Widok
Ktoś ci fotki pomieszał ?
Przecież to Maleńczuk we własnej osobie, Zwróć uwagę na ten nos na kwintę i cerę po przepiciu.
Dali mu na flaszkę, wina chyba niemieckiego, no i wyprodukował video - kiedy, może w czasach d e m o k r a c j i 2007 - 2015 ???
Już nawet Trujka przestała go puszczać, bo to obciach.
Powtórka z rozrywki:
Po II wojnie, d e m o k r a c i z PPR I UB walczyli z czarną reakcją z AK, Londynu i Watykanu
Po upadku Platformy d e m o k r a c i z KODu walczą z III pokoleniem AK i Żołnierzy Niezłomnych.
Prawdy nie da się ukryć ani zagadać ani zasłonić manipulacjami czy obrazkami.
Przecież to Maleńczuk we własnej osobie, Zwróć uwagę na ten nos na kwintę i cerę po przepiciu.
Dali mu na flaszkę, wina chyba niemieckiego, no i wyprodukował video - kiedy, może w czasach d e m o k r a c j i 2007 - 2015 ???
Już nawet Trujka przestała go puszczać, bo to obciach.
Powtórka z rozrywki:
Po II wojnie, d e m o k r a c i z PPR I UB walczyli z czarną reakcją z AK, Londynu i Watykanu
Po upadku Platformy d e m o k r a c i z KODu walczą z III pokoleniem AK i Żołnierzy Niezłomnych.
Prawdy nie da się ukryć ani zagadać ani zasłonić manipulacjami czy obrazkami.
Ej mam problem, dziś otwierając wujka Gugla cały czas otwiera mi się jakaś chora przegladarka MyLucky 123. Jak to usunąć?
Dziwi mnie tylko jak to sie mogło zainstalować. Mam dobrego antywirusa, który jak mniemałem powinien mnie informować o nadchodzących g*wnach.
Ja to jednak ciołek jestem (to do Mikronezji)
Dziwi mnie tylko jak to sie mogło zainstalować. Mam dobrego antywirusa, który jak mniemałem powinien mnie informować o nadchodzących g*wnach.
Ja to jednak ciołek jestem (to do Mikronezji)