Widok

Endokrynolog od tarczycy

Witam, szukam dobrego endokrynologa (od tarczycy) w Gdyni. Czy ktoś może polecić lekarza tej specjalności? Może ktoś się leczy u dr Marii Rzepiak w Evi-Medzie? Jakie opinie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja borykam sie z problemem tarczycy juz od kilku lat.

Poszukiwanie dobrego endokrynologa zajelo mi sporo czasu.Po moich przejsciach moge zdecydowanie NIE POLECAC dr Butalewicz z Gdyni,narobiła mi mase problemow, zreszta nie tylko mi,pelno negatywnych opini znajdziesz tez w necie.

Polecam natomiast doktorantke profesora Sworczaka, dr Annę Babińską z Endo-medu na Zabiance przy przystanku skm,dlatego ze latwo sie do niej dostac.

Ja lecze sie u profesora, ale on nie przyjmuje od dwoch lat zadnych nowych pacjentow.

http://www.endomed.pl/1020.html

Zycze powodzenia w leczeniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wielkie dzięki. W międzyczasie zapisałam się do dr Marii Rzepiak w Evi-Medzie w Gdyni. Może ktoś się u niej leczył i może mi napisać słówko?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Raczej nikt nie poleca lekarzy z Evi medu,ja osobiscie nie leczylam sie u tej Pani, dlatego nie wypowiem sie na jej temat,ale znalazlam cos takiego:

http://forum.gazeta.pl/forum/w,770,74815823,0,Opinia_o_endokrynologu_Maria_Rzepiak.html

21:58
Maria-anna z Gdyni
Małgosiu widzę,że jesteś przy kompku- to może mi jeszcze odpiszesz..Otarłaś sie pewnie ,tak jak ja o nowotwor w innym miejscu niz tarczyca..ja płco i węzły chłonne , ale wiem,że to już przeszłość --remisja całkowita ..dzięki Bogu ..Znasz wymienionych przeze mnie lekarzy, a czy ebdo pani dr. Maria Rzepiak z evi-Medu coś Ci mówi..?
Ja u niej przez przeszło dwa lata byłam cały czas bez leków- mam nadczynnośc, ale Ft4 cały czas w normie.. nawet po USG, w którym uwidoczniono 21 mm guza -nic sie nie zmieniło..dalej bez leków..
Dopiero w grudniu u.roku włączyła 10mg. na tydziń metizolu- to mała dawka.
W marcu, przy kontroli copółrocznej USG węzłow , został opisany guz na prawym płacie ten, ktory miał 21 mm ,teraz 37 mm...i decyzja endo -operacja..Wcześniej twierdziłą,ze ze wzgledu na moją przeszłośc nowotworową lepiej nie ruszać..co się zmieniło?? urósł, chyba dlatego..
Dr.Dembowski po zapoznaniu się z moją dokumentacja wyraził się, ze pani endo miała rację połowicznie...nie dopytywałam dlaczego tak twierdzi ...Czy gdzieś dalej próbować i zasięgać rady???
22:11
Małgorzata D
Mario Anno,

nie byłam nigdy pacjentką onkologiczną i niech tak zostanie!!!!!!!!
Wymienionych przez Ciebie lekarzy znam z racji wykonywanego zawodu. Podałam Ci lekarzy ,którzy wiem , że w tej dziedzinie są autorytetami na Wybrzeżu, co z tym zrobisz ,Twoja sprawa.Moja siostra, która od wielu lat pracuje w Redłowie tarczycy by tam nie operowała, więc ja też nie...
pozdrawiam

takze wg tych dwoch opini nie polecaja, ja rowniez,ale tak jak mowie nie bylam pacjentka, a nie polecam gdyz znajomi ze sluzby zdrowia odradzili.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie polecam dr Babińskiej - źle dobrała dawki leków , nie dała skierowania na inne badanie . Polecam za to dr Mizan - Gross z Gdańska - wrzeszcza ,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja też mogłabym bardzo, bardzo polecić dr Mizan-Gross, bo się u niej leczę od kilku lat, ale z tego, co wiem, w tym roku nie przyjmuje już nowych pacjentów (ma ich bardzo dużo, a planuje jakiś wyjazd i chyba dlatego). Poczytaj o endokrynologach na "zdrowie i uroda" i wybierz kogoś polecanego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja mogę polecić endokrynolog-ginekolog dr Turek- Muczyńską leczy w gdańsku na ulicy Krzywoustego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Od kiedy ginekolodzy nawet endokrynolodzy lecza tarczycę? Od tego są endokrynolodzy interniści (a ci z kolei nie zajmują się rozregulowanymi miesiączkami i bezpłodnością)
Ja również byłam na wizycie u dr Marii Rzepiak z evi medu. Jest to bardzo niekompetentna kobieta i ma mgliste pojęcie o chorobach tarczycy. Byłam u niej pierwszy i ostatni raz, wizyta była prywatna a pieniądze zmarnowane i zła diagnoza. Od roku miałam masę różnych objawów: ciągłe uczucie zmęczenia i senność, zaparcia, sucha skóra, uczucie zimna (nawet w upały miałam lodowate ręce i stopy), kołatanie serca, uczucie ciężkiego oddechu, wypadanie włosów, zmniejszył mi się apetyt a moja waga wciąż rosła (co było dla mnie niezrozumiałe bo zawsze byłam szczupła i nie miałam skłonności do tycia, a tu nagle taka zmiana). Prawie rok lekarz ogólny szukał przyczyny mojej choroby (dodam ze nie wszystkie objawy występowały napoczątku zaczęło się od zaparć i zmęczenia oraz wypadania włosów). Byłam u różnych specjalistów (dermatolog- włosy, pulmunolog, alergolog - duszności, kardiolog - kołatanie serca i szybkie męczenie się, gastroenterolog - zaparcia (miałam nawet kolonoskopię robioną :( W końcu po roku zostało powtórzone TSH i wyszła niedoczynność tarczycy, oprócz tego zrobiłąm badanie Ft4 i aTPO i przeciwciała wyszły podwyższone również. Zależało mi na czasiebo sie fatalnie czułam a wszedzie nawet na wizytę prywatną trzeba było czekać około 2 lub 3 tygodni więc poszłam do dr Rzepiak u której wizyta mogła być już za dwa dni. Dr stwierdziłą ze mam DEPRESJE a podwyższonym TSH i ATPO mam się wogle nie przejmować i udać się do dobrego psychiatry (kikla razy podkreslała ze musi być dobry) Gdyby nie to ze moja siostra i mama leczą się na niedoczynność tarczycy to pewnie dziś chodziłabym do psychiatry i brała leki na depepresję której nie mam). Porównałam wyniki TSH i aTPO z wynikami mojej siostry, które były bardzo podobne i zadzwoniałam do dr Rachoń (bardzo doby endokrynolog u którego leczy się mnoja siostra) diagnoza Hashimoto, które spowodowało niedoczynność tarczycy. Dr Rachoń powiedziała, że dobrze ze sie nie poddałam bo gdybym zaczęła brać leki antydepresyjne to wszystkie one nasilają 2 -krotnie objawy niedoczynności tarczycy. Teraz od 2 - och tygodni jestem na euthyroxie czuje się dużo lepiej i przestrzegam wszytkich przed dr Rzepiak - nie warto szkoda czasu pieniedzy i nerwów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam dr Lizakowską-Kmiec z EndoMedu z Żabianki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
JA POLEC www.poradnia-endokrynologiczna.plAM:
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
DOPIERO PRZECYTAŁAM POST MAGDY I JESCZE RAZ POTWIERDZAM DR. RACHOŃ MNIE TEŻ SUPER LECZY.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan dr Rachoń czy Pani dr Suchecka-Rachoń czyli jego Mama?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
PAN DR DOMINIK RACHOŃ...ZAJRZEĆ PROSZE POD ADERES WYŻEJ GDYŻ JEST TAM WSZYSKO.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
LE ZAPOMNIAŁAM Z POSPIECHU DODAĆ ZE OBOJE SĄ WSPANIAŁYMI LEKARZAMI. U PANI RACHOŃ-SUCHECKIEJ TEŻ SIĘ LECZYŁAM I BYŁAM ZADOWOLONA BARDZO ALE JAK POJAWIŁ SIĘ PROBLEM Z RZUCENIEM WAGII SAMA POKIEROWAŁ MNIE DO SYNA GDYŻ JEDNĄ ZE SPECJALIZACJI MA- DIETETYK
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam doktor mizan Gross rewelacyjna babka ,leczę sięv u niej kilkanascie lat, prowadziła moja ciażę pod kątem tarczycy , wszystko ok. Rzeczowa, konkretna, dużo wie i stale sie kształci.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To prawda ale dr Mizan-Gross nie zapisuje już nowych pacjentów - jej mąz o to dba;) Ale mogę polecić z czystym sumieniem dr Gross-Tyrkin z Non nocere przy ul.Lagiewniki niedaleko Madisona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam D. Rachoń
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też chodzę do dr Ewy Gross-Tyrkin w non-nocere. Wspaniała lekarka. Zaciągnęłam tam całą moją rodzinę, a potem się okazało, że jeszcze choruje mój mąż, jego brat i siostra.
Wcześniej wiele lat "leczyłam" się u dr Lewczuk. Na początku wydawała się spoko babką, ale przy nawrocie nadczynności okropnie mnie traktowała mimo, że płaciłam za wizyty ciężkie pieniądze. Jak trafiłam do dr Gross-Tyrkin to po raz pierwszy miałam zrobione przeciwciała, wreszcie dostałam konkretną diagnozę i leczenie było leczeniem, a nie odwlekaniem. Teraz jestem już rok po jodzie i spodziewam się dziecka :)
a ja znalazlam super pania doktor w... Slupsku, na pierwszy termin czekalam tydzien. Jestem bardzo zadowolona. Moge podac namiar
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Zdrowie

Potrzebuje opinii o ortopedach (21 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM: lek. Piotr Jóźwiak lek. Piotr Czuraj...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry