Widok

F...L...K

Daj spokoj.Ja sie luz nie gniewam.Dosc juz chamskich tekstow w HP, niech bedzie tak jak przedtem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

NEFER

Archiwum bez Duchovnego???Buuu...to juz bedzie nie ten film.Tak go polubilam.Bylysmy jakis czas temu z Clio w Neptunie na pelnometrazowym.Troche plytszy od serialu, ale muzyka i efekty specjalne zapieraly dech w piersiach.Atmosfera grozy narastala, tylko ktos bawil sie dlugopisem z laserem i "rzucal"czerwone kropki.Nadszedl taki moment filmu, ze faktycznie siedzialo sie bez tchu czekajac z ktorej strony wyskoczy kosmita, kiedy basowy glos rozlegl sie za plecami, az kino zadrzalo:
PROSZE NIE SWIECIC PO EKRANIE.
I atmosfere diabli wzieli.Ale fajnie bylo...
Masz swoje ulubione filmy, na ktore chodzilabys do kina po kilka razy?Swietliste pozdrowienia!:-)))
PS.Kiszczak-hm...(???)- czekam.

Płk. Kiszczak

Nie bardzo rozumię ??? .Czy Ty chcesz siebie uzależnić od kogoś ; Czy kogoś uzależnić od siebie.

f...l...A...k

...JESZCZE JEDNO WIESZ CO TO JEST KLOZET? A ODBYT? JESLI MASZ WATPLIWOSCI SPOJRZ W LUSTRO, MOJ TY PIESZCZOSZKU

SWIETLISTA

CO TAM U CIEBIE SLYCHAC ISKIERKO? WPADNIJ KIEDYS POD BO ...SPOTKANIA WBREW WSZELKIEJ LOGICE NADAL SIE ODBYWAJA, CHOC GRATKA PODZIELILA SIE NA FRAKCJE , KTORE OBJAWIAJA SIE W ROZNYCH PONKTACH CZASOPRZESTRZENI TROJMIASTA. ZAPRASZAMY NA KUFEL - WWW.TECZKA.PRV.PL - NIE TYLKO DO CZYTANIA, ALE I DO WSPOLPRACY. SIJA KUDLACZUI

Nefer

Ma sie na lepsze . Po tych slowach cieplej mi na duszy
( hm. hm czy ja mam dusze ?
No to na sercu - ( hm hm czy ja mam serce ? )
W kazdym razie cieplej
wielkie pozdrowienia

f...l...A...k

W NIE JUZ MNIE DROKOWAKI, A WOOOON TO MOZEAZ SOBIE ZROBIC WYCIAGAJAC SOBIE KLOZET Z GARDLA PO NOJEJ WIZYCIE. NA RAZIE PROPONUJE ABYS MNIE CZULE UCALOWAL W ODBYT I PRZYLEGLOSCI.CIAO

ESCLARMONDE

CZEKAJ NA LIST. TERAZ NIE MUSZE SZUKAC WROGOW , SAMI PRZYCHODZA. I ZNOW JEST PO CO ZYC.

f...l...k

TA ATMOSFERA ROZKRECILA TEN CYRK.NAPISZ COS JESZCZE KOCHANIE...

AIK

JA TYLKO SZUKAM SOBIE ALTERNATYWY. PSYCHICZNE UZALERZNIENIE, ZWOLNIENIE Z OBOWIAZKU MYSLENIA, UWOLNIENIE OD JAKIEJKOLWIEK ODPOWIEDZIALNOSCI...TO NIEZWYKLE NECACE

AIK

JA TYLKO SZUKAM SOBIE ALTERNATYWY. PSYCHICZNE UZALERZNIENIE, ZWOLNIENIE Z OBOWIAZKU MYSLENIA, UWOLNIENIE OD JAKIEJKOLWIEK ODPOWIEDZIALNOSCI...TO NIEZWYKLE NECACE

AIK

Swietlik

Nawet nie zdzjesz sobie sprawy, jak takie światelko
jest mi teraz potrzebnne. Naprawdę dzieki :)

Esclarmonde

z Archiwum X leci we czwartki, nieregularnie ale jest (czasami mecze pilki noznej sie przedluzaja i wtedy nie ma wrrrr....), w tym roku maja zakonczyc ta serie na dobre, zamiast D. Duchovnego dokanczac serial bedzie inny aktor. Nie widzialam pelnometrazowej wersji. Pozdrowienia-

Alchemik

nie jest obowiazkiem pisac wesolo gdy kogos cos smuci i na odwrot. Nie warto ukrywac swego nastroju bo wychodzi to sztucznie, mam nadzieje ze wszystko sie rozwiaze pomyslnie i powroci ci dobry nastroj. Nie jestes sam- pamietaj o tym. Pozdrowienia sloneczne-

trudne

sa koncow poczatki
lecz trudniejsze poczatki sa koncow
kazdy kij ma dwa poczatki
ale i dwa konce trzyma na swym koncie
conajmniej
drzewo ma korzenie i liscie
czlowiek tylko pamiec

Dlaczego?

Pies goni swój własny ogon?
A człowiek go naśladuje?

misie

leza sobie misie na plazy,
ah jaki smaczny objadek
co tam sie poczwarzy?
czyz to nie turkuc podjadek?
nie to nasza wieczerza
ucieka nam z talerza
ale dlaczego ona to robi?
kazdy chce zyc nawet mikroby

Czarna

zdejmij lustrzanki

Plagiat

I went to God just to see and I was looking at me...

Atma

Postaram się zrobić, co w mojej (niewielkiej) mocy.

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry