Widok

Facebook problem ...

Mam problem z facebookiem a mianowicie jak mam rozmowę video to nie widzę rozmówcy a rozmówca mnie widzi ... czy powinnam coś zainstalować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikogo nie widzę ... a mój rozmówca ma działającą kamerkę bo inni jego widzą :/ ja jak korzystałam z innego komputera też go widziałam.
Zacznij od rzeczy podstawowych. Skoro rozmówca widzi Ciebie to znaczy że z Twoją kamerą jest wszystko ok. Czy nie widzisz tylko tego jednego rozmówcy? Jeżeli tak to może on mieć uszkodzoną/wyłączoną kamerkę.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli jest Ci jednak to bardzo potrzebne to możesz spróbować powalczyć: w menedżerze urządzeń możesz usunąć kamerę (odinstalować sterownik urządzenia), zrestartować kompa i spróbować ponownie zainstalować sterownik (niech Windows sam sobie znajdzie, nie podsuwaj mu nic - no, chyba że nie znajdzie to co innego, ew. oryginalny sterownik z CD od producenta). Po instalacji restart oczywiście. Niestety nic poza zabawą ze sterami nie przychodzi mi do głowy. Pamiętaj tylko, że kombinując tak możesz narazić się na skopanie działania kamerki w programach, w których do tej pory działała. Fizycznie krzywda jej się nie powinna stać, ale tak jak mówię, ja bym nie ruszał jeśli nie jest to naprawdę konieczne.
nie nic nie piłam...

kiedyś rozmawiałam z rodziców laptopa i widziałam osobę, z którą rozmawiałam... ale wcześniej coś mi wyskoczyło i coś instalowałam. nie pamiętam zbytnio co i gdzie to mogę znaleźć... :(
Przepraszam piłaś coś?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry