Widok

FRYZJER

pani Agnieszka salon 'Bogna' we wrzeszczu,ja chodze i jestem zadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam panią Kasie z Fryzjerni ul.Chlebnicka 9/10 513 00 77 99
Pani Karolina z Jacques Andre w Krewetce- moje nowe odkrycie :) PAni bardzo miła, sympatyczna i zna się na swoim fachu jak mało kto!! Polecam !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja byłam u p. Marioli w Krewetce. Strasznie miła kreatywna fryzjerka. Doskonałe cięcie , piękny kolor a jakie błyszczące włosy po ampułce. Koleżanki z pracy były wręcz zazdrosne i... nawet mój mąż zauważył zmianę a zdarzyło się to po raz pierwszy. Wysłucha, doradzi i uszanuje twoje zdanie, i zetnie tyle ile chcesz a jeśli brak ci koncepcji wykazuje się kreatywnością. Zdecydowanie polecam.
Jeśli strzyżenie to tylko pan Robert ze Spameedu-po prostu rewelacja!
POLOT I PROFESJONALIZM- tak najkrócej można opisać to co on potrafi zrobić z włosami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam Anię ze "Studia Natalia" na Wzgórzu Mickiewicza. ceny przystępne, kosmetyki profesjonalne i dobór niesamowity :)
Pani Krystyna z salonu Krystyna we Wrzeszczu ul.Slowackiego (nad Baltą), rewelacja profesjonalizm1 nikt tak nie ścina i czesze oraz inne rzeczy...warto pójść i

Inne tematy z forum Moda i uroda

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

jaki krem na noc +30 ?? (210 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Tania bielizna (23 odpowiedzi)

hej, chce zrobić niespodzianke swojemu facetowi, wiedzie gdzie można kupić tanio seksowną bieliznę ?

do góry