Widok
Żeby wejść do strefy euro, trzeba prowadzić odpowiedzialnæ politykę finansową, więc - póki co - nie ma tematu.
autorem powyższych słów jest Donald Tusk. W 2013 r. w czasie kiedy był on premierem dług publiczny wynosi 922 mld zł, tj. blisko 56% PKB. A limit w konstytucji to 60% PKB. Przejęcie pieniędzy z OFE pozwoliło obniżyć go jednorazowo w 2014 r. do kwoty 867 mld, tj. 50,4% PKB. Niewiele to dało bo już w 2015 r. dług wrócił do poziomu 923 mld. Czyli już po roku był wyższy niż przed przejęciem kapitału z OFE.. Pieniądze re zatem rząd przepieprzył.
To tyle w temacie prowadzenia odpowiedzialnej polityki finansowej państwa. Niektórzy po prostu lubiæ być dymani. Pod warunkiem że ten kto ich dyma jest rudy.
autorem powyższych słów jest Donald Tusk. W 2013 r. w czasie kiedy był on premierem dług publiczny wynosi 922 mld zł, tj. blisko 56% PKB. A limit w konstytucji to 60% PKB. Przejęcie pieniędzy z OFE pozwoliło obniżyć go jednorazowo w 2014 r. do kwoty 867 mld, tj. 50,4% PKB. Niewiele to dało bo już w 2015 r. dług wrócił do poziomu 923 mld. Czyli już po roku był wyższy niż przed przejęciem kapitału z OFE.. Pieniądze re zatem rząd przepieprzył.
To tyle w temacie prowadzenia odpowiedzialnej polityki finansowej państwa. Niektórzy po prostu lubiæ być dymani. Pod warunkiem że ten kto ich dyma jest rudy.
"Sky, czujesz jak się nasz przyjaciel nakręcił?"
Po pierwsze nie jesteśmy przyjaciółmi, po drugie daruj sobie ten protekcjonalny ton a po trzecie znowu przeceniać swój wpływ na innych.
Tobie skydiver nie muszę się tłumaczyć. Mój nick ma pozostać taki jaki wybrałem. Jeżeli nie to reakcja będzie taka jak pisałem. No chyba że lubicie jak nazywa się was durniami. Dla mnie to koniec tematu.
Po pierwsze nie jesteśmy przyjaciółmi, po drugie daruj sobie ten protekcjonalny ton a po trzecie znowu przeceniać swój wpływ na innych.
Tobie skydiver nie muszę się tłumaczyć. Mój nick ma pozostać taki jaki wybrałem. Jeżeli nie to reakcja będzie taka jak pisałem. No chyba że lubicie jak nazywa się was durniami. Dla mnie to koniec tematu.
Jesteś zwyczajnym hipokrytą. Bo po pierwsze to co napisałeś w pierwszych wpisach to faktycznie bełkot. Po drugie widzę że to co napisał Sadyl o inteligentnych małpach wziąłeś mocno do siebie. I słusznie bo tylko ktoś na twoim poziomie intelektualnym może brać na poważnie to nad czyn się tak zawzięcie produkujesz. A po trzecie użycie w stosunku do ciebie i tego drugiego słowa dureń szmaciarz, szuja i kmiot było mojæ adekwatną reakcją na wasze pogardliwe wpisy i zmianę mojego nicka.
"Nazwałbyś mnie face 2 face bolszewikiem i dostałbyś po mordzie. Niezależnie od tego jakie konsekwencje przyszłoby mi potem ponieść. Ciesz się więc pozorną anonimowościæ i bezkarnością jakæ ci zapewnia internet.
"Nazwałbyś mnie face 2 face bolszewikiem i dostałbyś po mordzie. Niezależnie od tego jakie konsekwencje przyszłoby mi potem ponieść. Ciesz się więc pozorną anonimowościæ i bezkarnością jakæ ci zapewnia internet.
>Zawsze pierwsi przechodzicie do ataku ad personam. Bo przecież każdy.....
No sprawdźmy jak jest....
Już w szóstym poście tego wątku forumowicz o nicku sadyl napisał „To też kuma każda średnio inteligentna małpa. Ale nie wy.”
Jedenaście postów natomiast potrzeba było, aby inny forumowicz napisał „dureń*”
Potem idzie jemu już z górki :
Post nr 15 „kmiocie ode mnie od***rdol.”
Post nr 16 „najgorsze szmaciarze i szuje na tym forum”
Jak ja uwielbiam ten bolszewicki język miłości
No sprawdźmy jak jest....
Już w szóstym poście tego wątku forumowicz o nicku sadyl napisał „To też kuma każda średnio inteligentna małpa. Ale nie wy.”
Jedenaście postów natomiast potrzeba było, aby inny forumowicz napisał „dureń*”
Potem idzie jemu już z górki :
Post nr 15 „kmiocie ode mnie od***rdol.”
Post nr 16 „najgorsze szmaciarze i szuje na tym forum”
Jak ja uwielbiam ten bolszewicki język miłości
Wiem że ci to nie na rękę istotą forum dyskusyjnego jest komentowanie wpisów innych forumowiczów. Wy traktujecie forum jako tablicę reklamową służącą do prowadzenia agitacji politycznej. Zawsze pierwsi przechodzicie do ataku ad personam. Bo przecież każdy kto się z wami nie zgadza to automatycznie d**il, i**ota, pistroll itp. To jest właśnie przyczyną wiecznych nawalanek.