Widok

FRYZJER

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną fryzurę, doradzić, dać wskazówki co do sposobu układania włosów, a przy tym nie zgarnie hiperkwoty za taką usługę.

będę wdzięczna za wszelkie wskazówki
pozdrawiam!!

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Serdecznie polecam www.degowski.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Też byłam zachwycona tym co robił z włosami Pan Krzysztof. Może ktoś wie gdzie teraz zścina?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej:)Gorąco polecam Studio Fryzjerskie"STREFA CIĘCIA" w Gdańsku na Igielnickiej4 ,to jest koło Pellowskiego(cukierni) Koło Hali targowej wprawdzie nie ma szyldu ale jest napis Prezdłużanie rzęs i Stuio paznokcia małe tabliczki.Polecam właścicielkę fajną dziewczynę bardzo kreatywną ciągle się szkoli i jest naprawdę spoko!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ja polecam "GALERIĘ FRYZUR"w Centrum Gdyni na ul.BEMA.Fryzjerka doradziła nową fryzurę,super ostrzygła.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
pojawiaja się te same z pewnościa dlatego osli kobitonie, że są najlepsze. ile niby jest dobrych fryzjerów w gdyni? no słuvham?
:) jakie głupoty... nie płaci sie za ilość ściętych włosów. jak kiałby wyglądać cennik fryzjerów??? za cm ściętego włosa 5 zł???!!! kobiety!!! nie róbcie się głupie dosłownie!!!
przecież zawsze przed wykonaniem usługi pytacie!!! o cene!
po co więc sie decydujecie...
boże... wykazujcei odrobinkę dojrzałości...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam w Gdańksu na Partyzantów i róg zabytkowej, Pani Ola, super mnie ścięła, miła atmosfera, jeszcze sobie manicure z masażem solą wodną zrobiłam i z super nastawieniem i nowym imagem ruszyłam na weekendowy podbój Świata, polecam super gorąco wziełam telefon mogę Wam podać 500772233
polecam salon venus w gdanksu na il. dlugie ogrody 12 :)
halo, halo Kama:)
jestes boska :)
długo nie mogłam znaleźć wiesi po odejsciu, bo przeciez bogna nie powie :)
mozesz mi powiedziec jakie sa ceny w retro?
podobne jak w bognie? jak klimat?

z góry dziękuje!
byłam ostatnio w Gdyni, w en vogue przy Świętojanskiej. Dokładnie adresu nie pamiętam, ale gdzieś koło restauracji Polonia. Na farbę jeszcze się nie zdecydowałam, ale ze strzyżenia jestem megaaa zadowolona! Mogę polecić Izę. Chociaż inne dziewczyny też wydają się ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
uwolnić wieloryby!!!-Greenpeace
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej a macie namiary na jakiś fryzjerów co w domu czeszą?? Ja mam ślub 1go maja i niestety wszystkie salony są pozamykane tego dnia ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Pana Piotra Berendta z Gdyni,który uratował mi włosy trafiłam do niego po ich zniszczeniu/przepaleniu przez Roberta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Madziuska2... zapraszam na gg 589192. termin 1 maja wolny. pozdrawiam
ps współpracuje również z fotografem oraz z wizażystką
Mogłabyś powiedzieć jakie są tam ceny? Który z gdyńskich salonów polecacie? Vogue, zygułe czy dorote?
792013201 gdynia karwiny www.mmlademann.pl polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja na pewno nie polecam Jacques Andre, camille albane ani Alternative club fryzjerski.

warto wybrac sie do degowskiego darka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
fryzjerka z gdyni...500 85 84 24
dobra fryzjerka z gdyni 500 85 84 24
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
bardzo polecam panią Olę z salonu O'la na starowiejskiej w gdyin i na fikakowie chodze tam od dłuższego czasu bardzo profesjonalna osoba

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (146 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Opakowania kosmetyczne (13 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (29 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

do góry