Widok
Fajny facet, a dał mi pstryczka :)))
Nie przypominam sobie, żeby ktoś pomylił mnie z facetem... Oczywiście szanuję Twoje prawo do własnego zdania, nawet błędnego. Usuwać niczego nie zamierzam, a tym bardziej dokładać :)
Dodam tylko, że kobieta zmienną jest... zatem co do obserwacji- niczego nie mogę obiecać.
Nie przypominam sobie, żeby ktoś pomylił mnie z facetem... Oczywiście szanuję Twoje prawo do własnego zdania, nawet błędnego. Usuwać niczego nie zamierzam, a tym bardziej dokładać :)
Dodam tylko, że kobieta zmienną jest... zatem co do obserwacji- niczego nie mogę obiecać.
Dobrze juz dobrze....;) Trafna uwaga - owa kobieta musi być odważna i cierpliwa;) Dobrze, jeśli będzie miała tzw. pazur.;) Byle lubiła dotyk:) Statystycznie kobiet w tym kraju jest więcej;).Może trójmiasto jest wyjątkiem?;) Oj,chwytam się tej deski ironicznie bo skoro nadal jestem sam to znaczy,że nie nadaję się do związku?;)A może jestem nieśmiały....:)
do Jagda.. przyczyny nieudanych zwiazkow albo jak to sie moi ,ze jedna ze stron do nie go sie nie nadaje sa rózne.Jesli w wieku 40 lat jest sie kawalerem to juz powazny problem, trzeba sie zastanowic czy ze mna jest aby wszystko w porządku , moze są za duze oczekiwania od plci przeciwnej , albo sami nie wiemy czego szukamy.Czasem trzeba pomysleć o obniżeniu poprzeczki.Podobnie maja kobiety ..pozdrawiam i zycze powodzenia
Rozumiem,że Ty jesteś szczęśliwa w swoim związku:)A ja to jestem taki,że każda mnie chce bo jestem śliczny i młody.Sam w to nie wierzę.Tylko po co powtarzacie,że chcecie związku a gdy ja o to pytam to okazuje się,że szukacie tylko SEKSU?
Trudny jestem.
Seks - dopiero gdy coś zaiskrzy.
Wtedy jest pełny.
Trudny jestem.
Wtedy jest pełny.
"Trudny jestem.
Wtedy jest pełny."
"Nie interesują mnie panie szukające łatwego seksu, przytulenia etc.
Za rękę wezmę Ciebie dopiero gdy okażesz się normalna.
Kłamstwa nienawidzę." - kobiety też nie lubią kłamczuchów
"Łatwy nie jestem.
Jedna pani l...... się o tym przekonała.
Że nie przekona mnie wskakiwaniem mi do łóżka." - pewnie nie była szczupła
"Prosze o madre kobiety. Bo seks dopiero gdy pogadamy."
"Więc jeśli jesteś wolna, oczytana, inteligencji Ci nie brakuje, pragniesz stabilizacji"- to zapraszam. - wszystkie co tu zagladają sa inteligentne, dlatego nadal szukasz.
Mówisz, że nie zależy ci na seksie, ale tylko ty jedyny w tym wątku o nim wspominasz i zbyt często zapewniasz, że jesteś wolny i bez dzieci.
Podajesz, że masz 40 lat,ale mentalnie jesteś chyba 24 latkiem.
Wtedy jest pełny."
"Nie interesują mnie panie szukające łatwego seksu, przytulenia etc.
Za rękę wezmę Ciebie dopiero gdy okażesz się normalna.
Kłamstwa nienawidzę." - kobiety też nie lubią kłamczuchów
"Łatwy nie jestem.
Że nie przekona mnie wskakiwaniem mi do łóżka." - pewnie nie była szczupła
"Prosze o madre kobiety. Bo seks dopiero gdy pogadamy."
"Więc jeśli jesteś wolna, oczytana, inteligencji Ci nie brakuje, pragniesz stabilizacji"- to zapraszam. - wszystkie co tu zagladają sa inteligentne, dlatego nadal szukasz.
Mówisz, że nie zależy ci na seksie, ale tylko ty jedyny w tym wątku o nim wspominasz i zbyt często zapewniasz, że jesteś wolny i bez dzieci.
Podajesz, że masz 40 lat,ale mentalnie jesteś chyba 24 latkiem.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
@pani 40+ : Zgadzam się ze wszystkim co napisałaś:)Taki mam plan:)Choć niczego absolutnie na siłę.Nie ten wiek już:)Więc tym bardziej pośpiech niewskazany.Jeśli coś ma być to będzie,jeśli nie to nie.Nie liczę aż na miłość,wystarczy odpowiednia dawka uczucia,prawdy,szczerości,uczciwości,wzajennego szacunku po to by można było przetrwać razem w razie trudniejszych chwil.
A Ty?
Tak się składa, że szukam "na poważnie".
Niestety - żaden lep nie skutkuje....;)
Podałem nawet gg - dla chcącej nic trudnego by zacząć od rozmowy, bo od tego zaczynam.
Jeśli rozmowa nie wychodzi - to się żegnamy.
Łatwy nie jestem.
Że nie przekona mnie wskakiwaniem mi do łóżka.
Jeśli szukasz ciekawej znajomości i zostaniesz kolejną, która będzie wypłakiwać mi się w ramię - to też dobrze. Choć wolałbym byś była w końcu ową jedyną.
