Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
stryc - opinia wątek zamknięty Najlepszy klub bilardowy w Trójmieście! Godny polecenia.
~stryc
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 marca 2014

FREE BALL wątek zamknięty Lokal ze wszech miar godny polecenia. Obsługa miła,sprawna i zawsze służąca...
~slav
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 września 2013

Wracam chętnie wątek zamknięty Naprawdę fajne miejsce w Trójmieście. Miła obsługa, przyjemny klimacik,...
~Marcin
-

dodano: 19 września 2013

Free Ball probably the best club in 3city wątek zamknięty Jedyny na pomorzu klub dysponujący czterema stołami snookerowymi. Klub...
~Serek
-

dodano: 19 września 2013

super byłem nie raz wątek zamknięty dobry klub, w klimacie. tylko pool i snooker, nie ma dyskotetki itp.. byłem...
~Piotr
-

dodano: 9 lutego 2013

Najlepszy wątek zamknięty Bardzo polecam wszystkim grającym do przyjścia w to miejsce , obsługa bardzo...
~Karol
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 lipca 2011

POLECAM!! wątek zamknięty Dzielnica w której znajduje się klub niezbyt obiecująca, ale za to w środku...
~Gość
-

dodano: 1 lutego 2011

POLECAM WSZYSTKIM wątek zamknięty Witam, Najlepszy klub w trójmieście. Świetny klimat, wysokiej jakości stoły...
~Tymon
-

dodano: 24 stycznia 2011

kelnerka myśli że jest gwiazdą wątek zamknięty Klub bardzo fajny. Dotarcie sprawia proble, ponieważ nie ma żadnej reklamy...
~Kryspin
-

dodano: 10 stycznia 2011

Tomek - opinia wątek zamknięty Miejsce bardzo fajne, obsługa spoko, zamówiłem drinki a po chwili już stały...
~Tomek
3

dodano: 20 listopada 2010

Najlepsze miejsce na snooker wątek zamknięty Rewelacyjne stoły i proste kije, bardzo przyjemny wystrój i klimat. Jak ktoś...
~Paweł
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 września 2010

Zgadzam sie z AdamemF! wątek zamknięty Stanowczo widać olbrzymie zmiany!!! Oczywiście na lepsze! Nareszcie jest tam...
~Anka
-

dodano: 6 września 2010

to jest to!!! wątek zamknięty Wracam z klubu bilardowego . smierdze fajkami i mam podly humor. Tego nie...
~skwarek
-

dodano: 27 lutego 2010

klub snookerowy z prawdziwego zdarzenia wątek zamknięty We Freeballu bywam bardzo czesto, głównie ze względu na miłą obsługę oraz...
~Michu
-

dodano: 9 grudnia 2009

Nareszcie Bilard... wątek zamknięty - 3x pool 4xsnooker + Lokal bez dymu!!! Palacze palą na zewnątrz -...
~adam
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 listopada 2009

Niezły klimat wątek zamknięty Fajny wystrój sali (wykończenie w drewnie, skórzane kanapy, normalna podłoga)...
~Dizzy
-

dodano: 4 marca 2009

TAK SOBIE! wątek zamknięty Żadna rewelacja! Stoły Poolowe pozostawiaja wiele do życzenia! A co do...
~john travolta
-

dodano: 12 lutego 2009

Damix - opinia wątek zamknięty Klub bardzo fajny grałem tam wiele razy i podoba mi się ^^
~Damix
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 maja 2008

R - opinia wątek zamknięty Gdyby jeszcze te stoły do poola były na dobrym poziomie. Snookerowe widać są...
~R
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

19

wątków

do góry