Widok
Fatalna szkoła
Nie polecam tej szkoły. Poziom nauczania jest bardzo niski. W stosunku do innych szkół pod względem nauczania i wychowywania ta jest dnem. Jestem szczęśliwa, że moje dziecko w końcu ukończyło tą szkołę, ale martwię się co będzie z nim dalej, ponieważ pod względem edukacji szkoła ta reprezentuje bardzo niskim poziom. Są nauczyciele, którzy przykładają się do swojej pracy (wymagają), ale atmosfera panująca w szkole kreowana przez dyrekcję i niektórych przedstawicieli grona pedagogicznego uniemożliwia własciwe nauczanie. Powyższe pozytywne opinie są wielce zastanawiające. Sądzę, że uczniom (o ile wypowiedzi te nie są napisane przez kogoś z nauczycieli) niski poziom nauczania i wulgarny sposób zachowywania odpowiadają, stąd takie opinie. Jednak jako rodzic przestrzegam innych rodziców przed posyłaniem dzieci do tej szkoły. Na zakończenie dodam, że sport w tej szkole traktowany jest jak przedmiot wf w każdej innej szkole z tą różnicą, że codzinnie są dwie godziny tego przedmiotu. Bardzo zła szkoła !
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
Nigdy nie byłaś uczennicą tej szkoły! W przeciwnym razie wiedziałabyś, że atmosfera w tej szkole jest rewelacyjna. A poziom- skąd te wyniki? Sprawdź je w Wydziale Edukacji- tam mają zupełnie inne oceny. No chyba, że szkoła sklasyfikowana na 4 miejscu w Gdańsku to dla Ciebie zbyt niski poziom. Każdemu dziecku życzę też takiego " niskiego poziomu nauczania i wulgarnego sposobu zachowania".
świetna atmosfera ? Proszę mnie nie rozśmieszać. Świetna to była jeszcze kilka lat temu a teraz to jest jakaś masakra. Uczniowie uważają się za nie wiadomo kogo i myślą że wszystko im wolno. Jeśli chodzi o naukę, to zależy na jakiego nauczyciela się trafi. Sport - nie wiem jak można zniszczyć to na co pracowało się wiele, wiele lat. Dyrektor od spraw sportu faworyzuje tylko łyżwiarstwo.
Nie zgodzę sie. Obecnie uczę się w szkole i uważam iż szkoła jest rewelacyjna. Nauczyciele jak w kazdej szkole, jedni lepsi drudzy gorsi. Wszyscy nauczyciele wf są naprawdę spoko. Można z nii pogadać na każde tematy niezależnie od wszystkiego. W szkole panuje luzna atmosfera, nikt nikogo nie dręczy czy poniża. Łyżwiarstwo wcale nie jest faworyzowane. Łyżwiarki płacą z własnej kieszeni za wszelkie wyjazdy czy utrzymanie lodowiska. Obecnie składka wynosi ok. 100 zł miesięcznie. Tenis jest na słabym poziomie, piłka ręczna w podstawówce jest świetna. Tak samo hokej. Polecam te szkołę gdyż daje możliwości. Albo słuchasz albo nie zdajesz. Proste i logiczne :p