Widok

Esencja prostactwa - czyli z co kibole uważają za zabawne

http://www.youtube.com/watch?v=vXD5YH_pY3I Idealnie oddaje poziom intelektualny "sportu" zwanego piłką kopaną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ekstra epizod z fanatykami piłki nożnej,
gdzie w twojej wersji są kibole może już nie wiesz czego się czepić....
zbyt mało atrakcji na tym forum dla ciebie i łapiesz się już byle czego ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
fanatyk = kibol i na odwrót. Fanatyzm, w każdym wydaniu, jest niewskazany.
Piłka kopana już dawno przestała być sportem. A może nie mam racji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to nie są już, ani kibice, ani gangi. To zwykłe śmieci przeznaczone do utylizacji ! A piłka nożna, w dzisiejszych czasach jest tak samo uczciwa jak gra w pokera, gdzie skoro dwóch oszukuje, to oznacza, że grali uczciwie. Tak przynajmniej mam prawo sądzić, po różnych ujawnionych aferach... A faktycznie prawdziwych kibiców, przez wielkie K, prosi się o wyrozumiałość mojej wypowiedzi, gdyż chodzi mi jedynie o pospolitych bandytów, których należałoby poddać przymusowe eutanazji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dla mnie to tylko reklama z dozą uśmieszku i wole takie niż ojciec prać ?
a kibol to osoba zagrażająca bezpieczeństwu na i za stadionem...
u nich nie ma agresji jest radość....na koniec tylko brakuje dodania :
Spokojnie....zimny Lech cię ochłodzi....
http://www.youtube.com/watch?v=5n90Nbo8fjk&feature=related
WC i co ma to wspólnego z tą reklamą?
Właśnie, zimny Lech - alkohol i sport. Czy nie widzisz sprzeczności w tym? Chlanie piwska i pasjonowanie się sportem - to jakieś horrendalne nieporozumienie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
popadasz w skrajności, picie=chlanie, jedzenie=żarcie, kochanie=r*chanie
Ja popadam w skrajności??? Czy ja biję dzieci z rodzicami, bo mają szaliki nie w tym kolorze, co trzeba???!?! NO K....A MAĆ!!
dosyć dużo, gdyż każda reklama piłki kopanej, zachęca do wyżłopania skrzynki browara lub kretyńskich zachowań z lekką nutką agresji, jak chociażby w tym przypadku. Ja, Ty i wielu innych odbiera to na zasadzie "nie robi to na mnie większego wrażenia", ale wielu "kibiców" weźmie to za wzór do naśladowania. Zastanawiam się, dlaczego w innych dziedzinach sportu nie reklamuje się tyle agresji, głupoty i alkoholu. Widziałeś kiedykolwiek reklamę np. Gali Boksu Zawodowego, gdzie podczas występu baletnicy, wpada jakiś idiota, strzela jej w pysk, a z loży wstaje trzech durni i dumnie drąc japy kibicują Adamkowi?Tak na marginesie, dynda mi ta piłka nożna, ale nie dynda mi, że w czasie jej rozgrywek, będąc w pobliżu stadionu, muszę nosić kałacha za pazuchą, aby bezpiecznie skierować się w kierunku domu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią w całej rozciągłości. Ja być może wyrażam się bardziej radykalnie ale nie znajduję w słowniku ludzi kulturalnych wystarczająco obelżywych słów na określenie całego tego piłkarskiego cyrku (dziękuję kpt.Wagner^^).
Nie Hal, Ty tego nie robisz! Ale doszły mnie słuchy, że tępisz łyżwy kibicom innej drużyny hokejowej, za którą nie przepadasz, łamiesz narty tym, co kibicują Hautameki'iemu zamiast Bachledzie, podpalasz auta polskim braciom kierowcom, tylko dlatego, że wolą styl jazdy Fernando Alonso, aniżeli Kubicy, a w dzieciństwie spuszczałeś powietrze tym, co ośmielili się kibicować Szurkowskiemu, zamiast Szozdzie. A tak na poważnie. Najbardziej skorumpowana dziedzina sportu, zrzeszająca największą liczbę fanatyków bandytów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz, to nie byli kibice. To byli DEBILE. Nie stawiać znaku = koło kibiców piłki nożnej.
Wystarczy pójść na mecz i od razu widać w którym sektorze stoją wyżej wymienieni, a gdzie prawdziwi kibice.

Co więcej sama jestem kibicem, lubię piłkę, i na stadionie i przed Tv i lubię sobie wtedy wypić nawet piwo.;) A wierz, mi prowadzę maxymalnie sportowy tryb życia;)

PS. Tak wiem, co to jest spalony;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=m5ZLnmHEWRA

to nie ludzkie, głodny pies i smaczne dziecko a on musi być posłuszny,
idiotyzm tak ryzykować on mógł nie wytrzymać...
http://www.youtube.com/watch?v=Eot5n07NyaY To prostactwa kiboli dołączają kopacze, zwani piłkarzami...euro spoko koko śmoko...
nuda Hal już było,stać Cie na więcej
wcale nie nuda.
nie?a co nowego pokazał?
Pokazał chama piłkarza. Takich prostakow trzeba pokazywać ludziom. Kazia Szczuka miała racje, ze ta piłka nożna to sport dla chamow i prostakow.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (26 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

GODZINA ŁASKI (7 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...

do góry