Moje gg 9312150.
Tak się składa, że szukam "na poważnie".
Niestety - żaden lep nie skutkuje....;)
Podałem nawet gg - dla chcącej nic trudnego by zacząć od rozmowy, bo od tego zaczynam.
Jeśli rozmowa nie wychodzi - to się żegnamy.
Łatwy nie jestem.
Że nie przekona mnie wskakiwaniem mi do łóżka.
Jeśli szukasz ciekawej znajomości i zostaniesz kolejną, która będzie wypłakiwać mi się w ramię - to też dobrze. Choć wolałbym byś była w końcu ową jedyną.
Moje gg 9312150.
No widzisz.
Ja nie szpieguję;)
Nie chadzam na polowania bo nie tak szukam kobiet.
Nie "usidlam", nie liczę na ich potrzebę "przytul lenia";)
A skoro napewno moja droga jest inna to się zastanów czy warto.
Nie złam dla mnie SWOICH ZASAD.
Obiecaj mi to:)
http://youtube.com/watch?v=k_2cIdJ79v0
Ja nie szpieguję;)
Nie chadzam na polowania bo nie tak szukam kobiet.
Nie "usidlam", nie liczę na ich potrzebę "przytul lenia";)
A skoro napewno moja droga jest inna to się zastanów czy warto.
Nie złam dla mnie SWOICH ZASAD.
Obiecaj mi to:)
http://youtube.com/watch?v=k_2cIdJ79v0
Ok. Kontakt do mnie masz.
Zechcesz - to napiszesz.
Tyle w temacie.
Proszę o poważne "oferty" ;)
http://youtube.com/watch?v=oEpF-IXsht8
Zechcesz - to napiszesz.
Tyle w temacie.
Proszę o poważne "oferty" ;)
http://youtube.com/watch?v=oEpF-IXsht8
Jeśli to do mnie,
to tak, byłam na Twoim gg i zwróciłam tylko uwagę na fakt, że na forum podajesz, że masz 40 lat, a na gg 24, ok rozumiem to, ja na swoim też nie mam do końca prawdziwych danych - ja akurat nie chcę, żeby każdy mógł mnie znaleźć, podaję gg tylko tym osobom, którym chcę
Nie patrzę na wiek, mam wialu znajmomych w wieku od 20 do 60 lat.
Twojej mądrości się nie czepiałam, bo jak sam zauważeś nie rozmawialiśmy i nie mam na ten temat jak narazie wyrobionego zdania.
Pozdrawiam
to tak, byłam na Twoim gg i zwróciłam tylko uwagę na fakt, że na forum podajesz, że masz 40 lat, a na gg 24, ok rozumiem to, ja na swoim też nie mam do końca prawdziwych danych - ja akurat nie chcę, żeby każdy mógł mnie znaleźć, podaję gg tylko tym osobom, którym chcę
Nie patrzę na wiek, mam wialu znajmomych w wieku od 20 do 60 lat.
Twojej mądrości się nie czepiałam, bo jak sam zauważeś nie rozmawialiśmy i nie mam na ten temat jak narazie wyrobionego zdania.
Pozdrawiam
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Renee - nadal 38 :)))
Jako, że jestem zainteresowana tematem (od jakiegoś czasu w domu mam pustkę, a z poznawaniem mężczyzny, z którym chciałabym stworzyć związek partnerski nie idzie jakoś łatwo), to mam pytanka.
Czy przez ten anons udało Ci się poznać kobietę stworzoną dla Ciebie? Czy to ogłoszenie zbliżyło Cię chociaż trochę do osiągnięcia celu?
Czy przez ten anons udało Ci się poznać kobietę stworzoną dla Ciebie? Czy to ogłoszenie zbliżyło Cię chociaż trochę do osiągnięcia celu?
Renne :poczytaj wątek Karaoke
Jejku nie nie wierzę co tu jest napisane ,Panie jagda proszę napisać karaoke tylko dla pań wolnych spragnionych seksu .Hm... teraz wiadomo dlaczego jesteś sam i nie wyszło Ci w życiu .
Uważam iż musisz założyć nowy wątek w dziale matrymonialnym może jakaś desperatka się skusi Panie miej ją pod swoją ochroną AMEN
Jejku nie nie wierzę co tu jest napisane ,Panie jagda proszę napisać karaoke tylko dla pań wolnych spragnionych seksu .Hm... teraz wiadomo dlaczego jesteś sam i nie wyszło Ci w życiu .
Uważam iż musisz założyć nowy wątek w dziale matrymonialnym może jakaś desperatka się skusi Panie miej ją pod swoją ochroną AMEN
Mizantropom stanowcze NIE
Szczerość zawsze w cenie :)
A zachowania jagdy zupełnie nie kumam. Przecież jest sporo możliwości internetowych kontaktów z osobami li i tylko zainteresowanych seksem. No chyba, że jest się skończonym draniem (he he) i chce krzywdzić ludzi na jak największą skalę.
BTW, to może być nawet szczególna gałąź mizantropii ;)
A zachowania jagdy zupełnie nie kumam. Przecież jest sporo możliwości internetowych kontaktów z osobami li i tylko zainteresowanych seksem. No chyba, że jest się skończonym draniem (he he) i chce krzywdzić ludzi na jak największą skalę.
BTW, to może być nawet szczególna gałąź mizantropii ;)