Widok

FAKTYCZNIE

TO PODSTĘP WYWIADU. MNIE TU NIE MA. KAFELKUJĘ
SIEĆ MA MÓJ OJCIEC. OD TYGODNIA WISI PAJĘCZYNA NAD JEGO ŁÓŻKIEM.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i

widzę że nie czytujesz dobrej fantastyki

Kwisatz

To podchwytliwe pytanie?

Mixer

hahhaha, bo ze mnie taka radosna i wesoła księżniczka...skazuję ludzi na ścięcie z uśmiechem na ustach, a lochy zwiedzam gromko śpiewając...
Ze mną nikt się nie nudzi, taka ze mnie rozrywkowa babka...oo!!Limbo!!Już lecę!!!!

Fionn

Nie. Jest to pytanie wprost, bez ogródek. A może w pewnym stopniu propozycja.

Kwisatz

A więc przyjmuję....

Fionn

Interesujące....
Muszę sie zebrć w sobie ze Zwierzakiem, Dr. Lecterem, oraz skonsultować z Mixerem.
Może któregoś dnia.....

Atma

Moim "pechem" jest to , że znam naprawdę owe przestrzenie np. Hilberta czy transformaty np. Laplace`a a pustosłowie wyczuwam nawet przez ścianę .
Jesteś zapewne świetną dziewczyną , pełną powabu oraz dumną posiadaczką cud - atrybutów kobiecych . W nich jest Twój urok , siła i wartość.
I ..... niech tak zostanie

wer

Co studiujesz czy studiowałeś? Ja Fizykę Techniczną na PG specjalizacja Mechanika stosowana (rówania różniczkowe czastkowe nieliniwe i tensory na codzień)

Zwierz

Podobno projektujecie jakieś stery Pleugera .
Możesz mi zdradzic co to takiego ??

Wer

O tym w IMP PAN nie słyszałem, ale to inny Zakład, ja jetem w zastosowaniach technik plazmowych i laserowych

wer

Jeśli naprawdę chcesz coś znależć na ten temat to zajrzyj na stronę : http://zatoka.icm.edu.pl/sci/ i znajdż artykuły po słowach kluczowych a potem jak już coś znajdziesz zajrzyj do bibliotek PG i poszukaj tych czasopism. A przy okazji jak spotkam kumpla z zakładu zajmujacego się dynamiką okrętu to go zapytam.

Zwierz

Czas przeszły , Et i EL . piszesz o elementarzu matematycznym , teraz są do tego programy

wer

Ja wciąż nad tym ślęczę, do rrc nieliniowych nie ma rostych programów a rozwiązywanie numeryczne tych wredot nazywają sztuką nie nauką i majarację.

Zwierz

Wiem doskonale co to jest - .powszechnie znana wszystkim stara klasyczna sprawa.
........... Ale chciałem sprawdzić CZY TY WIESZ !!!!!!!!
To był taki sobie teścik :)))

Wer

Robisz to czego się uczyłeś czy inna dziedzina

Fiona/Fionn

A ze mnie też rozrywkowy człek. W kieszeniach noszę granaty.

Wer

Zauważyłem, że odpowiadając ludziom na pytnia piszesz o czymś zupełnie innym. Najważniejsze dla Ciebie nie to, żeby wyjaśnić daną kwestię, tylko to żeby pokazać swoją rację, a reszta się nie liczy.

Kwisatz

Republiki bananowe nie należą do NATO. Ale może to nie ma znaczenia. Może oni dla zabawy mogą sygnatariuszy tego samego układu militarnego straszyć. Moim zdaniem stosowanie cła do ochrony własnego rynku jest doskonałym sposobem na utrzymanie beznadziejnej jakości produkcji własnej.

Kwisatz

Tylko proszę o wygodną kozetkę...

Mixer

To Ty nie tyle rozrywkowy, co raczej wybuchowy...

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry