Widok

Endokrynolog od tarczycy

Witam, szukam dobrego endokrynologa (od tarczycy) w Gdyni. Czy ktoś może polecić lekarza tej specjalności? Może ktoś się leczy u dr Marii Rzepiak w Evi-Medzie? Jakie opinie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie no zdaje sobie sprtawe ze zdiagnozowac to nie jest tak prosto, ogolnie pojechalam po rachoniu nieco moze dlatego ze sie upieral przy PCO, podczas sgdy mowilam mu ze moj ginex sprawdzil wszystkie USG jakie mialam kiedykolwiek i wykluczyl PCO.

Tak czy siak wyglada to na jakis glebszy problem, np ostatnie 3 mce czulam sie dobrze, pobieralam kalmsa ziolowego ktory lekko uspokaja i odwadnia, i to ma jakies zbawienne dzialanie na mnie,

niemniej 3 ostatnie dni napuchlam jak balon, siq 2 x na dobe tylko, jakis obrzek mozgu chyba bo glowa bolala i jak z waty, jakby miala sie rozpeknac. wlosy w ciagu tych dni zarosly mnie maxymalnie na twarzy itp, jak jakas kreskowka, nie musze dodawac ze wasy i baczki jade normalnie maszynka juz, ogolnie rosly ostatnio jakies 3 mm moze w 3 mce, a przez ostatnie 3 dni prawie centymetr !!!, i teraz przeszlo nagle, , :D

Mozliwe ze przejde sie do rachonia jeszcze, wyniki wyszly mi wszystkie w normie poniekad poza prolaktyna lekko podniesiana.
Zdesperowana chyba przejde sie do chinskich medykow bo tutaj to popularne i wiele osob sobie chwali i widac poprawy. Bo diagnozy od lekarza sie nie doczekam, a to juz trwa pare ladnych lat.

Bym zwalila wine na nerki albo cos innego, tylko cvaly czas nie rozumiem tych raz wypadajacych raz dziko rosnacych masowo wlosow :/

tstosteron, DHEAs itp mam w normie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo proszę o namiar do pani doktor,zrobiłam USG tarczycy a teraz muszę skonsultować się z endokrynologiem.Proszę.Dzięki.
szukam endokrynologa w Słupsku,proszę o telefon.Dzięki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki serdeczne za namiar.Pozdro.
?????
Pani Kołakowska czy Szewczuk? Poproszę nr tel komórkowego jeśli posiadasz do Pani Szewczuk, gdyż dzwoniłam na ten ogólnie podany i nikt nie odbiera..

Napisz do mnie jak możesz:
paula920901@wp.pl
Masz może do niej nr tel komórkowego?
Napisz do mnie:

paula920901@wp.pl
A mi polecono Dr Szafrana jak sądzicie może któraś z Was była u Niego??
Ja sie leczylam u dr. Mari Rzepiak i nie narzekałam ale niestety chodzilam prywatnie i zrezygnowalam bo nie bylo mnie stac. Teraz chodze do Dr. Butalewicz i szukam kogos innego bo nie jest za fajna.
Ada, ja zamierzam jeszcze zrobić przeciwciała przed pierwszą wizytą. Tak zasugerował radiolog i lekarz ogólny, by nie było potrzeby chodzić dwa razy do endokrynologa a one mogą potwierdzić konkretną chorobę.
Hmm,wiesz ja chodze do Szafrana ale on jest ginekologiem.... Na pewno tego lekarza Ci polecono? Może to faktycznie tylko zbieznosć nazwisk....
Piotr Szafran
no to zbieżność nazwisk:) Ginekolog to Michał Szafran:)
musze przyznać że dr Suchecka jest godna polecenia
A wystarczy obejrzeć:
http://www.youtube.com/watch?v=PM38O66z9mo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napewno NIE POLECAM DR RZEPIAK. Tak jak wycofuje się leki z apteki, tak ta pani doktor powinna byc zawieszona z działalności jako endokrynolog! Rok czasu leczylam się u niej na niedoczynność łykając dawkę 112 eutyroksu, co po konsultacjach z innymi lekarzami okazało się błedem lekarskim!! nie miałam żadnej niedoczynności, byłam zdrowa, wyniki hormonów miałam zweryfikowane przez innych lekarzy potwierdzały, ze nie mam niedoczynności tarczycy a przez łykanie końskich dawek mogłam popaść w wymuszona lekami nadczynność!!!

Radzę uważać, a najlepiej iść do kogoś innego!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja znam dr Krynickiego podobno dobry specjalista
ciekawa dawka..nie słyszałam jeszcze o takiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Fakt,że nie słyszałaś,nie oznacza,że takowej nie ma...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No faktycznie tylko podobno - poczytaj opinie o dr Krynickim na "znany lekarz", "ranking lekarzy" i gdzie chcesz - jest ich kilkadziesiąt. Włos się jeży. Czyżby był świetny, tylko miał mnóstwo wrogów? Ciekawe...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry