Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
tomek - ocena Super club z dusza
~tomek
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 2 września 2024

Mac - ocena Można zrobić dobry trening :)
~Mac
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 lutego 2024

P - ocena Suuper xxxxxccccc
~P
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 września 2023

Alicja - opinia wątek zamknięty Siłownia bardzo dobrze wyposażona, ciekawa oferta zajęć. Super, że są też...
~Alicja
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 26 sierpnia 2022

dominika - opinia wątek zamknięty Ze względu na oczekiwanie na karnet multisport od nowego miesiąca, doradzono...
~dominika
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 listopada 2019

Wielki plus za Kids Zone wątek zamknięty Bardzo polecam, ogromny plus za pokoj dla dzieci. Od dawna poszukiwalam...
~Marta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2017

Duże podziękowania dla Pana Mariusza. wątek zamknięty Jako jedyny z instruktorów mających dyżur na sali w siłowni podchodzi do...
~Paulina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 lutego 2017

Polecam!!! wątek zamknięty Nie wiem skąd wszystkie złe opinie, z którymi absolutnie się nie mogę...
~Calineczka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 listopada 2015

Spinning wątek zamknięty Siłownia bez zarzutu. Wystarczająca ilość sprzętu, przestronność, wszystko...
~Ola
4

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 maja 2015

Co się dzieje w tym klubie? wątek zamknięty Do Energy chodzę od prawie trzech lat, zawsze było super. Ostatnie zmiany nie...
~bodybuilder
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 czerwca 2015

Marta najlepsza!!! :D wątek zamknięty Byłem kilkakrotnie w klubie, na wielu zajęciach, spędziłem kilkadziesiat...
~gdynianin
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 czerwca 2015

Sprostowanie do powyższej opinii wątek zamknięty Czytam w wolnym czasie powyższe opinie i jedna przykuła moja szczególna...
~Natalia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 maja 2015

indoor cycling wątek zamknięty Jestem stałą klientką klubu, siłownię odwiedzam 3-4 razy w tygodniu. Wg mnie...
~Iwona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 maja 2015

polecam wątek zamknięty Na tą siłownie chodze od samego otwarcia, gorąco polecam ze względu na duża...
~dejvfa
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2015

Ciekawe miejsce w Gdyni wątek zamknięty Jeden z niewielu poważnych klubów fitness i siłowni w Gdyni. Z minusów :...
~mma
-

dodano: 16 kwietnia 2015

Instruktorzy wątek zamknięty Siłownia bardzo fajna, jedyny minus... Instruktorzy chodzący po sali z...
~Coconut
-

dodano: 8 lutego 2015

Dobrze wyposażona siłownia, ale obłusga na recepcji do wymiany wątek zamknięty Najlepsza z całego klubu jest bardzo dobrze wyposażona siłownia. Instruktorzy...
~Autor
3

dodano: 12 maja 2014

rewelacyjna siłownia i klimat wątek zamknięty Jestem stałym klientem , z ciekawosci tu wszedłem i jestem w szoku że ktoś...
~Grześ
-

dodano: 23 września 2014

Wiecej zajęć crossfit a będzie idealnie ! wątek zamknięty Club fitness całkiem ok,jak dla mnie miła obsługa recepcji,silownia bez...
~Karolina K.
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 listopada 2013

Energy Club wątek zamknięty Swietni instruktorzy i generalnie fajnie, ale ZMIENCIE MUZYKE bo ta co teraz...
~Wisnia
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 listopada 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry