Widok

Fajny koncert

Hej! Wybiera się ktoś może w grudniu w Gdańsku na koncert zespołu Spare Bricks? Zastanawiam się czy kupić na to bilet, czy jednak sobie darować. Wychowałem się na Pink Floyd i trochę mnie w sumie ciekawi jak ta muzyka wyjdzie takiego cover bandowi...Ktoś był na ich koncercie, jak wrażenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Muzyka dobrze zagrana, niebanalnie wymyślona, koncert rewelacja! Na pewno się to różni od oryginalnych nagrań Pink Floyd, ale to jest największa siła ich coverów właśnie, że stawiają na swój styl i swoje pomysły. Koncert w Toruniu udał się pod każdym względem i chętnie się przejadę też do Gdańska w grudniu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W necie jest kilka nagrań tego zespołu. Na YouTube na przykład.
Czy ładne, to kwestia gustu. Oryginał to już przecież nie będzie.
Widziałem na żywo koncert w Ostródzie. Ciekawy, bo z choreografią wychodzącą poza estradę. Będąc tam, podobał mi się nawet, nagrany już nie bardzo.
Nie będę się upierał, że mam słuch muzyczny, ale coś jakby fał...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry