Widok

Fajne lumpeksy w GDA gdzie? - ciąża, dziecko

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc Dziewczyny
Polecicie jakies fajne lumpeksy w Gdańsku, gdzie sa rzeczy dla maluszków i kobiet w ciąży? Zresztą nie tylko ciążówki - moze ogolnie gdzies jest jakis fajny lumpeks?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja lubię lumpeksy na ul. Świętojańskiej, tam w bliskim sąsiedztwie są 3, jeden - stylownia (albo jakos podobnie) - tam kupiłam kilka rzeczy ciążowych, obok w lmpku kupiłam coś dla dziecka
Polecam w gdansku na Oruni Górnej (przy pętli tramwajowej)nowo powstały,wiem ze w tym tygodniu maja mieć nową dostawę.Maja odzież ciażową nową i używaną.Dla dzieciaczków tez mają.
image

image
ja widzialam fajne ciuszki dla dzieci w centrum gda na przeciwko baru mlecznego na szerokiej, na rogu jest da grasso
[url=http://www.suwaczki.com/]image[url]
image
interesuje mnie lumpeks na Oruni górnej dokładnie w którym miejscu się znajduje ?
http://pl-pl.facebook.com/pages/Pche%C5%82ka-Dla-Mamy-i-Dziecka/522969244403168

Co prawda ,byłam tydzień temu i się organizują
dzięki ;)
ZAPRASZAMY !!!!!

Na oficjalne otwarcie sklepu z odzieżą używaną RAJ CIUCHÓW

Dnia 30.01.2013 (środa)

Gdańsk Ujeścisko Łódzka 8 (domek jednorodzinny)
ATRAKCYJNY TOWAR I NISKIE CENY

ZAPRASZAMY OD 10 do 17 ;))))

WPADNIJ BO WARTO !!!!!

Ciuchy ciążowe też bywają przewiduje dostarczyć do sklepu nawet ciuchy ciążowe nowe z metkami nasz drugi sklep mieści się w kolbudach ul. Polna 3/4 ;)

gorąco zapraszam
o super na pewno zajrzę ;)
byłam w pchełce mają bardzo gatunkowo ubrania na razie nie jest ich zbyt wiele ale sukcesywnie będą dokładać i jest dużo ciążowych
Fajny lumpik na Oruni Górnej na Krzemowej.Mały różowawy domek obok kościoła.Nazywa się Stylownia.Fajne ciuchy dla wszystkich,80% firmowe,a dla dzieci poprostu cudne!!!Polecam z całego serca,bo sama tam chodzę i kupuję.On jest nowo otwarty,bo od końca czerwca,ale naprawdę fajny wystrój,fajne ciuchy i przemiła obsługa.Babka doradzi i nie wciska na siłę.Oprócz ciuchów jest też dużo fajnych rzeczy do domku np.ozdobne świece,świeczniki,szkło itp.Polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (70 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

do góry