Widok

Engokrynolog-ginekolog

ktoś zna namiary na endokrynologa-ginekologa? najlepiej kobiete? jest mi potrzebna bardzo pilnie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Endomed na opolskiej w Gdańsku

Endometrioza na opolskiej w Gdańsku

racja

Endokrynologa polecam Dr.Mariusz Połeć Swissmed 120 zl wizyta, świetny lekarz.A ginekolog Dr.Adam Stencel, przyjmuje w prywatnym gabinecie na Osowej, lub Invicta Gdansk ale drożej. POLECAM Z RĘKĄ NA SERCU.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Próbowałam dostać się do dr Hellmann ale nie ma terminow przez najbliższe 4 lata !!!! Czy wiesz może czy dr przyjmuje prywatnie ?
Przepraszam, że się powtarzam...jednak moje doświadczenie z tą Panią dało mi w kość i chce ustrzec inne osoby.
Jednak tak jak napisała Pani wyżej to kwestia indywidualna... (zdaję sobie z tego sprawę)
Nie wiem czy dr Hellmann przyjmuje prywatnie, ja chodzę do Poradni (na terenie Akademii Medycznej)

Co do dr Kujawy ODRADZAM szkoda pieniędzy, czasu i nerwów!

Wpiszcie tej Pani nazwisko w google i poczytajcie, to nie tylko moja opinia :(

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, a Hellman przyjmuje też na klinicznej w szpitalu? ile za wizytę?
hej ja też szukam dobrego lekarza,

najlepiej z Gda,
mam problemy z miesiączkami, są rozregulowane, do tej pory tabletki antykoncepcyjne bardzo źle na mnie działały,

chcę wreszcie poznać lekarza, który zrobi mi badania na poziom hormonów i dobierze odpowiednie tabletki i powie co jest ze mną nie tak, bo na razie nie chcę mieć dzieci, ale jak się zdecyduję to zaczynam się bać, że będę miała problemy
A ja z kolei bardzo polecam dr Ewe Stefanowicz - Kujawę.
Dla mne jest to specjalista wysokiej klasy. Ale oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://prywatnezdrowie.pl/lekarze/malgorzata-siekierska-hellmann/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Akademii Medycznej, w tym budynku na przeciwko ronda :) przepraszam nie pamiętam nr budynku :(
A gdzie p. doktor przyjmuje? Chodzi mi o Hellmann
dr Stefanowicz-Kujawa jak najdalej od tej p. dr! ODRADZAM! Z resztą nie tylko ja :)

Pozdrawiam wszystkie Haszimoto, Hiperprolaktynemio-insulinooprne Panie :)

Bardzo polecam i dziękuję, że jest dr Hellmann Małgorzata
co do kolejej to ja czekałam 1,5 tyg.
rozmawiałam wczesniej z moja pania gin. i powiedziała że ogólnie w woj. pomorskim niestety brakuje takich dobrych specjallistów, na razie bede sie leczyc u dr ratnickiej klimaszewskiej mam nadzieję że mi pomoże :)
a wiec tak, byłam u Pani doktor (wizyta 160zl) i sprawiła na mnie i mążu bdb wrażenie. wywiad przeprowadzony dokładnie przebadana zostałam cała :)
niestety u mnie ze wzgledu na przebytą w ciąży cholestazę nie można zastosować "porządnego" leczenia.. jesetem tym trochę załamana, na razie muszę zrobić próby wątrobowe i usg jajnikow i nadnerczy.
Pani doktor ma kilka teorii ale wprost powiedziała mi że moge wydać kupę kasy a i tak mnie nie wyleczy poniewaz nie mogę hormonów brać, zaproponowała mi inne leczenie ( pponieważ z mężem nie chcemy na razie mieć wiecej dzieci)
jest dobrym ginekologiem-endokrynologiem. Dopiero ona mi pomogła :)
Ciekawa jestem tez opinii:) Opinii nowej klientki
Ja do Ratnickiej Klimaszewskiej chodze od 20 lat;)
Toshiba i mozesz powiedziec cos wiecej o wizycie u Pani doktor? i ile kosztuje wizyta? i czy sa do niej długie kolejki?
pozdrawiam
Zapisałam się ostatecznie go ratnickiej-klimaszewskiej. pierwsza wizyta 18.09
zobaczymy jak bedzie

Inne tematy z forum Zdrowie

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

do góry