Widok

Fashion House - buty, inne - warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
do tej pory nie miałam okazji być w fashion house, ostatnio laski w pracy mówiły, że w Venezii ładne skórzane pantofle kosztują 70-90 zł w rozmiarze dla karłów, czyli dla mnie idealne. Ale wiecie, każdy ma inny gust i czy fajne oznacza takie na topie, czy to, że są ze skóry. Jak uważacie - czy w takim małym rozmiarze są tam jakies ciekawe buty? Czy warto robić wyprawę??

i jeszcze sklep Almi Decor - jakie tam są obniżki? Takie mega, czy marne 20%?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz co mieszkam rzut beretem ale bywam dosć rzadko bo dla mnie ceny są jakies mało atrakcyjne....ludzi zawsze w weekend pełno jakby za darmo dawali , jeśli chcesz spokojnie pochodzić to polecam wybrać się w normalny dzień ok. południa :-)
Co do tłumów w weekendy to prawda - jest masakra.

A co do butów to zależy jak się trafi ale faktycznie jest sporo butów markowych taniej niż w galeriach ale nie wszystkie.
imageimage
mi jedynie w weekend pasuje, ale może jakiś urlopik niedługo wpadnie, to się wybiorę
ja uważam,że ceny są zawyżane sztucznie. oczywiście pewnie nie wszystkie.
np.
kupiłam kiedyś bluzkę w reporterze w madisonie(jak jeszcze był) za 14.99, później jadę do FH i patrzę... moja bluzka za 19.99 i napisane ,że 70% przeceny...
buty sportowe... w sportowym w auchan znalazłam o 100 zł taniej...

ja generalnie nie lubię FH, bo tłok, ciuchy często wyglądają jak szmaty, są powyciągane i często poprute... i co najważniejsze nie można się nastawiać na jakieś konkretne zakupy...

ale za to jest jeden +...

mają rewelacyjne kebaby :D
zgadzam się z Asiunią :-)
czy opłaca się jechać np. po buty wiosenne dla dziecka?

czy warto kupić ubranka np. w Coccodrillo (wiem, że kombinezony się opłacało)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

do góry