Widok

FPD Supply

witam!
mam pytanko,czy ktoś z was pracował w FPD Supply?
Może wiecie co to za firma,jak klimat i traktowanie ludzi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
No proszę zostałem kolejną osobą osobiście nie znam ale współczuję że pracowała tam:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
autorko, ZOSTAŁEŚ kolejną osobą? masz rozdwojenie jaźni? problemy osobowościowe? A może już Ci się mieszają fora i pseudonimy? odpuść...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Heh nie wiesz że na forum nie musisz podawać także płci prócz imienia i nazwiska jeśli nie wiedziałaś i bardzo proszę wyjawiłem ci sekret :) pozdrowionka:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
...poważnie??? :DDDDDD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

NIE POLECAM

Widzę że już tu pisano o złym traktowaniu ludzi w tej pracy . Pracowałam tam i brak słów , najgorsza praca jaką miałam nie chodzi o rodzaj pracy tylko o atmosferę. Trzeba siedzieć cicho i najlepiej robić za dwóch .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też tam pracowałam.Kierownik jest normalny,ale za to brygadzistka,to jakaś masakra,czepia się ludzi naprawdę dobrych,ma mniemanie jakby sama była prezesem i dobrze,że nadrabia pracą,bo tylko wtedy się sprawdza.Praca przyjemna,poza brygadzistką,bo nie ma szacunku do ludzi i dlatego tam nikt długo nie pracuje.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Daj już spokoj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
A teraz bedzie ona,on czy ono?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zgadzam się całkowicie z tą opinią . Tam w tej pracy na prawdę jest potrzebna wymiana brygadzistki . Pracowałam tam przez wakacje i miałam dosyć tej dziewczyny po kilku dniach , masakra jak ona się odzywa do dziewczyn , nawet nie ma szacunku dla starszych od siebie nawet o 20 lat . Trzeba jej "wchodzić w du...." to może nie spojrzy się na ciebie krzywo przez 5 minut . NIE POLECAM DOPÓKI TA DZIEWCZYNA TAM PRACUJE !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak wiemy że sie nie lubiłyście.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Po takich komentarzach,to jednak mam obawy,aby tam iść do pracy na miesiąc i jeszcze wylatuje się za nic przez jakąś dziewczynę,niby kierowniczkę.Mam obawy,ale co mam do stracenia,najwyżej spotka mnie to co innych.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz rację, że masz obawy ale.... z tego co wiem to nie wylatuje się za nic!, jedynie nie przedłużą Ci umowy, a teraz to nie wiem czy warto nastawiać się na miesiąc pracy.... chyba lepiej poszukać firmy gdzie nie ma przestojów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobrze że istnieje takie forum ,teraz chociaż wiem że nie warto iść tam się pytać o prace . Po tych komentarzach co tu przeczytałam wole poszukać w innym miejscu .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Masz rację,lepiej poszukać w innym miejscu,gdzie niema aż tak długich przestojów.Pracowałam tam a po miesiącu do widzenia za pól roku,atmosfera też nie napawa optymizmem...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam,wszyscy ludzie pracujące tam na stałe uważają się za lepszych.ale na miesiąc można zaryzykować.płace normalne,ale musisz się podlizywać,aby przedłużono ci umowę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
to dobrze,że są takie fora i tam nie poszłam,chociaż ciężko z pracą,ale odmówiłam agencji,jak mi zaproponowano.Mam spore doświadczenie w takich firmach i na pewno byłabym zagrożeniem dla pani brygadzistki.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się nie było mlotków tylko paski i blaszki się przyklejalo (blaszki byly na akord) byly tez jakies dekory czy na akord to nie wiem. co do ludzi z tej pseudo firmy to banda debili ktorym sie wydaje ze sa najmadrzejsi i pogardzają pracownikami z agencji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dwie Beaty!!!
Skąd w was tyle zawiści? Ty Beato K. to już za dużo pomyj na ludzi wylałaś!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
I tak wiadomo kim jesteś :)
Zakładanie kolejnych kont na niewiele ci się zda!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
w firmie pracuje się dobrze, poki ktos, kto zreszta tam juz nie pracuje, nie zacznie jątrzyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry