Widok

FPD Supply

witam!
mam pytanko,czy ktoś z was pracował w FPD Supply?
Może wiecie co to za firma,jak klimat i traktowanie ludzi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ty mądralo tu tylko chodzi o hama człowieka ,Celowo zrobiłam błąd bo czytając to co ktoś napisał zgadzam się w zupełności.szkoda że dyrekcja o niczym nie wie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
czepnij sie tranwaja palancie tylko nie kretynie szacunek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
Cham pisze się przez "ch" kretynie :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja tam chcialam podjac prace kilka dni temu,ale niestety juz nie maja wolnych miejsc...:(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
chyba tam nie ma nawet o co pytać i o co się kłócić,odklejasz i przyklejasz,jaki obóz,miło nudno muzyka,praca dorywczo tymczasowa,byłam tam jakieś 2 tyg. latem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam przestrzegam przed tą firmą kierownik kawał kretyna i hama pod nosem wyzywa pracowników normalnie obóz pracy słowa powiedzieć nie możesz a jak mu się sprzeciwisz zostajesz bez pracy z dnia na dzień.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9
co do okolicy to sie zgadzam nie jest zbyt przyjemna do tramwaju kawalek jest;/ ja chodziłam na 6 ale jeszcze wtedy byłodługo jasno a teraz niestety ta pora coraz krotsza....no niewiem co Ci na to mam poradzic hmm moze jakis paralizator do torebki badz gaz? nie głupie jesli rzeczywiscie sie obawiasz...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Super miejsce. Praca w spokojnej atmosferze. Brygadzista uprzyjemni wam pracę włączając radio. Dzięki muzyce i kolegom obok, którzy pracują przy pomocy młotków miło mija czas. Poza tym są piękne toalety i szafki, gdzie możesz schować swoje rzeczy. Tak, że nie bój się , że ci coś zginie. Jest miejsce, gdzie możesz spokojnie zjeść i wypić herbatę.
Poza tym jest czysto i jest porządek. Polecam ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
dzięki za odpowiedż.Ale jeszcze coś mnie interesuje.Byłam zobaczyć co to za miejsce i jestem dość podłamana okolicą.Droga od tramwaju katastrofa.Czy tam jest bezpiecznie?Wiesz rano na 6 ciemno,po drugiej zmianie o 22 też strach.Chyba tego najbardziej się boję.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
pracowałam tam i powiem tak jest nienajgorzej czesto robia przerwy zmiana od 6-14 robic trzeba jak wszedzie ale ogolnie atomosfera przyjemna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry