Widok

FOTOKSIĄŻKA na najlepszefoto.pl- ktoś zamawiał?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
chcę zamówić fotoksiążkę na najlepszefoto.pl, ale nie wiem jak z jakością? i czy można odebrać w ich punkcie? może ktoś z was zamawiał?
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tej firmy niestety nie znam, ja robiłam w PHOTOBOX.pl i jakość naprawdę śliczna. Polecam robiłam też w fotojoker.pl i też były nienajgorsze, ale photobox ładniesze :-)
chciałabym bez wzorów, napisów. zdjęcia na całych stronach. a jest promocja na gruponie . i nie wiem, czy się skusić.
image image
ja tez mysle o fotoksiazce z tej strony .jest teraz duza znizka
lidia osobiscie u nich nie zamawiam, bo wolę na miejscu ale naprawdę polecają ich fotografowie z Polski centralnej, tam wiekszość zamawia u nich, w kazdym razie jak sie kiedyś pytalam to wszyscy ich polecali to myślę,ze będziesz zadowolona
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
http://www.najlepszefoto.pl/groupon/ teraz jest promocja, ale przesylka 29 zł:) imoze i tak sie oplaca
wiemy, stad własnie ten wątek ;)
ale oni mają punkt w gdańsku na dmowskiego - punkt kodaka i wysłałam do nich maila z zapytaniem, czy mogę odebrać osobiście bez opłaty. czekam na odpowiedź.
dzięki Betrisa za info, to chyba zamówię;)
image image
no to by bylo super mozesz dac znac czy faktycznie mozna odebrac
jak mi odpiszą to dam znać;)
image image
pewnie to jest taki myk aby zapłacić te dodatkowe 29zł i nawet przy odbiorze osobistym trzeba zapłacić
a jest jakis numer telefoinu to ja przedzwoinie i bedzie moze szybciej :)
dostałam:
Książki promocyjne z Grupon, jak i wszystkie z działu Fun drukowane są na papierze 120g/m2. Książki objęte promocją wysyłamy jedynie kurierem.
Do zdjęć portfolio mogę Pani zaproponować inne nasze produkty np. Fotoalbum PRO, lub Fotoksiążkę PRO drukowaną na papierze 300g/m2
image image
a faktycznie, coś mi się obiło,że można teraz we wrzeszczu odebrać ;)
ja robie w pruszczu i do tego bez kosztów przesyłki przyworzą mi do domu już sprawdzone miejsce ale mnie kusi żeby zobaczyć efekt u nich
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
betrisa, a ten papier 120 jest taki zwykły zdjęciowy? chciałabym zrobić zdjęcia z portfolio , jaki papier powinnam wybrać?
image image
Bardzo fajne foto książki są w rossmanie, za pomocą programu,samemu tworzy się książkę i jest dużo taniej niż na najlepszefoto pl

Z Empik Foto zamawiałam. Bardzo tanio wychodzi, tylko pracy sporo.
Wszystko załatwiasz online - wrzucasz fotki, ustawiasz je, później tylko zamawiasz i czekasz na gotową książkę.
My jesteśmy zdecydowanie za tym kierunkiem - nie wywołujemy już odbitek, tylko robimy fotoksiążki.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry