Widok
Kiedy pójdziesz ponownie się leczyć psychiatrycznie? To ostatnie leczenie absolutnie „ci” nie pomogło. Jesteś zbyt niedowartościowany od dzieciństwa abyś mógł zepsuć mi osobistą jak i zawodową reputacje, jaki i sam osiągnąć cokolwiek w życiu, JOŻINIE!!! - Przepraszam wszystkich, którzy muszą czytać te żenujące wymiany zdań, bo to nie miejsce na problemy osobiste, ale psycholi na tym Świecie niestety nie brakuje!!!
Tym razem niegodne uwagi komentarze z IP 80.55.48.* ( ciekawe co na to prokurator ;) )
Tym razem niegodne uwagi komentarze z IP 80.55.48.* ( ciekawe co na to prokurator ;) )
Kiedy pójdziesz ponownie się leczyć psychiatrycznie? To ostatnie leczenie absolutnie „ci” nie pomogło. Jesteś zbyt niedowartościowany od dzieciństwa abyś mógł zepsuć mi osobistą jak i zawodową reputacje, jaki i sam osiągnąć cokolwiek w życiu, JOŻINIE!!! - Przepraszam wszystkich, którzy muszą czytać te żenujące wymiany zdań, bo to nie miejsce na problemy osobiste, ale psycholi na tym Świecie niestety nie brakuje!!!
Pani Karolino od paznokci - szefowo z salonu za Przymorskim rynkiem, proszę nie przepraszać "za te żenujące wymiany zdań" wszyscy wiemy że nic z niczego się nie bierze.
Abstrahując, pochwale się radosną twórczością:
Ona nie ma wnętrzności.
Jest sobą na wskroś cebula
do stopnia cebuliczności.
Cebulasta na zewnątrz,
cebulowa do rdzenia,
mogłaby wejrzeć w siebie
cebula bez przerażenia.
W nas obczyzna i dzikość
ledwie skórą przykryta,
inferno w nas interny,
anatomia gwałtowna,
a w cebuli cebula,
nie pokretne jelita.
Ona wielekroć naga,
do głębi i tympodobna.
Byt niesprzeczny cebula,
udany cebula twór.
W jedej po prostu druga,
w większej mniejsza zawarta,
a w następnej kolejna,
czyli trzecia i czwarta.
Dośrodkowa fuga.
Echo złożone w chór.
Cebula, to ja rozumiem:
najnadobniejszy brzuch świata.
Sam się aureolami
na własną chwałę oplata.
W nas - tłuszcze, nerwy, żyły,
śluzy i sekretności.
I jest nam odmówiony
idiotyzm doskonałaości.
Abstrahując, pochwale się radosną twórczością:
Ona nie ma wnętrzności.
Jest sobą na wskroś cebula
do stopnia cebuliczności.
Cebulasta na zewnątrz,
cebulowa do rdzenia,
mogłaby wejrzeć w siebie
cebula bez przerażenia.
W nas obczyzna i dzikość
ledwie skórą przykryta,
inferno w nas interny,
anatomia gwałtowna,
a w cebuli cebula,
nie pokretne jelita.
Ona wielekroć naga,
do głębi i tympodobna.
Byt niesprzeczny cebula,
udany cebula twór.
W jedej po prostu druga,
w większej mniejsza zawarta,
a w następnej kolejna,
czyli trzecia i czwarta.
Dośrodkowa fuga.
Echo złożone w chór.
Cebula, to ja rozumiem:
najnadobniejszy brzuch świata.
Sam się aureolami
na własną chwałę oplata.
W nas - tłuszcze, nerwy, żyły,
śluzy i sekretności.
I jest nam odmówiony
idiotyzm doskonałaości.
Twój osobisty fryzjer domowy - usługi w domu klienta, zainteresowane Panie zapraszam
-- pozdrawiam Monika 601-099-177
(każdą usługę można skomentować na moim portfolio w www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o22886.html
zapraszam do zapoznania się z opiniami klientek)
-- pozdrawiam Monika 601-099-177
(każdą usługę można skomentować na moim portfolio w www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o22886.html
zapraszam do zapoznania się z opiniami klientek)
Nie masz czasu. Twoje włosy go potrzebują, dlatego zadzwoń i umów się na wizytę w Twoim domu. Profesjonalna fryzjerka zadba o Twoje dobre samopoczucie i komfort. Monika 601-099-177 www.twojfryzjer.com.pl lub www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o2288
Panie Romanie troche samokrytycyzmu!!!!!
kolejna Autoreklama zenujace
i zaczyna byc zabawne
innych zapraszam na inne fora o niby najlepszych fryzjerach z trójmiasta
Cigle pojawiaj sie te same salony:
Afromagia - pan Roman
Bogna - Wrzeszcz
alternative - gdansk
en vogue - nowy w Gdyni
Hanna zygula
i Roberto z Gdyni
Proponuje aby zamiast tracic czas na tako autoreklame
powedrowac na jakies szkolenie aby podniesc poziom swoich umiejetnosci
Zaden dobry fryzjer nigdy nie bedzie bez pracy
Nie myli dobrego fryzjera z Mania Wielkosci
kolejna Autoreklama zenujace
i zaczyna byc zabawne
innych zapraszam na inne fora o niby najlepszych fryzjerach z trójmiasta
Cigle pojawiaj sie te same salony:
Afromagia - pan Roman
Bogna - Wrzeszcz
alternative - gdansk
en vogue - nowy w Gdyni
Hanna zygula
i Roberto z Gdyni
Proponuje aby zamiast tracic czas na tako autoreklame
powedrowac na jakies szkolenie aby podniesc poziom swoich umiejetnosci
Zaden dobry fryzjer nigdy nie bedzie bez pracy
Nie myli dobrego fryzjera z Mania Wielkosci
Witam! Z całą odpowiedzialnością mogę polecić Ci Centrum Szkoleniowe Apus w Gdyni. Uslugi fryzjerskie wykonują kursanci pod czujnym okiem instruktorów fryzjerstwa. Chodzę tam od ponad roku i zawsze jestem zadowolona.Zarówno i P.Iza i P.Kasia potrafią dobrać mi fryzurkę tak że nie musze później spędzać godzin na układaniu włosków. Koszt takiej wizyty to maksymalnie 35zł. Trzeba tylko zarezerwowac sobie troszeczkę więcej czasu niż normalnie u fryzjera, ale niestety coś za coś. Jeśli chodzi o mnie to bardzo lubię te wizyty gdyż atmosfera jest naprawdę bardzo przyjemna. Pozdrawiam
Niezla odwaga Pani korzystajcej z takich uslug
a juz najwiekszym skandalem nie do pomyslenia jast fakt ze za usluge ktora wykonuja kursancizwyklego szkolenia fryzjerskiego trzeba Placic!
oczywistym jest fakt ze taka usluga trwa minimum dwie trzy godz.
a instruktorzy najwyzej poprawiaja
A gorzej jak nie ma juz jak poprawic
a juz najwiekszym skandalem nie do pomyslenia jast fakt ze za usluge ktora wykonuja kursancizwyklego szkolenia fryzjerskiego trzeba Placic!
oczywistym jest fakt ze taka usluga trwa minimum dwie trzy godz.
a instruktorzy najwyzej poprawiaja
A gorzej jak nie ma juz jak poprawic
ja znalazłam ostatnio (trafiłam na ulotkę) nowy salon przy Świętojańskiej, zdaje się numer 79. Salon nazywa się en vogue, mają Loreala. Zrobili mi nowe strzyżenie i jestem bardzo zadowolona. A moja znajoma chodziła już do nich, ale w Gdańsku. Jestem z Gdyni i mi nie pasowało zbytnio, ale teraz jest ok. Polecam Karolinę (tylko nie wiem którą, bo tam są aż dwie :))
drogie dziewczyny,
ja rozpoczęłam ten temat, więc podzielę się z Wami tym co mnie spotkało: w dużym skrócie - wiele porażek, okresy długiego oczekiwania aż włosiska odrosną, aż wreszcie uległam perswazji reklamy która jeśli chodzi o te salony zyskala ostatnio na sile i poszłam do ALTERNATIVE. tego w CH Familia.
opłacało się. jak nic! ścięcie wreszcie takie jak od dawna sobie wymarzyłam.
zdecydowanie polecam osobom które nie boją się fantazji na głowie, ale i tym które chcę mieć bardziej tradycyjną fryzurę, ale ściętą profesjonalnie. włosy układają się odpowiednio jeszcze długo po ścięciu. i nikt tam nie zrobi Wam fryzury nieodpowiedniej dla kształtu Waszej twarzy, czy rodzaju włosów.
ale - oczywiście to tylko moje indywidualne zdanie. żeby mieć swoje - najlepiej się przekonać osobiście.
włosy nie trwa...w zimie też rosną ;)
ja rozpoczęłam ten temat, więc podzielę się z Wami tym co mnie spotkało: w dużym skrócie - wiele porażek, okresy długiego oczekiwania aż włosiska odrosną, aż wreszcie uległam perswazji reklamy która jeśli chodzi o te salony zyskala ostatnio na sile i poszłam do ALTERNATIVE. tego w CH Familia.
opłacało się. jak nic! ścięcie wreszcie takie jak od dawna sobie wymarzyłam.
zdecydowanie polecam osobom które nie boją się fantazji na głowie, ale i tym które chcę mieć bardziej tradycyjną fryzurę, ale ściętą profesjonalnie. włosy układają się odpowiednio jeszcze długo po ścięciu. i nikt tam nie zrobi Wam fryzury nieodpowiedniej dla kształtu Waszej twarzy, czy rodzaju włosów.
ale - oczywiście to tylko moje indywidualne zdanie. żeby mieć swoje - najlepiej się przekonać osobiście.
włosy nie trwa...w zimie też rosną ;)
Ja niestety sie na ALTERNATIVE bardzo zawiodlam... ale mowie o tym w gdansku glownym. Pani Asia bodajze, kompletnie bala sie zmian. Prosilam o zupelnie nowa fryzure (wlosy mialam za łopatki, bardzo grube i geste) mocno wycieniowaną, jakaś asymetrie moze i zmiane koloru. Uslyszalam ze "zaden kolor nie wyjdzie" ;/ a zamiast modnego cięcia, obcciela mi wlosy z 15cm. I tyle. A zaplacilam jak za zboze ;/
Inny fryzjer potrafil jednak ten kolor wyczarowac :)
Inny fryzjer potrafil jednak ten kolor wyczarowac :)
:) jakie głupoty... nie płaci sie za ilość ściętych włosów. jak kiałby wyglądać cennik fryzjerów??? za cm ściętego włosa 5 zł???!!! kobiety!!! nie róbcie się głupie dosłownie!!!
przecież zawsze przed wykonaniem usługi pytacie!!! o cene!
po co więc sie decydujecie...
boże... wykazujcei odrobinkę dojrzałości...
przecież zawsze przed wykonaniem usługi pytacie!!! o cene!
po co więc sie decydujecie...
boże... wykazujcei odrobinkę dojrzałości...
Hej:)Gorąco polecam Studio Fryzjerskie"STREFA CIĘCIA" w Gdańsku na Igielnickiej4 ,to jest koło Pellowskiego(cukierni) Koło Hali targowej wprawdzie nie ma szyldu ale jest napis Prezdłużanie rzęs i Stuio paznokcia małe tabliczki.Polecam właścicielkę fajną dziewczynę bardzo kreatywną ciągle się szkoli i jest naprawdę spoko!!!
Ja mogę polecić salon fryzjerski na żabiance skm po schodkach na przeciwko guldenu tanio i fachowo nie polecam za to salonu za rynkiem "Klips" totalna porażka brak profesjonalizmu,baby głuche i ślepe proste ciecie wychodzi źle baleyage porażka grube pasma efekt końcowy pszczoła i w dodatku drożyzna!
a ja polecam Karine lub Julite z Sopotu - salon miesci sie w Hotelu Haffner
http://www.studio-effect.pl/
http://www.studio-effect.pl/
Jestem ciekawa czemu reklamują się tu salony,które dopiero co się otworzyły i nie mają dużo klientek albo salony,które widnieją pustkami.Znam kilka salonów w Gdyni i są tu reklamy tych,które mają mało klientek.W salonie en'vouge na Świętojańskiej fryzjerka miała kłopot z nastroszeniem krótkich włosów na gumę.Na dodatek zapłaciłam za umycie i wysuszenie 45zł.Ceny z kosmosu.
W Studiu Fryzur na Świętojańskiej chciałam ufarbować włosy,niestety fryzjerka nie miała takiego koloru farby i poprosiła mnie,abym przyszła za 2 godziny.Musiała dokupić farbę.To był szczyt braku profesjonalizmu.
W Studiu Fryzur na Świętojańskiej chciałam ufarbować włosy,niestety fryzjerka nie miała takiego koloru farby i poprosiła mnie,abym przyszła za 2 godziny.Musiała dokupić farbę.To był szczyt braku profesjonalizmu.
Ja np nie jestem właścicielką salonu a jeden poleciłam na forum, gdyż byłam bardzo zadowolona z fryzury i ścięcia - dawno nie spotkałam dobrej fryzjerki, a przerabiałam dużo salonów niby renomowanych, a ich renoma chyba polegała na super sumach branych za ...... w sumie nie wiem za co tak naprawdę. Zupełnie przypadkiem trafiłam na reklamę Perły w Sopocie - przejeżdżając autem, zainteresowała mnie poprzez to, że korzystają z kosmetyków JOICO, które dobrze znałam z USA i zdecydowałam się na wizytę. Uważam, ze warto pisać o takich miejscach, w których można spotkać dobrych fryzjerów, niezależnie czy mają super dużo klientek, czy trochę mniej - ja w to nie wnikam, dla mnie najważniejsze jest to, abym ja była zadowolona po wizycie. Mi się podobało i skorzystałam po raz kolejny - nie zawiodłam się, dlatego z czystym sumieniem napisałam o nich na forum:)
witam - pragnę polecić swoje usługi
Twój osobisty fryzjer domowy -usługi w domu klienta
http://www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o22886.html
http://www.twojfryzjer.com.pl
liczba zadowolonych klientów mówi sama za siebie
Twój osobisty fryzjer domowy -usługi w domu klienta
http://www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o22886.html
http://www.twojfryzjer.com.pl
liczba zadowolonych klientów mówi sama za siebie
Nie masz czasu. Twoje włosy go potrzebują, dlatego zadzwoń i umów się na wizytę w Twoim domu. Profesjonalna fryzjerka zadba o Twoje dobre samopoczucie i komfort. Monika 601-099-177 www.twojfryzjer.com.pl lub www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o2288
OBSSESIVE STUDIO, Gdynia, ul. Batorego 4
http://www.obsessivestudio.pl/
Pani Asia i Pani Natalia (tam nie ma zresztą innych fryzjerek, ale obie mają to "coś", co pozwala im zobaczyć klienta po metamorfozie zanim przystąpią do pracy i wiedzą, czy wolno im więcej czy mniej).
Za farbę, strzyżenie, masaż głowy, mycie (to oczywiste przy farbowaniu, ale jako, że kilka salonów ostatnio zaliczyłam, więc mogę stanowczo stwierdzić, że jest "mycie" i mycie - w Obsessive było OK i trwało należycie długo, w dodatku Pani Asia nie zostawiła mi zafarbowanego do połowy czoła, co zdarzało się w innych salonach, np. w Cesarskim w Orłowie) zapłaciłam 190,- zł - w zasadzie sporo, ale podając im swój e-mail otrzymujesz na niego informacje na temat różnych promocyjnych ofert, rabatów itp. i następnym razem z tego skorzystam. Po wizycie otrzymałam od właściciela salonu (zrobił mi darmową mini sesję fotograficzną - jest fotografem) kartę rabatową uprawniającą do 10% zniżki na cokolwiek, próbki szamponu i odżywki gratis (tymi, którymi umyto mi włosy) oraz firmową torbę ekologiczną. Między zespołem krążą same pozytywne wibracje, atmosfera sympatyczna, ludzie tam pracujący mają niesamowite poczucie humoru, więc jeśli ktoś nie ma dystansu (do siebie i do świata) to może być trochę... zaskoczony.
Salon opuściłam zadowolona i na pewno tam wrócę. Aha, mąż mojej koleżanki, facet lat 41, po wizycie u Pani Natalii wyszedł z salonu o ok. 10 lat młodszy - tak mu niesamowicie ostrzygła włosy. Nie sztuką jest fryzurą "odmłodzić" kobietę, ale zrobić to facetowi tylko przy pomocy nożyczek - WOW.
Zdecydowanie polecam.
http://www.obsessivestudio.pl/
Pani Asia i Pani Natalia (tam nie ma zresztą innych fryzjerek, ale obie mają to "coś", co pozwala im zobaczyć klienta po metamorfozie zanim przystąpią do pracy i wiedzą, czy wolno im więcej czy mniej).
Za farbę, strzyżenie, masaż głowy, mycie (to oczywiste przy farbowaniu, ale jako, że kilka salonów ostatnio zaliczyłam, więc mogę stanowczo stwierdzić, że jest "mycie" i mycie - w Obsessive było OK i trwało należycie długo, w dodatku Pani Asia nie zostawiła mi zafarbowanego do połowy czoła, co zdarzało się w innych salonach, np. w Cesarskim w Orłowie) zapłaciłam 190,- zł - w zasadzie sporo, ale podając im swój e-mail otrzymujesz na niego informacje na temat różnych promocyjnych ofert, rabatów itp. i następnym razem z tego skorzystam. Po wizycie otrzymałam od właściciela salonu (zrobił mi darmową mini sesję fotograficzną - jest fotografem) kartę rabatową uprawniającą do 10% zniżki na cokolwiek, próbki szamponu i odżywki gratis (tymi, którymi umyto mi włosy) oraz firmową torbę ekologiczną. Między zespołem krążą same pozytywne wibracje, atmosfera sympatyczna, ludzie tam pracujący mają niesamowite poczucie humoru, więc jeśli ktoś nie ma dystansu (do siebie i do świata) to może być trochę... zaskoczony.
Salon opuściłam zadowolona i na pewno tam wrócę. Aha, mąż mojej koleżanki, facet lat 41, po wizycie u Pani Natalii wyszedł z salonu o ok. 10 lat młodszy - tak mu niesamowicie ostrzygła włosy. Nie sztuką jest fryzurą "odmłodzić" kobietę, ale zrobić to facetowi tylko przy pomocy nożyczek - WOW.
Zdecydowanie polecam.
Witam;)
Ja również szukam dobrego fryzjera,i proszę o opinie.
Kompleksowa usługa fryzjerska:porada stylizacyjna,dekoloryzacja,nowa fryzura+kolor,keratynowe prostowanie włosów.
Zależy mi na dobrze wykonanej usłudze.Niska cena nie jest dla mnie priorytetem.
Nie jestem zainteresowana "salonami"istniejącymi dzięki autoreklamie,i sprzedaży kuponów rabatowych na swoje usługi.
Duże znaczenie ma dla mnie wystrój i atmosfera panująca w salonie,oraz poziom kultury osobistej pracowników.
Panie,mogące polecić mi dobry salon,proszę o wpisy na forum;).
Dziękuję,i pozdrawiam.
Ania.
Ja również szukam dobrego fryzjera,i proszę o opinie.
Kompleksowa usługa fryzjerska:porada stylizacyjna,dekoloryzacja,nowa fryzura+kolor,keratynowe prostowanie włosów.
Zależy mi na dobrze wykonanej usłudze.Niska cena nie jest dla mnie priorytetem.
Nie jestem zainteresowana "salonami"istniejącymi dzięki autoreklamie,i sprzedaży kuponów rabatowych na swoje usługi.
Duże znaczenie ma dla mnie wystrój i atmosfera panująca w salonie,oraz poziom kultury osobistej pracowników.
Panie,mogące polecić mi dobry salon,proszę o wpisy na forum;).
Dziękuję,i pozdrawiam.
Ania.
Rozwiązania z górnej półki jakościowej, które robią różnicę - https://www.wyposazenie-salonu-fryzjerskiego.pl/
Pewnie, że każdemu może pasować inne. Po prostu mądrze je dopasujcie.
Pewnie, że każdemu może pasować inne. Po prostu mądrze je dopasujcie.
Jeśli ktoś szuka naprawdę dobrego fryzjera w Poznaniu, mogę polecić Salon Fryzjerski Krukowski - fryzjer damski . To miejsce, gdzie profesjonalizm idzie w parze z indywidualnym podejściem do każdego klienta. Niezależnie od tego, czy chodzi o klasyczne cięcie, koloryzację czy bardziej kreatywną stylizację zawsze można liczyć na świetny efekt.