Widok

Fajny facet

40 lat.Bezdzietny.Wolny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do czego fajny??
Fajny dla takiej,która ową "fajność" doceni:)
Założyłeś dość enigmatyczny wątek, jeśli wziąć pod uwagę fakt, że wydajesz się mężczyzną o sprecyzowanych poglądach ( przynajmniej w pewnych sprawach). Może okazać się, że zostaniesz zasypany pytaniami :)

Poza tym... jak napisał pewien facet w innym wątku "ani gadu gadu, ani mru mru" :))

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No wiesz...Taka np. pani Ilona zadała mi pytanie.Ja zakładam,że jest ono bezprzedmiotowe.Zainteresowała się faktem,że mam 40 lat i żadnych zobowiązań.A o co mnie zapytała?
Właśnie nie wiem... :)
Grzeczność nakazuje odpowiadać na pytania, niezależnie od tego czy są one w naszej ocenie bezpodstawne, czy nawet podszyte drugim dnem.
W pewnym wieku nawet wypada mieć zobowiązania. Jakiekolwiek :)

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to zapytaj - a odpowiem;)
Tyle,że chyba nie jesteś kobietą?;) A ja szukam kobiety.Więc może skup się na obserwacji.Albo usuń wątek;)
Tango in Harlem;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fajny facet, a dał mi pstryczka :)))
Nie przypominam sobie, żeby ktoś pomylił mnie z facetem... Oczywiście szanuję Twoje prawo do własnego zdania, nawet błędnego. Usuwać niczego nie zamierzam, a tym bardziej dokładać :)

Dodam tylko, że kobieta zmienną jest... zatem co do obserwacji- niczego nie mogę obiecać.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale... zapowiada się świetnie;) Póki co gadamy tylko we dwoje;) Jedna chętna Ilona od razu uciekła,choć zawita tu by sprawdzić czy kogoś wyrwałem.Kobiety-wolny jestem!:)
Szukam szczupłej.Wiek gra rolę do pewnego stopnia....;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Kobiety-wolny jestem!:)
Szukam szczupłej.Wiek gra rolę do pewnego stopnia....;)"

Taki anons i zero brania! Nie do wiary!
;))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Haha:) Prawda:) Bo niedowierzają może...;)Cierpliwy jestem;) Najwyżej zestarzeję się w samotności:)
Nie interesuje mnie czy Pan kogoś wyrwał czy poderwał tutaj, ale interesuje mnie tylko wątek kal to sie dalej rozwinie i czy jakas odwazna kobieta odezwie sie do Pana, narazie obserwuje , nie wkraczam do akcji pozdrawiam
Dobrze juz dobrze....;) Trafna uwaga - owa kobieta musi być odważna i cierpliwa;) Dobrze, jeśli będzie miała tzw. pazur.;) Byle lubiła dotyk:) Statystycznie kobiet w tym kraju jest więcej;).Może trójmiasto jest wyjątkiem?;) Oj,chwytam się tej deski ironicznie bo skoro nadal jestem sam to znaczy,że nie nadaję się do związku?;)A może jestem nieśmiały....:)
do Jagda.. przyczyny nieudanych zwiazkow albo jak to sie moi ,ze jedna ze stron do nie go sie nie nadaje sa rózne.Jesli w wieku 40 lat jest sie kawalerem to juz powazny problem, trzeba sie zastanowic czy ze mna jest aby wszystko w porządku , moze są za duze oczekiwania od plci przeciwnej , albo sami nie wiemy czego szukamy.Czasem trzeba pomysleć o obniżeniu poprzeczki.Podobnie maja kobiety ..pozdrawiam i zycze powodzenia
Rozumiem,że Ty jesteś szczęśliwa w swoim związku:)A ja to jestem taki,że każda mnie chce bo jestem śliczny i młody.Sam w to nie wierzę.Tylko po co powtarzacie,że chcecie związku a gdy ja o to pytam to okazuje się,że szukacie tylko SEKSU?
Trudny jestem.
Seks - dopiero gdy coś zaiskrzy.
Wtedy jest pełny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ani brania ani wziecia kiepsko!!
Tu Jagda, tam jagda, już mi się w oczach mieni ;)
Tak? a czemu ? Moje gg 9312150
do góry