Widok
Euthyrox 25 jak stosowac gdy miesiaczka wystąpi ?
Witajcie,dzis bylam.u.lekarza przepisala mi.ten lek
Od jakoegos czasu nie mam miesoaczki od str.ginekologicznej wszystko ok
Niedoczynnosc tarczycy mam,wiec endokrynolog przepisala ten lek,pytanie moje brzmi,jesli dostane okres lek.odlozyc ?czy brac caly czas ?
Od jakoegos czasu nie mam miesoaczki od str.ginekologicznej wszystko ok
Niedoczynnosc tarczycy mam,wiec endokrynolog przepisala ten lek,pytanie moje brzmi,jesli dostane okres lek.odlozyc ?czy brac caly czas ?
Nie możesz opierać diagnostyki tylko na poziomie TSH. Dobry endokrynolog zawsze zleca całą "trójcę" TSH, FT3, FT4 i sprawdza korelację między nimi, plus usg i badanie przeciwciał. Ja mam całe życie TSH w okolicach 1, a obraz USG już taki piękny nie jest.
Osobiście uważam, że odpowiednią dietą i suplementacją można wspaniale wspomóc leczenie niedoczynności tarczycy, ale w życiu nie będę namawiała kogoś do odstawienia leków. Może sporóbuj znaleźć takiego endo, który promuje naturalne metody leczenia.
Osobiście uważam, że odpowiednią dietą i suplementacją można wspaniale wspomóc leczenie niedoczynności tarczycy, ale w życiu nie będę namawiała kogoś do odstawienia leków. Może sporóbuj znaleźć takiego endo, który promuje naturalne metody leczenia.