Widok

FRED - stacja kontroli pojazdów - proszę o opinie.

Bojano Temat dostępny też na forum:
Witam, czy można bezpiecznie oddać samochód do naprawy na stację Fred w Bojanie. Jest mi blisko, ale nie wiem czy rzetelnie dokonują napraw. Proszę o opinie.
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bardzo przepraszam Pani Agnieszko za zaistniałe sytuacje. Dołożę wszelkich starań aby takie sytuacje więcej nie miały miejsca.
Z wyrazami szacunku
Tomasz Krauza
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Witam - obsługa ok, ceny z kosmosu, za dolanie jednego litra płynu chłodzącego i założenie dodatkowej opaski zaciskowej na wąż zapłaciłem 178 zł, prawdziwej roboty 15 minut.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ceny z kosmosu jak na warsztat na takiej pipiduwie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

I co z tego że 15 minut. Jest to mimo wszystko jedna roboczogodzina, a licząc wszystkie zusy i inne pierdoły to jakoś trzeba utrzymać warsztat. Jak tylko takie drobiazgi miał Pan do zrobienia trzeba było jechać na zwykły mały warsztat gdzie by to zrobili bez paragonu za połowę mniej. Zresztą dolanie płynu i założenie jednej opaski to mógłby i Pan sam to zrobić.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

No przegieli i to nieźle za litr płynu prawię dwie stówy ładne zdzierstwo kto tam jeździ masakra nieźle ludzi dymają
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

oczywiscie, tak mozna. Natomiast z takim podejsciem klientow na pewno nie przybedzie skoro sami sobie poradza. Takie komentarze to niedzwiedzia przysluga. Niby maja bronic uslugodawce a de facto odstraszaja klientow.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

serdecznie polecam miła i fachowa obsługa Serdecznie dziękuję za szybkie rozwiązanie problemu z seatem dziękuję panom którzy naprawiali jak i panu zamawiającemu klient z ŁODZI
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam w 100-tu procentach.Wczoraj byłem z problemem klimy w Peugeot 208,sprawę załatwiono sprawnie i na temat.Ceny wysokie ale można pójść do przysłowiowego Pana Kazia który ma zakład w szopie wolny wybór.Kto ma statki ma wydatki.Jestem zadowolony i polecam Dziękuję,Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mnie się przydarzyło, że po wymianie opon, dostałam nieswoje, zniszczone, do wyrzucenia. odkryłam to dopiero przy kolejnej wymianie w innym miejscu. Dwie opony musiałam kupić. I już nie korzystam z usług tej stacji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak masz wolne pół roku to polecam zakład Marcina z Koleczkowa,jest tańszy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Całkowicie się zgadzam. Pół roku to przy małym aucie, przy dużym rok może być za mało.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osobiście do Freda już nigdy nie oddałbym auta. 4 tyś wywalone w błoto
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo niekompetentny serwis.Umowilem się dwa tygodnie temu na wymianę opon które byly
zdeponowane w ich warsztacie.Po przyjeździe i oczekiwaniu ponad godzinę ( auto było już na podnośniku ściągnięto opony) okazało się że moich opon....nie ma.To nikt nie pokwapił się sprawdzić czy opony są przed moim przyjazdem

Brawo Fred brawo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie zrob pod siebie z tego powodu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ty już zrobiłeś
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Byłem dzisiaj z ciekawości, szybka obsługa, cena w miarę niska, aż sam się zdziwiłem
No i samochód naprawiony, polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
To prawda obsługa na najwyższym poziomie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szczególnie Pan Rafał , profesjonalista i gaduła ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Drogo tam u nich, lepiej do auto start
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pan Damian też super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Motoryzacja

Samochód z komisu - czy warto? (33 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada auto z komisu? Jak wam się one sprawują? Jakie są wasze doświadczenia?...

Wynajem długoterminowy dla osoby prywatnej (14 odpowiedzi)

Wynajem długoterminowy dla osoby prywatnej - jakie firmy polecacie? szukam normalnego dupowozu,...

Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing dla firmy? (23 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad wzięciem w tym roku auta na firmę. I nie wiem jakie rozwiązanie wybrac:...

do góry