Widok
Jakby oprócz malowania chciałaby Pani urozmaicić ściany tynkiem ozdobnym to się polecam Zapraszam na stronę http://www.fresco.gda.pl/
Co do farb Duluxa to odradzam. Proponuję kupić farbę z mieszalnika. Polecam farby Fluggera, Beckersa lub Tikkurilę. Są droższe od duluxa, ale jakościowo nie ma porównania. Prośzę wcześniej zagruntować ściany gruntem penetrującym. Zużyje Pani mniej farby, a poza tym będzie dużo trwalsze rozwiązanie. W razie pytań służę pomocą.
Pozdrawiam
Bartosz Leszczyński
0 502 914 199
Co do farb Duluxa to odradzam. Proponuję kupić farbę z mieszalnika. Polecam farby Fluggera, Beckersa lub Tikkurilę. Są droższe od duluxa, ale jakościowo nie ma porównania. Prośzę wcześniej zagruntować ściany gruntem penetrującym. Zużyje Pani mniej farby, a poza tym będzie dużo trwalsze rozwiązanie. W razie pytań służę pomocą.
Pozdrawiam
Bartosz Leszczyński
0 502 914 199
Malowałam rzymskim porankiem i cafe latte. świetnie się nimi maluje i ogólnie są bardzo dobre, a jeśli chodzi o odcienie, to mogę powiedzieć tyle, że rzymski poranek jest ciemniejszy od cafe (ale bynajmniej nie za ciemny!) i na ścianie wygląda jak pyszne kakao, podczas gdy cafe wygląda jak pyszna kawa z mlekiem (ewentualnie jak lody kawowe). Wybór więc zależeć powinien od tego, co bardziej lubisz pić: kawę z mlekiem czy kakao :) Dodam, że oba świetnie komponują się z kolorem niebieskim.
polecam Dulux - są super, ja miałam caffe late - śliczny kolor :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Rzymski poranek,tak jak ktos juz wyżej napisał najbardziej przypomina kakao-kolor jest naprawdę super; my mamy nim pomalowaną sypialnię.Ale ponieważ zabieramy sie niedługo za salon (całe mieszkanie malujemy Duluxem)chciałam Was poprosić o poradę w wyborze farby-ma to byc oddcień żółci(ale nie za ciemny i nie za jaskrawy).Mółby ktoś polecić jakiś oddcień?