Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
pasjonatka wątek zamknięty Od zawsze borykalam sie z trądzikiem.Był on moim utrapieniem i nikt nie...
~Karolina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 grudnia 2013

Najlepszy salon w Trójmieście wątek zamknięty No cóż jakbym miała zacząć wymieniać z czego jestem zadowolona to zabrakłoby...
~Neve
-

dodano: 28 października 2013

Ja - opinia wątek zamknięty Usługi wykonywane na wysokim poziomie, klient wychodzi zadowolony :) Godny...
~Ja
-

dodano: 7 października 2013

Pelen profesjonalizm!! wątek zamknięty Witam, po przeczytaniu opinii kilku salonow wybralam ten. Dzisiaj zrobilam...
~Magdalena
-

dodano: 7 października 2013

Polecam!! wątek zamknięty Pani Monika to wspaniała osoba i przede wszystkim wielka profesjonalistka...
~Ola
-

dodano: 5 października 2013

Daria Zielińska - opinia wątek zamknięty Salon jest rewelacyjny, zawsze fantastyczna obsługa. Przystepne ceny,...
~Daria Zielińska
-

dodano: 3 października 2013

mila - opinia wątek zamknięty Obsługa przemiła, przesympatyczna. Z całego serca polecam... nigdy nie...
~mila
-

dodano: 2 października 2013

SALON GODNY POLECENIA wątek zamknięty Każdy chcący skorzystać z salonu kosmetycznego chce mieć pewność , że trafił...
~Karola
-

Salon Fashion&Beauty wątek zamknięty Polecam Wszystkim Panią i Paną również :) salon Moniki Kupień, to pełen...
~Hanutka
-

rewelacja wątek zamknięty Pani Monika to mistrzyni nie tylko od paznokci! Ufam jej bezgranicznie i...
~Madziak
-

Pola - opinia wątek zamknięty Uczęszczam do salonu Pani Moniki od około roku. Wcześniej robiłam rzęsy w...
~Pola
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2011

Swietłana - opinia wątek zamknięty ...Coż jestem wieloletnią klientką Pani Moniki , zawsze jestem bardzo...
~Swietłana
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 listopada 2010

nie jestem zadowolona wątek zamknięty Bylam na zabiegu pilegnacyjnym twarzy i musze przynac ze tam gdzie chodze od...
~Joasia
1

dodano: 10 listopada 2010

polecam wątek zamknięty polecam salon z uwagi na precyzje wykonywanych w nim zabiegów.klimat i cale...
~Aleksandra
-

dodano: 5 listopada 2010

Polecam pazury i masaże! wątek zamknięty W salonie byłam 3-5 razy i mogę z pełną uczciwością oświadczyć, że jest w...
~Klaudia
-

dodano: 26 października 2010

Polecam wątek zamknięty Poszłam do salonu gdyż moja znajoma bardzo mi go polecała.Każde jej słowo...
~J.L.
-

dodano: 15 września 2010

Cudowne rzęsy!!!!!!! wątek zamknięty Kosmetyczka jest stworzona do przedłużania rzęs. Zrobiła cudowne mojej...
~Wiola
-

dodano: 8 lipca 2010

SUPER! POLECAM! wątek zamknięty Polecam wszystkim Salon Pani Moniki, Zdecydowałam się na makijaż...
~E.
-

dodano: 25 czerwca 2010

Strzał w 10 !!! wątek zamknięty Szukałam dobrego salonu na Trojmiasto.pl Odwiedziłam Fashion&Beauty. Klasa...
~Otylia
-

dodano: 18 czerwca 2010

Coś dla mnie :) wątek zamknięty Na salon natknęłam się w internecie. Postanowiłam sprawdzić, czy jest...
~Eliza J.
-

dodano: 15 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
58

56

wątków

do góry