Widok

Fast Bud z Gdyni?

Czy ktos korzystał z usług pana Macieja Millera prezesa Fast Budu z Gdyni? Firma wykonuje roboty budowlane i wykończeniowe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co nie polecam tej firmy szef jest nie kompetetny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie polecamy osoba ktora nie dotrzymuje słowa i nie jes wyołacalna Maciek oddaj nasze pieniądza
Potwierdzam! Zostalismy oszukani przez tego Pana. Pobrał zaliczke, nie zakonczył prac... Zdecydowanie odradzam. Do momentu otrzymania pieniędzy jest milutki i potrafi dzwonic 15 razy dziennie. Sam nie pracuje, tylko pogania swoich pracowników. Cwaniaczek i oszust- sam nie zna się na robocie. Przycina nieźle na materiałach. To cwaniak i prostak. Osoby poszkodowane proszę o kontakt na maila
kama.tom@wp.pl
Czy ktoś wie, gdzie mozna spotkać pana Macieja Millera?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiem a co czemu pan pyta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan Miller jest winny pieniadze z tytułu niedokonczenia prac remontowych- niedostarczenia i niezamontowania materiałów, na które pobrał zaliczkę. To, co zrobił pozostawia wiele do zyczenia. Za te ceny,dodam , ze pan M niezle przycina na materiałach oprócz tego robocizna tez bardzo droga, to co oferuje klientowi to po prostu skandal!
Jeżeli wyraża pani chęć skontaktowania się z panem Millerem to proszę o kontakt na e mail. Zapewniam że nie jest pani jedyną osobą którą oszukał. Mój e mail: marian_683@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bedziemy w kontakcie...
Prosze o kontakt na maila. Kiedy p. Maciej zakończył pracę u Pani? Bardzo zalezy mi na ustaleniu, gdzie przebywa lub pracuje.
Kama.ton@wp.pl
Podałam złego maila. KAMA.TOM@WP.PL
Osoby majace wiedzę, gdzie można znależć Millera, bardzo prosze o kontakt.
Jesli znajdzie ktos tego pajaca Milera prosze o info na roma150@op.pl
Jest mi winny podejrzewam ze duzo wiecej niz wszystkim tu osobom na forum.
pan Maciej robi aktualnie prace remontowe w gdyni przy ul komandorskiej 1 rogowy blok 6 klatkowy z ul grabowo jezdzi czarnym audi a8 nie zna sie na robocie zrobil balagan mial skonczyc nasz blok do swiat a nie skonczyl 3 klatek autem wjezdza przez brame za blok.
przeczytaj ponizej
sory czytaj powyzej gdzie mozna spotkac pana macieja
Do kiedy robi na komandorskiej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
trudno powiedziec najlepiej skontaktowac sie z przwodniczacym wspolnoty panem staszewskim narazie mu wstrzymali dalsze roboty bo poprawia nie skonczone pierwsze trzy klatki
słyszałem ze robi teraz tez na morskiej 7 w gdyni tam te gabinety lekarskie
Czesc ten tępak ponoć robi na morskiej 7 gabinety lekarskie nam jest sporo kasy winien, kazal nam robic szybko i na odpier......... liczy na szybkie pieniadze za byle jak zrobiona robote. Pozdrawiamy byli pracownicy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Macieju jak to czytasz to pamietaj ze swiat jest maly. Bo to niejest tak. przecież wszyscy jesteśmy dorośli tylko chyba nie ty

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (48 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

jakie drzwi (8 odpowiedzi)

Robię minimalistyczny pokój do pracy i grania, czyli biurko, monitor, praktycznie zero zbędnych...

Dom drewniany (15 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

do góry