Widok

FOTOGRAFA Z WARSZAWY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam fotografa. Najchętniej z Warszawy, bo tu mamy ślub i wesele, ale może jakiś mógłby przyjechać?? Przede wszystkim ważne żeby był młody!, i miał oryginalne pomysły, bo chcemy miec planere w jakimś super miejscu. Czy możecie polecić i jakieś konkretne firmy ???

Z góry dziękuję

Martusia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj!
Fotograf,który robił nam zdjęcia,robi je również w Warszawie. Robi przepiękn i oryginalne zdjęcia.Gorąco polecamy! Darek Dyr tel.601-211-599
Powodzenia
A czemu szukasz fotografa w 3city? Nie prościej było bywejść na jakieś warszawskie forum weselne i tam popytać. Na pewno dostaniesz więcej propozycji. Żeby było jasno-nie wyganiam cię stąd ;).

image
Szukam fotografa na różnych forach. więc weszłam i na to.
Witajcie!
To znowu ja.Nie polecam szukania fotografa w Warszawie bo tam ceny są conajmniej 2 razy wyższe-rozmawialiśmy na ten temat z "naszym" fotografem-i to po prostu się nie opłaca!Lepiej zapłacić fotografowi za podróż-na pewno lepiej na tym wyjdziecie.
Pozdrawiam
Ja mam namiar na świetną Panią fotograf....i jest wlaśnie z Wawki.
Wszelkie informacje na prv :)
Ja się z przyjemnością podejmę się sfotografowania waszego ślubu.
Młody jestem, trochę ślubów już miałem okazję fotografować (około 90), pomysły na ciekawe zdjęcia też mam.
Proszę dać info to wyślę płytkę z jakimiś przykładowymi fotami.
foty@gazeta.pl
Macie rację!! Fotografowie z Warszawy się cenią...ale wiadomo, że wszystko w Wawie jest droższe...
Wiem, że moi Wybrańcy też działają na terenie całego kraju, niedługo wyjeżdżają w Bieszczady robić zdjęcia Młodej Parze, a więc na pewno do Warszawy też by pojechali...
Zresztą sami się z nimi skontaktujcie - na stronie są telefony i mail:

www.bw.dj.pl

Pozdrawiam

Wiktoria
Byłam na tej stronie ineterntowej która podałas Victorio, ale nie podobają nam się te zdjęcia :) nie jest najgorsze, ale nie powalily mnie na nogi.
Zresztą juz chyba zdecydowaliśmy się :) ale nie bede mowic na kogo, bo nie chce robic reklamy ;)
dzieki za pomoc
Martusia W chyba miałaś na myśli, że nie powaliły Cię z nóg? a nie "na nogi"...poza tym każdy ma swój gust...
Pozdrawiam,

Wiktoria
ZAPRASZAM !!!!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34251966
do góry