Widok

Endokrynolog prywatnie nfz szybko i dobrze

Hej jakiego endo polecacie gdzie są jakieś szybkie terminy na nfz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ma być szybko, ma być dobrze i jeszcze na nfz... optymistka!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pytanie dotyczy też endokrynologow prywatnych na nfz są straszne kolejki do 2019 w moim mieście ale to też zależy od systemu zapisów - czasami zapisują na ograniczony okres czasu - ogólna prośbą o jakieś rady
Moja lekarka pierwszego kontaktu polecana dr cholewinska dobrotem - czy ktoś może coś o niej powiedzieć

Polecam dr. Anna Klasa, przyjmuje w Evimedzie w Gdyni. Wizyta kosztuje 119 zł i to najtaniej z tego co widziałam (inni mają po 140 zł i więcej). Bardzo miła lekarka, zna się na rzeczy, dobrze wyposażony gabinet, robi na miejscu usg. Dość szybko można się dostać. Polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki za odpowiedź

szybko, dobrze i na nfz to oksymorony :D zwłaszcza jeśli chodzi o endokrynologów.
gdzie najszybciej możesz sprawdzić na stronie kolejki.nfz.gov - ja się dostałam do pierwszej czy drugiej poradni z listy po miesiącu, więc zacnie, choć chyba miałam dopisek przypadek pilny
jeśli chodzi o prywatnych to dr Olszewska jest dobra, przyjmuje we wrzeszczu. choć do niej też się chwile czeka. (bierze 200 zł)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pytanie - czy chcesz do endokrynologa ginekologa czyli kogoś, kto był ginekologiem przed specjalizacja z endokrynologii i zajmuje się głównie hormonami płciowymi - dr Olszewska - czy potrzebujesz endokrynologa internisty - bo chodzi o nadnercza czy tarczycę.

dr Olszewska tarczycą się również zajmuje, przynajmniej moją.

Inne tematy z forum Zdrowie

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Tabletki na powiększanie członka (8 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie

do góry