Widok

Fatalna data

Nie dość że Harpagan podupadł (tak się powszechnie mówi) to jeszcze usiłuje konkurować z top modnymi maratonami. Paru znajomych powiedziało od razu -Bydgoszcz!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Radzę zaglądać od czasu do czasu do księgi gości strony Harpagana. Karol Kalsztein uchylił już rąbka tajemnicy (post 1739), jak mają wyglądać PK na trasie H25. A więc powrót do 15 PK na trasie (ósmy na półmetku). Ponadto wszystkie PK na trasach pieszej i rowerowej z obsadą sędziowską. Z mojej osobistej obserwacji wynika, że organizatorzy tym razem dokładają wszelkich starań, by 25. Harpagan zatarł niemiłe wrażenia po edycji puckiej. Na kolorowe mapy radzę nie liczyć, ale być może pojawi się tym razem system sport-ident. Na razie nie pozostaje nam nic innego, jak uzbroić się w cierpliwość i czekać na oficjalne wieści. Do rajdu zostało jeszcze sporo czasu, więc nie ma powodów do niepokoju, za to na pewno najwyższy już czas na spokojny i regularny trening. Pozdrawiam
Właśnie przeczytałem. Jak będzie obsada na wszystkich puktach to SportIdent możemy pewnie zapomnieć...
diablo napisał(a):

> Właśnie przeczytałem. Jak będzie obsada na wszystkich puktach
> to SportIdent możemy pewnie zapomnieć...

diablo i tu sie mylisz na trasie rowerowej ma byc obowiezkowy a na trasie pieszej tylko dla chetnych z tego co mi wiadomo
dziekuję za pozdrowionka:D, ale pogody i tak nie załatwię. W tej dziedzinie duże osiągnięcia ma Wesoły Jędruś, więc do niego zwracajcie się z takimi prośbami:D. pozdro
ludzie pogoda tym razem na harpagnaie piekna bedzie :) cały czas deszcz deszcz no czaszami sieg sie pojawi :) tak na poważnie miejmy nadzieje ze bedzie piekne słoneczko tylko oby nie za mocne :)
pozdrawiam
Nadal nie jestem przekonany czy start w Harpaganie a nie w Bygdoszczy da mi więcej satysfakcji. Wygląda na to ze organizatorzy chcą dobic poziomem do innych rajdów ekstremalnych ale jednak za mało sę starają. Przykład można wziąć z takich imprez jak np. niedawny Lion. Głównie chodzi mi o rozgłos, oprawę medialną. Gdyby choć Harpagan liczył się np. w Pucharze Polski imprez ekstremalnych...
Witam! ;-)
1. to ze organizatorzy chcą dobic poziomem do innych rajdów ekstremalnych - to chwała im za to!. Oceneniać ich starania bedziemy po 27 kwietnia, więc proponuje nie wyciągać pochopnych wniosków do do ich pracy, łatwo jest krytykować
2. Lion to rzeczywiście świetna impreza, ale weź pod uwage to że wszystkich na nią nie stać, więc nie oczekuj że za wpisowe 30zl będziesz miał Lion'(2)!
3. co do oprawy medialnej Ja osobiście zastrzeżeń nie mam, zajrzyj na http://www.harpagan.gda.pl/h/25/index.html
4. hmm..... Twoje uczestnictwo w H25, to jedynie your choice! nikt nie zmusza Cie byś był obecny w Elblągu
Ps. hihi...DIABLO!..gratuluje wyczynów w MRU ;-))

Pozdrawiam gorąco! w te chłodne dni wszystkich miłych ludzi :-)) EsT*R*