Widok
Potwierdzam! Zostalismy oszukani przez tego Pana. Pobrał zaliczke, nie zakonczył prac... Zdecydowanie odradzam. Do momentu otrzymania pieniędzy jest milutki i potrafi dzwonic 15 razy dziennie. Sam nie pracuje, tylko pogania swoich pracowników. Cwaniaczek i oszust- sam nie zna się na robocie. Przycina nieźle na materiałach. To cwaniak i prostak. Osoby poszkodowane proszę o kontakt na maila
kama.tom@wp.pl
kama.tom@wp.pl
Pan Miller jest winny pieniadze z tytułu niedokonczenia prac remontowych- niedostarczenia i niezamontowania materiałów, na które pobrał zaliczkę. To, co zrobił pozostawia wiele do zyczenia. Za te ceny,dodam , ze pan M niezle przycina na materiałach oprócz tego robocizna tez bardzo droga, to co oferuje klientowi to po prostu skandal!
Ten tępak nie robi na Morskiej bo dawno ją skończył ma rozpoczętych kilka robót na których dał dupy ludzie go ścigają za pobrane zaliczki ,to prawda co napisał jeden z przedmówców tak długo krąży żeby podpisać umowę prawie całuje w tyłek , ma jednego pracownika który dalej robi poprawki na ul komandorskiej 1 rogowy blok z ul Grabowo zatrudnia ludzi z ulicy na kilka dni potem ich wyrzuca pod byle pretekstem, ludzie ci żebrają na piwo od mieszkańców,bierze podwykonawców potem im nie płaci ,przestrzegam wszystkich przed zleceniami dla tej firmy kompletnie nie zna się na wykonywanych pracach a tytułuje się dyrektorem
A aktualnym inwestorom, dla których pracuje Miller bardzo dobrze radzę:
- kupować materiały samym, albo dobrze zorientowac sie w cenach
- dobrze pilnowac telefonów komórkowych, ładowarek, drobnych narzedzi
- zgłębic rzemiosło budowlane, bo u Millera kiepsko ze znajomoscią tematu
- przygotowac sie na to, ze za wszelkie nieprzewidziane roboty płaci sie bardzo słono, np grucha z betonem przez Millera 5500, a w rzeczywistosci max 3000
- na bieząco egzekwować usuwanie smieci z terenu, bo potem trzeba posprzatac po prostu samemu
- kupować materiały samym, albo dobrze zorientowac sie w cenach
- dobrze pilnowac telefonów komórkowych, ładowarek, drobnych narzedzi
- zgłębic rzemiosło budowlane, bo u Millera kiepsko ze znajomoscią tematu
- przygotowac sie na to, ze za wszelkie nieprzewidziane roboty płaci sie bardzo słono, np grucha z betonem przez Millera 5500, a w rzeczywistosci max 3000
- na bieząco egzekwować usuwanie smieci z terenu, bo potem trzeba posprzatac po prostu samemu
Ma roboty bo trzyma palec w d...... administratorom wspólnot i to oni nagrywają mu roboty za kasę dlatego go bronią a on najmuje ludzi z ulicy często dobrych fachowców potem im nie płaci ,przegina ceny materiałowe ,nie odbiera telefonów od ludzi którym jest dłużny kasę ale kiedyś zle trafi ktoś mu nosek ukręci czas robi swoje ludzie przekazujcie to znajomym niech się wszyscy wystrzegają tej firmy w całej Polsce
nie wierze. czy tak trudno poradzic sobie z takim idiota??? ilu jest oszukanych na tym forum??? od groma. ciezko jest go dorwac?? guzik prawda. podszywacie sie pod kolejnego klienta i dzwonicie do niego (ktos podal aktualny nr) i wtedy typa pod sciane i krotko... malo jest ludzi w gdynii czy gdansku, ktorzy chetnie za drobna sume zrobia porzadek z takim??? jak robi u kogos teraz i stoi jego auto pod blokiem, to poprzebijac mu opony, zapiankowac wszystkie drzwi od auta (sprawdzona metoda i skutkuje):))))) powodzenia. panie miller pan juz swego interesu dlugo nie pociagnie, chyba ze na haiti bedziesz z********al z lopata za darmo frajerze
Jak jedna firma w niecałym roku zebrała tyle negatywnych to na ogólnopolskim forum internetowym trzeba tej firmie wystawić najgorszą opinie poza tym należy ją przekazać wszystkim znajomym w Polsce niech się wystrzegają tej firmy własciciel tej firmy Maciej Miler sam sobie zasłużył na tą opinię to niech się teraz cieszy zamiast być polecanym jest tępiony .
Oba te adresy sa dawno nieaktualne.
A co do p. Millera to wszyscy, kt oszukał powinni zgłosic sie do sadu i otrzymac nakaz sadowy zapłaty, a jezeli nie maja dokumentów na podstawie, któtych mozna dochodzic swoich naleznosci sądownie to pozostaje policja i prokurator. O ile wiem, to Miller oszukuje na wszystkich frontach- pracownikó, dostawców materiałów i klientów...
A co do p. Millera to wszyscy, kt oszukał powinni zgłosic sie do sadu i otrzymac nakaz sadowy zapłaty, a jezeli nie maja dokumentów na podstawie, któtych mozna dochodzic swoich naleznosci sądownie to pozostaje policja i prokurator. O ile wiem, to Miller oszukuje na wszystkich frontach- pracownikó, dostawców materiałów i klientów...
Umowa ustna na wykonanie usługi również obowiązuje. Zawsze tez są świadkowie, który potwierdzą obecność Millera na budowie, moze takze przyjecie zaliczki. A jezeli zgłosi sie spora grupka poszkodowanych policja musi zareagować.
Jak złodziej cos ukradnie to nie zostawia pokwitowania a mimo to zgłaszamy sprawe na policji.
Jak złodziej cos ukradnie to nie zostawia pokwitowania a mimo to zgłaszamy sprawe na policji.
Moje działania w tej sprawie nie ograniczają sie do "gadania" na tym forum. W tym czasie ustaliłam wiele danych i faktów dotyczących Millera, oraz nawiazałam kilka kontaktów z osobami mogacymi wiele wnieśc do sprawy, o których nie informuje tutaj.
A po to załozyłam ten watek, zeby przestrzec przed Millerem, jezeli kogos to męczy, nie musi wcale tu zagladać.
A po to załozyłam ten watek, zeby przestrzec przed Millerem, jezeli kogos to męczy, nie musi wcale tu zagladać.
tutaj jadą też z nim że nie płaci https://www.opinie-klientow.pl/tejwaz/