Widok

Fast Bud z Gdyni?

Czy ktos korzystał z usług pana Macieja Millera prezesa Fast Budu z Gdyni? Firma wykonuje roboty budowlane i wykończeniowe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj p. Miller chyba sie panu pali przy dupie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
podaję emaila kama.tom@wp.pl

Widzę, ze Miller nie próżnuje...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
KA JAK MOŻNA SIĘ Z TOBĄ SKONTAKTOWAĆ JA TEŻ STRACIŁEM 3000ZŁ ZA WYKONANĄ ROBOTĘ I NIE MAM ZAMIARU MU TEGO DAROWAĆ A JEDNAK ODDAM SPRAWĘ DO SĄDU BO MI TO PIECHOTĄ NIE CHODZI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moje działania w tej sprawie nie ograniczają sie do "gadania" na tym forum. W tym czasie ustaliłam wiele danych i faktów dotyczących Millera, oraz nawiazałam kilka kontaktów z osobami mogacymi wiele wnieśc do sprawy, o których nie informuje tutaj.
A po to załozyłam ten watek, zeby przestrzec przed Millerem, jezeli kogos to męczy, nie musi wcale tu zagladać.
dokladnie popieram kolege:) samym gadaniem na forum nic nie zdzialasz, lepiej wez sie za dzialania Kolezanko:)
Już rok ślęczysz na tym forum i podbijasz wątek. Weż w końcu oddaj tę sprawę do sądu i przestań nas zamęczać.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja zamierzam oddac sprawe do sądu. Mam na pismie oswiadczenie Millera, ze zobowiązuje sie dostarczyc to, na co wział pieniadze i dokonczyc remont lub zwrócic pieniądze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miller nie ma ani stałego telefonu ani stałego miejsca firmy ani stałego miejsca zamieszkania to najwiekszy oszust jednoosobowej firmy jeżeli ktoś odda sprawę do sądu lub prokuratury proszę o tym napisać na tej stronie napewno sie dołączymy do zarzutu w sądzie
o jakiej rodzinie Ty piszesz. on nie ma rodziny
Najlepszym sposobem będzie nie ufać całej firmie fast bud na terenie Polski bo to jest cała rodzina może kiedy ludzie stracą do nich zaufanie to go wypieprzą zę swojego grona może spadek kasy oraz opinia i spadek zaufania ich obudzi
Chyba koleżanka w sądzie nigdy nie była w charakterze strony :D
Umowa ustna na wykonanie usługi również obowiązuje. Zawsze tez są świadkowie, który potwierdzą obecność Millera na budowie, moze takze przyjecie zaliczki. A jezeli zgłosi sie spora grupka poszkodowanych policja musi zareagować.
Jak złodziej cos ukradnie to nie zostawia pokwitowania a mimo to zgłaszamy sprawe na policji.
prawda, ale jeśli nie maja dokumentów to żaden sąd ani żadna policja nie przyjmie sprawy - bo na jekiej podstawie? Jak u nas nie ma czegoś na piśmie to nie ma tego wogóle :(((
Oba te adresy sa dawno nieaktualne.
A co do p. Millera to wszyscy, kt oszukał powinni zgłosic sie do sadu i otrzymac nakaz sadowy zapłaty, a jezeli nie maja dokumentów na podstawie, któtych mozna dochodzic swoich naleznosci sądownie to pozostaje policja i prokurator. O ile wiem, to Miller oszukuje na wszystkich frontach- pracownikó, dostawców materiałów i klientów...
My wysyłalismy faktury w 2008 na ul Jana z Kolna 4/6 w Gdyni a w 2009 na Kasztanową 12 też w Gdyni. Może tam warto poszukać?
Jak jedna firma w niecałym roku zebrała tyle negatywnych to na ogólnopolskim forum internetowym trzeba tej firmie wystawić najgorszą opinie poza tym należy ją przekazać wszystkim znajomym w Polsce niech się wystrzegają tej firmy własciciel tej firmy Maciej Miler sam sobie zasłużył na tą opinię to niech się teraz cieszy zamiast być polecanym jest tępiony .
Jestem za :)
nie wierze. czy tak trudno poradzic sobie z takim idiota??? ilu jest oszukanych na tym forum??? od groma. ciezko jest go dorwac?? guzik prawda. podszywacie sie pod kolejnego klienta i dzwonicie do niego (ktos podal aktualny nr) i wtedy typa pod sciane i krotko... malo jest ludzi w gdynii czy gdansku, ktorzy chetnie za drobna sume zrobia porzadek z takim??? jak robi u kogos teraz i stoi jego auto pod blokiem, to poprzebijac mu opony, zapiankowac wszystkie drzwi od auta (sprawdzona metoda i skutkuje):))))) powodzenia. panie miller pan juz swego interesu dlugo nie pociagnie, chyba ze na haiti bedziesz z********al z lopata za darmo frajerze
Ma roboty bo trzyma palec w d...... administratorom wspólnot i to oni nagrywają mu roboty za kasę dlatego go bronią a on najmuje ludzi z ulicy często dobrych fachowców potem im nie płaci ,przegina ceny materiałowe ,nie odbiera telefonów od ludzi którym jest dłużny kasę ale kiedyś zle trafi ktoś mu nosek ukręci czas robi swoje ludzie przekazujcie to znajomym niech się wszyscy wystrzegają tej firmy w całej Polsce
zna morze ktos jakikolwiek adres millera biura morze byc staryi nie wazny

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Budowa domu w Trójmieście (28 odpowiedzi)

Czy ktos mógłby mi powiedzieć ile w warunkach trójmiejskich kosztowała by budwa takiego domu:...

czynsze (3 odpowiedzi)

Osiedle Morskie , mieszkanie 44m , czynsz 947zl , czy wszyscy tak maja drogo ??

budowa domu Różyny, Łęgowo (29 odpowiedzi)

Witam, Zastanawiam się nad budową domu w wyżej wymienionych lokalizacjach - cena działki...

do góry