Widok

FIRMA ACT Z ELBLĄGA

Przestrzegam wszystkich przed pracą w firmie ACT. Traktowaniem pracowników i warunkami pracy jakie panują w tej firmie zajęła się Państwowa Inspekcja Pracy i Rzecznik Praw Obywatelskich. Pani Dyrektor Katarzyna Szachnowska, studiująca na Wyższej Szkole Bankowej w Gdańsku, przestała ogłaszać oferty pracy dla Elbląga bo wie że jest spalona, próbuje zatem znaleźć i wykorzystać pracowników w Trójmieście. Zachęcam do przeczytania całej prawdy o tej firmie.

http://www.elblag24.pl/fakty/84814-pracowniczy-meksyk-na-leczyckiej.html

http://www.elblag24.pl/fakty/84842-meksyk-na-leczyckiej-act-ciag-dalszy.html

http://www.elblag24.pl/fakty/84847-stowarzyszenie-zawiadamia-ministerstwo-pracy-w-s-sytuacji-pracownikow-firmy-act.html
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 21

podbijam ku przestrodze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

niestety to nie są ploty, ale fakty, a może tak pozew grupowy? Zrobic porzadek "szefową" i starym w Szwecji, jest on jeszcze? czy się kochankowie poprztykali?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

podbijam wątek żeby nikt nie został oszukany. Tak dla przypomnienia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
szefowa kazała ci to napisać, dobre! Kto pracował w tym burdelu, to nigdy nie zmieni zdania. Cały "zarząd" w.. zamknąć, krętacze.
Uciekli przed egzekucjami komorniczymi w Elblągu, oszukiwali pracowników, kontrahentów. Garażowa firma, na wypożyczonym agregacie produkcja szła, bo za prąd "szefowa" nie miała z czego zapłacić.
Widzę że trzeba co jakiś czas odświeżać pamięć nie którym, bo marzenie o normalnie prosperującej firmie, ponosi szefową,i zamydla ludziom oczy, opisując rzeczy które chciałaby zobaczyć. Tacy ludzie się nie zmieniają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Oczywiście że pracujemy.Już rok mija.I zastanówcie się nad tym co piszecie na szefową.Pani Kasia,tak po roku pracy u tej pani tak o Niej piszę jest bardzo w porządku dla nas !!!Rozumiecie anonimowi cwaniacy? Pani Kasiu dziękujemy za imprezę rocznicową,kosze z prezentami.Torty były pyszne,taka niespodzianka.Co wy tam sobie tworzycie gwiazdy niespełnione ? Bzdury wypisujecie i tyle.Podpiszcie się jak tak szkalujecie szefową i firmę.Podniosę Wam ciśnienie tym wpisem ale uwaga: wiadomość z ostatniej chwili :pracuję tu rok i BARDZO LUBIĘ MOJĄ PRACĘ I MOJĄ SZEFOWĄ !!! Zazdrościcie jej wszystkiego i dlatego tak piszecie.A po drugie to co było nie ma już miejsca,my jesteśmy codziennie z chęcią w pracy.Pracowici zostali wynagrodzeni.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6
Teraz firma jest pod nowym logo i marką, mają też FB https://pl-pl.facebook.com/HBCarepl

Ktoś tam pracuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No cóż.... poprawię bo aż wstyd. Pisze się psiapsiółka :P Nic dziwnego, że były pracownik. :P
Człowieku piszesz na forum, przynajmniej sprawdź ortografię i formę pisowni, ale no tak za głupi jesteś. Ale oczekiwania od firmy pewnie były co? ;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie wiem czy zauważyłeś/-aś, ale to jest odpowiedź na komentarz. Nikt na siłę o tym nie wspominał.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
A co kogo interesuje czy ich czy wydzierżawiony? No tak...firma porażka, a opinia to jest kogo? pracownika ACT, a całe forum jest o Health&Beauty Care.
Zrozumiałabym wypowiedzi obecnych osób pracujących w firmie Health&Beauty Care, ale i tak zawsze znajdzie się jednostka niezadowolona. Jest to nieuniknione. Ci co maja pretensje to i tak ci co najmniej pracują, a najwięcej oczekują od zakładu. I tak jest niestety wszędzie :(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
ciepło w budynku, a to dobre, w normalnych firmach to standard, nikt o tym nie musi wspominać, ha ha ha!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
napisała psiapsiułka pani dyrektor, piszę z małej bo na Pania trzeba sobie załużyć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
wydzierżawiony, ciekawe czy płacą w terminie, błędne koło, firma porażka, współczuję tym co tam pracują
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
hej co tam u was w pracy. chyb a szału nie ma bo u was ciągle ciemno.a jak tam produkcja, bo ja zamierzam do was wrócić za pare dni,pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Drodzy! Odradzacie pracy?A ja szukam,tam było mi blisko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Firma jest ok, wypłata jest, kaśka fajna babka od kiedy nie ma lasek z elbląga jest świetna atmosfera, transporty idą na czas, przerwa wydłużona,same plusy mówię serio.Zgrana ekipa, ciepło w budynku, byliśmy na wigilii z szefową i na kręglach.Mówcie co chcecie ale my jesteśmy b.zadowolone.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 21
Popieram :)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
najwidoczniej masz az tak duzo pieniedzy, że 'małe poślizgi' nie koligują z domowym budżetem i opłaceniem rachunków, robieniem obiadów dla dzieci. Bądź zarabiasz na swoje przyjemności.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
te gołębie dostarczyły mój przelew wczoraj :) i bardzo się cieszę. mały poślizg, ale jest. przynajmniej nie płacą w ratach jak inne firmy to robią.

Prawda jest taka, że każdy zacznie doceniać jak straci...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 13
PRACA NIE JEST LEKKA ANI MIŁA? NO TAK, JAK KTOŚ POSZEDŁ PIĆ KAWĘ TO NA PEWNO ;)
Atmosfera jest bardzo sympatyczna! Ludzi mili! Pozdrawiam panie przy okazji :) Jedynie ci co przyszli narzekać psują wszystko :(:(
lżejszej pracy nie miałam! pakowanie butelek? etykietowanie maszyną?
Jedynym minusem ze praca tam jest sezonowa. a szkoda. gdybym nie znalazła stałej pracy to bym tam dalej pracowała.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 23
najwidoczniej przelewy to gołębie pocztowe dostarczają, gdyż od wczorajszego dnia nie doszły na konta. Firma nie jest kompetentna nie jest wypłacalna, powinny zająć się nią urzędy i tak będzie w najbliższym czasie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

do góry