Widok

FARAGE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny ma zamówioną suknie w Farage i Babka powiedziała że mam kupić stanik który wszyją mi do sukni, podpowiedzcie mi proszę czy w takiej sytuacji warto wydawać na stanik 150 lub 200 zł czy może być jakiś taki tańszy w cielistym kolorze ????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej no i co żadna z Was nie miała stanika pod suknią ??
ja tez u nich zamawiam i babeczki powiedziały że mam sobie kupić taki zwykły za 15 zł tylko podnoszący piersi bo taki jest najlepszy :-) więc spokojnie taki sobie kup-ja mam ostatnią przymiarkę w przyszłym tygodniu i już mam go przynieść i buciki!!!
ja miałam suknię u nich i wszywany stanik, kupiłam najzwyklejszy dobrze usztywnionany za 15 zł :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja mam zrobic to samo:), mam przymiarkę 26 maja, mam kupić sztywny , co cycki wyglądaja ściśnięte jak u Pameli:)
a własnie a gdzie w Gdyni kupic taki tani stanik, co tak robi?:)
tez mam suknie z farage, pierwsza przymiarka ze stanikiem i bucikiami 5 maja, w domu mam sprawdzony stanik gorsetowy, mam do od 2 lat, nosz żedko bo tylko do gorsetów, mocno usztywniony, podklejony silikonem, dam ten do wszycia, gora mojej sukni- gorset jest przezroczysta z tyłu, wiec panie krawcowe zupełnie potną ten stanik,praktycznie zsstanie tylk jego przód, ale przynajmniej wiem ze mi cycki nie wypadną :)
pozstym już będę miała coś używanego :)
a ładny stanik mocno usztywiniany kupiłam w czwartek w Agnes w Gdyni, zszokowała mnie jego cena.... 69 zł, a jest rewelacyjny, za ten który dam do wszycia 2 lata temy zapłaciłam prawi 200 zł...
|Dzięki dziewczyny moja przymiarka już za 2 dni ajjjjjjjjjjjjjjj ale mam stresik :)

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry