Widok
Fatalna szkoła
Nie polecam tej szkoły. Poziom nauczania jest bardzo niski. W stosunku do innych szkół pod względem nauczania i wychowywania ta jest dnem. Jestem szczęśliwa, że moje dziecko w końcu ukończyło tą szkołę, ale martwię się co będzie z nim dalej, ponieważ pod względem edukacji szkoła ta reprezentuje bardzo niskim poziom. Są nauczyciele, którzy przykładają się do swojej pracy (wymagają), ale atmosfera panująca w szkole kreowana przez dyrekcję i niektórych przedstawicieli grona pedagogicznego uniemożliwia własciwe nauczanie. Powyższe pozytywne opinie są wielce zastanawiające. Sądzę, że uczniom (o ile wypowiedzi te nie są napisane przez kogoś z nauczycieli) niski poziom nauczania i wulgarny sposób zachowywania odpowiadają, stąd takie opinie. Jednak jako rodzic przestrzegam innych rodziców przed posyłaniem dzieci do tej szkoły. Na zakończenie dodam, że sport w tej szkole traktowany jest jak przedmiot wf w każdej innej szkole z tą różnicą, że codzinnie są dwie godziny tego przedmiotu. Bardzo zła szkoła !
Moja ocena
* maksymalna ocena 6