Widok

Feel

Feel Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Feel, 15 lipca 2008 godz. 19:30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pfff

Żenuła...

co za dno

Do opery przychodza goście z wąsami z piwkiem w ręku i grube kobiety w brokacie w podkolanówkach.....no to do feel pasuje, żenujacy ludzie na żenującym koncercie czyli wszystko ok.Ci goście chyba w klubach nie grają, bo i tam ciężko plejbek ustawić buahuahauhuah.

za 65 złotych? XDDDDDDDD

nie no, przegięcie!

dno i siedem metrow mułu

mam nadzieje, ze to bedzie bardzo nieudany koncert pod wzgledem frekfencji. 3miasto niech pokaze ze Feel to shit

panom dziękujemy

dobrze zrobiona komercja, ale niech się sprzedaje gdzie indziej, wolę, aby w trójmieście grali bardziej szczerą muzykę.

;)

A kto wedlug was powinien wystapic w trojmiescie????? Merlin Manson czy jakis inny przebieraniec??? Ja tam ich nawet lubie i nie jestem gruba kobieta w podkolanowkach.
Chyba zazdroscicie, ze chlopakom sie udalo. Bo nic innego nie przychodzi mi do glowy:)

tak powinien wystąpić Marilyn Manson!!!!

Może padnie prąd? :]

I wtedy wszyscy zaśpiewają: "Jest już ciemno ..."

Wystarczy spojrzeć na to co będzie działo się dzień wcześniej w Operze Leśnej albo 20 lipca. Na takie imprezy chętnie wydam pieniądze, ale 45zl za Feel.... To chyba żart!

Jakby tak na prawdę źle grali nie odnieśliby takiego sukcesu, a jednak ich muzyka wpada w ucho i jeżeli komuś się nie podoba to nie jest zmuszony wydać tych paru złotych na bilet. Ja uważam, że warto. A miejsce koncertu wskazuje na pewien poziom,do którego niestety pewne osoby nie dorastają.

playback

Ty,BARY,z playbacku to może Ty wogóle żyjesz!!!Ignorancie,zapraszam na koncert!!!

Haha

j.w

są super!

mam całą płytę i jedno nagranie lepsze jest od drugiego!
Czekałam na ich koncert w 3mieście:-) Jak kogoś nie stać lub mu się nie podoba, to nie musi iść. W czym proble. Zapewniam przeciwników, że frekfencja będzie bardzo duża!!

cvn

A niby co ciekawego mialoby byc???? Tak patrze na letni repertuar opery lesnej i nie widze niczego co mogloby mnie zainterseowac. Feel to chyba jeszcze najlepsze co mozna zobaczyc. Jakos nie mam ochoty sluchac jakis szajbnietych rockmanow w stylu hey... A kabarety to tez wybrali najgorsze z mozliwych (nie licze tu baltroczyka i grupy mocarta). Ja lubie feel. ich piosenki latwo wpadaja w ucho. A nie jak jakies szarpidruty, ktorym sie tylko wydaje, ze graja rock!!!! No, ale o gustach sie nie dyskutuje:)

słuchaj...jajaj

niektóre skrajnie złe opinie o feel to tylko bełkot zazdrosnych
przyMULONYCH beztalenci i nieudaczników.Talent, sukces
zawsze budzi zazdrość przeważnie u chłopców z małymi
penisami

jakieś jaja

Feel - sami w Operze Leśnej -nie to chyba jakieś jaja -w Operze w której światowe gwiazdy grają w kilka zespołów - taki FEELm ma grać sam - to chyba żart,a może reszty zespołów nie wymieniają ,zs skromności.a może FEEL jest supportem kogoś,kogo trzymają w tajemnicy?

vid

Ech, czemu to jest teraz wszędzie... No ale dobra, lud chce oglądać, to niech Opera Leśna chociaż zarobi...

czemu szyszki czemu maslo

mam prosbe nieprzyjezdzajcie!!!!bo moja dziewczyna was kocha i ciebie solisto najbardziej

frekwencja będzie duża, ale średnia wieku na koncercie wyniesie zapewne 15 lat. -.-

Inne tematy z forum Rozrywka

Bal dla seniorów - Bal na Batorym (4 odpowiedzi)

Z okazji 100. rocznicy nadania Gdyni praw miejskich Prezydent Miasta Gdyni zaprasza gdyńskich...

Haevn - Terra Nova Tour (3 odpowiedzi)

TERRA NOVA TOUR - HAEVN zabiera fanów w zupełnie nowe muzyczne terytoria! Koncerty HAEVN od lat...

TEDxGdańsk (4 odpowiedzi)

TEDxGdańsk to całodniowe doświadczenie na żywo, stworzone dla osób ciekawych świata, nowatorskich...

do góry