Widok

Falowiec - pytania.

Przymorze Małe Zaspa Temat dostępny też na forum:
witam zamierzam zakupic kawalerke w falowcach na zaspie/przymorzy/zabiance taka 16-17m2 wejscie z klatki schodowej nie z galerii z balkonem Czy ktos ma doswiadczenie o wadach i zaletach tejze tzn halas z klatki, posiadanie piwnicy-czy brak itd
Cenie kazda merytoryczna uwage
Falowce rzeczpospolitej obroncow jagiellonska piastowska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zrobione raczej w dolnych rejonach przeciętności. a cena rzeczywiście powala. wyglada na pomyłkę, albo jakiś żart.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zastanów się czy chciałbyś mieszkać w czymś takim. NIe masz piekarnika, lodówki tylko speudo kuchenke gazową i mały zlew. Chcesz się kredytować na tą nieruchomość?
Ja mieszkałem do niedawna w kawalerce 32m2 i to było całkiem ok jak na kawalerkę, w 18 m2 nie chciałbym spędzić nawet tygodnia. Ciężko będzie Ci to wynająć.Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
wygląda tak, że bardzo dużo ludzi tam mieszka, miejsce jest bardzo dobre a cena atrakcyjna. Galerie mają swoją specyfikę ale naprawdę można tam dobrze mieszkać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak poczytasz ze zrozumiemiem do czego zobowiazani sa posrednicy ( i w nastepnej kolejnosci notariusze) to zrozumiesz ze placisz......za to ze przeczytali ogloszenie o znalezli kupujacego. Nie ma tam zadnej odpowiedzialnosci... no wiem oburza sie oni... ale to niestety prawda. poczytaj potem ZE ZROZUMIENIEM rozne akty notarialne i tam jest jak WOL napisane prawie wprost ze "POTEM MOZESZ MNIE W D...E POCALOWAC". Tylko trzeba to zrozumiec. A jak nie rozumiesz.... to w przypadku problemow ..... oddasz sprawe do sadu i tam Ci wszystko wyjasnia. Ze wiedzialy galy co braly. I tyle.
O ile posrednika mozesz pominac... to niestety notariusza juz nie - stad zawyzone stawki - podzialalo LOBBY prawnicze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Jaki program do wizualizacji mieszkania?? (21 odpowiedzi)

Hejka, może ktoś polecić jakiś fajny program gdzie bede mogla zaprojektować całe mieszkanie?...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry