Widok

Faltom

Czy ktoś z Was pracował w hotelu Faltom w Rumi lub ubiegał się tam o pracę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak!!!!Napisz co chcesz wiedziec????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co możesz mi odpowiedzieć? :-)
Paranoja :) pracowalem tam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja kolezanka miala tam praktyki i ogolnie nie byla zadowlona,wiem ze zmieniala miejsce praktyk,ale dokladnie nie pamietam o co chodzilo,ale jak ci bardzo zalezy moge dopytac.
usiadł, i wytrwale czekał...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakoś temat się wyczerpał.
Interesuje mnie jaka jest atmosfera w pracy i jak jest z kasą. Podobno całkiem nieźle płacą, (praca na pół etatu), czy robią jakieś kombinacje?. Odpiszcie proszę.
Płacą całkiem nieźle ale nie szanują pracowników.
Mimo umowy o pracę nie ma możliwości chorobowego- trzeba wykorzystać urlop.
Ostatnio była tam inspekcja pracy. Zastraszyli pracowników, że jesli coś powiedzą sami zapłacą karę finansową.
Każdorazowo na wyjściu z pracy jest się trzepanym przez ochronę. Sprawdzają portfel, kosmetyczke, kieszenie i obmacują.
Szef lubi blondynki dyrektor natomiast brunetki.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
A kto jest tam teraz kierownikiem?
Nazwiska i zdjęcia są na stronie hotelu. A swoją drogą to czy mógłby ktoś napisać za jaką kasę tak traktują ludzi, co w przypadku kiedy urlop został już wykorzystany?.
Dziękuję za zainteresowanie i odpowiedź.
Ciekawe na jakie pieniądze można u nich liczyć w gastronomi. Jak zarabiają szeregowi pracownicy a jak kierownicy. Czy z tym poszanowaniem tyczy się wszystkich pracowników czy tylko ludzi zatrudnionych na najniższych stanowiskach. Z tego co piszesz wygląda że jest w tym dużo prawdy, jeszcze dochodzi kwestia jak kto kogo "lubi...". A może trzeba być ładną blondynką lub brunetką żeby być lepiej traktowanym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

kiedyś byłam tam na rozmowie o pracę jako Recepcjonistka jakieś 2lata temu, pensja to okolo 2100 i musisz mieć dobry angielski...ale nie podjęłam tam pracy bo oferowali pracę na zlecenie i tylko na sezon.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kiedy była ta inspekcja? i czy na coś to wpłynęło?. Bo jedną kierowniczkę wymienili na nową...
praca w tym stolcu do prowadza do choroby psychicznej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy możesz powiedzieć coś więcej? Nic się nie poprawiło? Tzn. dalej nie możesz wziąć L4 i musisz brać urlop jeśli zachorujesz? Nadal są kontrole PIP-u i pracownicy są zastraszani, żeby nie mówili prawdy? Co jest dobrze, co jest źle? Stosują mobbing czy jest tyle pracy, że doprowadza się od choroby psychicznej?

Właściciel obiektu, wielkie lokalne panisko, nie za bardzo szanuje ludzi a swoich pracowników to już wcale.
Gbur burak i cwaniak w jednym, dla takich ludzi pracuje się tylko z konieczności.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pip się zajmie nimi pewnie jeszcze
Ja pracowałam tam 4 lata. Widzę ze nic się nie zmieniło . Jak wykorzystywali tak wykorzystują dalej . Żeby zarobić jakies pieniądze trzeba robić najlepiej 48 godzin bez snu . Z wesel trzeba było obsługiwać restauracje i jeszcze się ładnie uśmiechać , stać na baczność i witać gości w progu. Jak się słabo z przemęczenia zrobiło to kierownik powiedział , ze na moje miejsce ma 20 ludzi. To były 4 ciężkie lata....

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

agencja pracy no problem- praca za granica (4 odpowiedzi)

witam :) czy ktos pracował za granica przez agencję NO PROBLEM?

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

do góry