Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Julia - ocena Jestem zachwycona usługą.
~Julia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 kwietnia 2024

Dorota - opinia wątek zamknięty Salon godny polecenia,jestem stałą klientka od 8 lat.
~Dorota
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 24 marca 2021

Ela - opinia wątek zamknięty Polecam z całego serca.Uslugi na najwyższym poziomie.
~Ela
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 24 marca 2021

Najlepszy Salon w Gdyni wątek zamknięty Pięknie rzęsy,super salon.!!!!
~Jola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 marca 2018

Jak rzęsy to tylko w Fabryce Rzęs wątek zamknięty Jestem stałą klientką i bardzo się cieszę,że trafiłam do tak wspaniałego...
~Iza
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 stycznia 2018

Jestem bardzo zadowolona po każdej wizycie wątek zamknięty Korzystam z usług fabryki rzęs od roku jeśli chodzi o rzęsy i pół roku...
~Basia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 lipca 2017

Uratowana wątek zamknięty Chciałam serdeczenie podziękować. Pani Violetta uratowała moje Święta. Miałam...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 grudnia 2016

Najgorsze paznokcie jakie robiłam wątek zamknięty Zrobiłam hybrydowe paznokcie w Fabryce Rzęs. Paznokcie Pani robiła mi "na...
~Była Klienka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 października 2016

Wszystko jest w porządku dopuki nie ma pytań wątek zamknięty Chodziłam dopełnić rzęsy do Pani Wioletty od bardzo wielu miesięcy. Nigdy nie...
~Była klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 października 2016

jestem na TAK wątek zamknięty regularnie co 3 tygodnie odwiedzam salon już parę lat, Panie, które wykonują...
~Dominika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 grudnia 2015

Polecam! wątek zamknięty Śmiało polecam, jestem osobą, która od kilku lat regularnie korzysta z uslugi...
~Nika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 grudnia 2015

Przedłuzanie rzęs wątek zamknięty Jestem stałą klietką Fabryki rzęs.POLECAM ten salon z całą...
~Karolina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 stycznia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry