Jak na NFZ to nie wiem, ale z tego co wiem, to na mur już nie w tym roku - kolejki horrendalne!
Jak prywatnie, to poczytaj opinie na "znany lekarz pl", "zdrowie i uroda" na tym portalu i wybierz.
Najlepszy endokrynolog to dr Krystyna Mizan - Gross - przyjmuje prywatnie. Pierwsza wizyta niestety droga 200 zł kolejne 120zł. Trudno się do niej dostać, ale jak jest się już pacjentem to Pani doktor zawsze służy pomocą i radą. Słucha z uwagą pacjentów i formułuje wnioski na które żaden lekarz do tej pory nie wpadł ( w moim przypadku). Na NFZ niestety nie doczekałam się wizyty.
Może warto wpisywać dobre (i złe) oceny lekarzom na tych portalach typu "znany lekarz pl" czy inne - sporo ludzi to czyta i im więcej tam opinii, tym bardziej są pomocne.
polecam jarosława daroszewskiego, przyjmuje chyba prywatnie w gdyni, bo na nfz mega kolejki.

Inne tematy z forum Zdrowie

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (5 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...

Labioplastyka Trójmiasto (7 odpowiedzi)

Czy któraś z Was robiła w Trójmieście taki zabieg? W jakiej klinice? Który lekarz? Byłam na...

Nieoperacyjne sposoby powiększania biustu (3 odpowiedzi)

Witam. Szukam tutaj informacji o nieoperacyjnych sposobach na powiększenie biustu. Nie biorę na...

do góry