Widok
Esencja prostactwa - czyli z co kibole uważają za zabawne
http://www.youtube.com/watch?v=vXD5YH_pY3I Idealnie oddaje poziom intelektualny "sportu" zwanego piłką kopaną.
to nie są już, ani kibice, ani gangi. To zwykłe śmieci przeznaczone do utylizacji ! A piłka nożna, w dzisiejszych czasach jest tak samo uczciwa jak gra w pokera, gdzie skoro dwóch oszukuje, to oznacza, że grali uczciwie. Tak przynajmniej mam prawo sądzić, po różnych ujawnionych aferach... A faktycznie prawdziwych kibiców, przez wielkie K, prosi się o wyrozumiałość mojej wypowiedzi, gdyż chodzi mi jedynie o pospolitych bandytów, których należałoby poddać przymusowe eutanazji.
dosyć dużo, gdyż każda reklama piłki kopanej, zachęca do wyżłopania skrzynki browara lub kretyńskich zachowań z lekką nutką agresji, jak chociażby w tym przypadku. Ja, Ty i wielu innych odbiera to na zasadzie "nie robi to na mnie większego wrażenia", ale wielu "kibiców" weźmie to za wzór do naśladowania. Zastanawiam się, dlaczego w innych dziedzinach sportu nie reklamuje się tyle agresji, głupoty i alkoholu. Widziałeś kiedykolwiek reklamę np. Gali Boksu Zawodowego, gdzie podczas występu baletnicy, wpada jakiś idiota, strzela jej w pysk, a z loży wstaje trzech durni i dumnie drąc japy kibicują Adamkowi?Tak na marginesie, dynda mi ta piłka nożna, ale nie dynda mi, że w czasie jej rozgrywek, będąc w pobliżu stadionu, muszę nosić kałacha za pazuchą, aby bezpiecznie skierować się w kierunku domu.
Nie Hal, Ty tego nie robisz! Ale doszły mnie słuchy, że tępisz łyżwy kibicom innej drużyny hokejowej, za którą nie przepadasz, łamiesz narty tym, co kibicują Hautameki'iemu zamiast Bachledzie, podpalasz auta polskim braciom kierowcom, tylko dlatego, że wolą styl jazdy Fernando Alonso, aniżeli Kubicy, a w dzieciństwie spuszczałeś powietrze tym, co ośmielili się kibicować Szurkowskiemu, zamiast Szozdzie. A tak na poważnie. Najbardziej skorumpowana dziedzina sportu, zrzeszająca największą liczbę fanatyków bandytów
Halewicz, to nie byli kibice. To byli DEBILE. Nie stawiać znaku = koło kibiców piłki nożnej.
Wystarczy pójść na mecz i od razu widać w którym sektorze stoją wyżej wymienieni, a gdzie prawdziwi kibice.
Co więcej sama jestem kibicem, lubię piłkę, i na stadionie i przed Tv i lubię sobie wtedy wypić nawet piwo.;) A wierz, mi prowadzę maxymalnie sportowy tryb życia;)
PS. Tak wiem, co to jest spalony;)
Wystarczy pójść na mecz i od razu widać w którym sektorze stoją wyżej wymienieni, a gdzie prawdziwi kibice.
Co więcej sama jestem kibicem, lubię piłkę, i na stadionie i przed Tv i lubię sobie wtedy wypić nawet piwo.;) A wierz, mi prowadzę maxymalnie sportowy tryb życia;)
PS. Tak wiem, co to jest spalony;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=m5ZLnmHEWRA
to nie ludzkie, głodny pies i smaczne dziecko a on musi być posłuszny,
idiotyzm tak ryzykować on mógł nie wytrzymać...
to nie ludzkie, głodny pies i smaczne dziecko a on musi być posłuszny,
idiotyzm tak ryzykować on mógł nie wytrzymać...
http://www.youtube.com/watch?v=Eot5n07NyaY To prostactwa kiboli dołączają kopacze, zwani piłkarzami...euro spoko koko śmoko...