Widok
Fashion House - buty, inne - warto?
do tej pory nie miałam okazji być w fashion house, ostatnio laski w pracy mówiły, że w Venezii ładne skórzane pantofle kosztują 70-90 zł w rozmiarze dla karłów, czyli dla mnie idealne. Ale wiecie, każdy ma inny gust i czy fajne oznacza takie na topie, czy to, że są ze skóry. Jak uważacie - czy w takim małym rozmiarze są tam jakies ciekawe buty? Czy warto robić wyprawę??
i jeszcze sklep Almi Decor - jakie tam są obniżki? Takie mega, czy marne 20%?
i jeszcze sklep Almi Decor - jakie tam są obniżki? Takie mega, czy marne 20%?
ja uważam,że ceny są zawyżane sztucznie. oczywiście pewnie nie wszystkie.
np.
kupiłam kiedyś bluzkę w reporterze w madisonie(jak jeszcze był) za 14.99, później jadę do FH i patrzę... moja bluzka za 19.99 i napisane ,że 70% przeceny...
buty sportowe... w sportowym w auchan znalazłam o 100 zł taniej...
ja generalnie nie lubię FH, bo tłok, ciuchy często wyglądają jak szmaty, są powyciągane i często poprute... i co najważniejsze nie można się nastawiać na jakieś konkretne zakupy...
ale za to jest jeden +...
mają rewelacyjne kebaby :D
np.
kupiłam kiedyś bluzkę w reporterze w madisonie(jak jeszcze był) za 14.99, później jadę do FH i patrzę... moja bluzka za 19.99 i napisane ,że 70% przeceny...
buty sportowe... w sportowym w auchan znalazłam o 100 zł taniej...
ja generalnie nie lubię FH, bo tłok, ciuchy często wyglądają jak szmaty, są powyciągane i często poprute... i co najważniejsze nie można się nastawiać na jakieś konkretne zakupy...
ale za to jest jeden +...
mają rewelacyjne kebaby :D