Widok
Fejsbuk drogie panie...
...wytłumaczcie mi czemu coraz częściej umieszczacie na profilach zdjęcia, których nie powstydziły by się panienki z roxa.pl . Gdzie tu sens i logika?? Przecież to mama spojrzy, tata babcia, kolega. No chyba ,że lubicie pod zdjęciem komentarze napalonych sąsiadów z klatki obok. Czekam na odpowiedzi!!
wystawiaja na widok to,co wy-mezczyzni
najbardziej w kobietach cenicie!
a ,ze nie doswiadczyły(po d..nie dostały tak duzo)-
i nie zrozumiały ,ze nie warto starac sie dla faceta-
wiec panie ciekawski masz pan dylemat..
dylemat sasiada?:)
nie -zebym broniła glupiutkich siks...szkoda mi ich
bo zazwyczaj ..potem mocno boli
nie szanujecie nas
i my--siebie nie szanujemy
powiesz odwrotnie?
sadze,ze nadal swiatem rzadzicie wy ! samce
dlatego napisałam w takiej kolejnosci
jestescie dla nas napedem i inspiracja
rzadko ktora kobieta jest szczesliwa bez adoracji mezczyzny
moze taka ,ktorej za bardzo dokuczyliscie i dodatkowo przeszła menopauze
ale to tez nie wyrok na samotnosc,
wy potrzebujecie seksu i obiadu
my potrzebujemy-seksu,na obiad!,rozmowy,opieki,adoracji,wsparcia przy dzieciach ,obrony...przytulenia!
my bez was...zle ..wiec głupiejemy,obnazamy sie,wydrapujemy sobie oczy...zabieramy mezów..malujemy..totrurujemy ciało szpilkami operacjami
po kiego byłoby nam tyle zachodu ,gdyby was nie było???!
po prostu głupie dla was
a wy nas nie szanowac:(
najbardziej w kobietach cenicie!
a ,ze nie doswiadczyły(po d..nie dostały tak duzo)-
i nie zrozumiały ,ze nie warto starac sie dla faceta-
wiec panie ciekawski masz pan dylemat..
dylemat sasiada?:)
nie -zebym broniła glupiutkich siks...szkoda mi ich
bo zazwyczaj ..potem mocno boli
nie szanujecie nas
i my--siebie nie szanujemy
powiesz odwrotnie?
sadze,ze nadal swiatem rzadzicie wy ! samce
dlatego napisałam w takiej kolejnosci
jestescie dla nas napedem i inspiracja
rzadko ktora kobieta jest szczesliwa bez adoracji mezczyzny
moze taka ,ktorej za bardzo dokuczyliscie i dodatkowo przeszła menopauze
ale to tez nie wyrok na samotnosc,
wy potrzebujecie seksu i obiadu
my potrzebujemy-seksu,na obiad!,rozmowy,opieki,adoracji,wsparcia przy dzieciach ,obrony...przytulenia!
my bez was...zle ..wiec głupiejemy,obnazamy sie,wydrapujemy sobie oczy...zabieramy mezów..malujemy..totrurujemy ciało szpilkami operacjami
po kiego byłoby nam tyle zachodu ,gdyby was nie było???!
po prostu głupie dla was
a wy nas nie szanowac:(
Inka, Twoim koleżankom zapewne przez myśl nie przeszłoby, żeby wstawiać takie zdjęcia, może to trend bardziej powszechny wśród małolatów z gimnazjów i liceów, którymi rządzi jeszcze burza hormonów.
Isztar, są inne sposoby, by kobieta zwróciła na siebie uwagę, w pozytywny sposób, tak by zachowała godność?
Isztar, są inne sposoby, by kobieta zwróciła na siebie uwagę, w pozytywny sposób, tak by zachowała godność?
Nie wszystko można tłumaczyć hormonami, bez przesady...
To raczej brak doświadczenia życiowego. Dorośli ludzie raczej mają świadomość że na takie fotki może się natknąć potencjalny pracodawca albo że mogą się stać sensacją wśród potencjalnych współpracowników i wtedy dochodzić może do nieciekawych sytuacji bezpośrednio odbijających się na tym "egzemplarzu"... życie "óczy" :) i raczej tanie lekcje to nie są...
To raczej brak doświadczenia życiowego. Dorośli ludzie raczej mają świadomość że na takie fotki może się natknąć potencjalny pracodawca albo że mogą się stać sensacją wśród potencjalnych współpracowników i wtedy dochodzić może do nieciekawych sytuacji bezpośrednio odbijających się na tym "egzemplarzu"... życie "óczy" :) i raczej tanie lekcje to nie są...
Kocio, nie napisałam, że przyczyną wstawiania półnagich zdjęć są wyłącznie hormony,ale mimo wszystko uważam że mają wpływ na zachowanie dziewczyn i chłopców.Sama pamiętam czasy, gdy byłam nastolatką.Młody człowiek rozwija się bardzo intensywnie, u chłopców pojawiają się polucje, dziewczynom rozwijają się gruczoły mleczne,oboje zaczynają bardziej interesować się " świerszczykami".
W przyszłości prób zwrócenia uwagi na sobie płci przeciwnej w formie zdjęć na fb, będą się wstydzić, a narazie nie zdają sobie za bardzo sprawy z tego.
W przyszłości prób zwrócenia uwagi na sobie płci przeciwnej w formie zdjęć na fb, będą się wstydzić, a narazie nie zdają sobie za bardzo sprawy z tego.
Graszka czy myslisz ,ze ja o tym nie wiem?:)
jak nade mna siostra napisała-
raczej mniej doswiadczone (uogolniam..bo głupota i naiwnosc to tez brak doswiadczenia)--tak robia
czasem to bywa nawet b.smieszne,zenujace..
a ja nie lubie jak sie siostry moje :) tak traktuja--siebie same!
bo mi kobiet zal
za mlodu jak suczke trzeba dobrze traktowac-kochac i nie rozpuszczac
a bedzie miał poukladane w głowie
no i ..jak powyzej ktos napisał---moda i lans mediow--taki trend---seksu,kultu ciała..jeszcze jest
malo kto pokazuje sweet focie z dyplomami
nadal w pwierwszym rzedzie wymaga sie od nas bysmy były ładne i seksi..potem inne rzeczy
i w jakiejs czesci trzeba tez podniesc swoja wartosc wzbudzajac zazdrosc w kolezankach
to nie bierze sie z dogłebnej złej natury kobiecej
tylko z parcia na ambicje-jestem najb.seksi i najlepsze samce mnie chca!
chore --dlatego mi szkoda nas samych-jako kobiet!
suma na koniec i tak zostaje nam york i hobby
b stary mezczyzna jest przecietny ale stara kobieta jest ponizej przecietnej
czasem nie wiem ,czy nie jest dobrze łapac dobra passe pinduni niz potem załowac ze sie nic nie wyszalało
pp
jak nade mna siostra napisała-
raczej mniej doswiadczone (uogolniam..bo głupota i naiwnosc to tez brak doswiadczenia)--tak robia
czasem to bywa nawet b.smieszne,zenujace..
a ja nie lubie jak sie siostry moje :) tak traktuja--siebie same!
bo mi kobiet zal
za mlodu jak suczke trzeba dobrze traktowac-kochac i nie rozpuszczac
a bedzie miał poukladane w głowie
no i ..jak powyzej ktos napisał---moda i lans mediow--taki trend---seksu,kultu ciała..jeszcze jest
malo kto pokazuje sweet focie z dyplomami
nadal w pwierwszym rzedzie wymaga sie od nas bysmy były ładne i seksi..potem inne rzeczy
i w jakiejs czesci trzeba tez podniesc swoja wartosc wzbudzajac zazdrosc w kolezankach
to nie bierze sie z dogłebnej złej natury kobiecej
tylko z parcia na ambicje-jestem najb.seksi i najlepsze samce mnie chca!
chore --dlatego mi szkoda nas samych-jako kobiet!
suma na koniec i tak zostaje nam york i hobby
b stary mezczyzna jest przecietny ale stara kobieta jest ponizej przecietnej
czasem nie wiem ,czy nie jest dobrze łapac dobra passe pinduni niz potem załowac ze sie nic nie wyszalało
pp
Wiek ma swoje prawa więc nie dziwmy się temu wyścigowi o pierwszeństwo w walce o super samca;)wszak to nie nadążająca za cywilizacją pierwotna natura gra pierwsze skrzypce;).Zjawisko zupełnie mi obce ale może jestem jakimś dziwadłem?Młodzizny to może i jestem w stanie zrozumieć,nie pochwalić ale zrozumieć ,natomiast doświadczonych życiowo kobiet już nie pojmuję.
A ja też miałam takie "koleżanki" wśród znajomych :-) śmiech na sali. Teraz, kiedy nie mam już facebooka, szczególnie jedna zapadła mi w pamięć. Sąsiadka z bloku. Słodka, grubawa blondynka, która wstawiala tysiące zdjęć swojej twarzy z tą samą miną. Czasem na zdjęcie załapały się jej wielkie cycki. I syf w pokoju. Zawsze kasowala moje komentarze.
Isztar plus dla Ciebie, że chociaż się przyznałaś. Bo znam takie co zawzięcie twierdzą, że szpilki to noszą bo im wygodniej;) Co do moich znajomych no to aż takiej tragedii nie ma. Ale wystarczy sięgnąć trochę dalej i jest to zauważalne. Ale bardziej od tego zastanawia mnie inny fakt. Mianowicie mój mały rozumek jest w stanie pojąć ,że dziewczyna x wrzuca swoje półnagie zdjęcie na fejsa bo tym przyciągnie kolegów sponsorów czy kogo tam jeszcze. Ale za nic nie jestem w stanie zrozumieć osób, które np wrzucają sobie "zdjęcie w tle" jakąś rozebraną pindę w stringach ściągniętą z internetu czy coś w ten deseń. Rozumiem dziewczynę, która wstawia zdjęcie jakiegoś przystojniaka. To jej ideał ok... Ale idąc tym tropem to tak jak bym ja wrzucił fotkę murzyna z pół metrową maczugą... Wiem może wychodzę na idiotę co się zastanawia po co i na co ktoś wrzuca coś na swój profil społecznościowy. Ale no takie czasy jest ten fejsbuk i to mnie zastanawia...
ja sie nie przyznaje--nie uzywam fejsa
bo nie ..dziwnie to zabrzmi :)---nie lubie az tak sie obnazac i az tyle wysiadywac w necie
nie cierpie wszelkiego rodzaju lajkowania,minusowania itd---nawet nie wiem jak to sie robi
wole fora tematyczne lub po prostu miejsce ,gdzie jakies tam pare fajnych osob pisze lub cos ciekawego
staralam sie wejsc w skore innych kobiet i swoja za mlodu--co mi tam po głowie chodziło..:)i stad te odpowiedzi
zreszta my kobiety to jestesmy wielce przewrotne
ganimy obnazanie i przesade w tym ale gdyby ktos
1-zaplacił dobrze
2--sława
3--facet
4-Krysce na złosc
5--eee...hormony czasem robia z nas niewyzyte...takie no
i byc wampem --ktora nie chciałaby anonimowo?
albo chociaz przez chwile nie pomyslala,,albo nie trenowała przed lustrem?
potem -trzask po policzku-ej no ty ! ogarnij sie
jaki to wstyd
pomysla ze łatwa jestem
strace meza
rodzice mnie zobacza i ..sasiedzi!
oprocz Kryski!
wychowawczyni syna
proboszcz
pruderyjna ciotka,ktora nie ma swoich dzieci a wielki dom
a moze beda kiedys kandydowac na prezydenta i to mi zaszkodzi ...
itp itd
kalkulacje ..moralne tez
wiekszosc z nas to swintuchy w ukryciu..i baby i chlopy
całe szczescie nie na pokaz:):):)
niech mi zadna tu nie zaprzecza
istotna role odgrywa tez
atrakcyjnosc...
dłuuuugi temat
bo nie ..dziwnie to zabrzmi :)---nie lubie az tak sie obnazac i az tyle wysiadywac w necie
nie cierpie wszelkiego rodzaju lajkowania,minusowania itd---nawet nie wiem jak to sie robi
wole fora tematyczne lub po prostu miejsce ,gdzie jakies tam pare fajnych osob pisze lub cos ciekawego
staralam sie wejsc w skore innych kobiet i swoja za mlodu--co mi tam po głowie chodziło..:)i stad te odpowiedzi
zreszta my kobiety to jestesmy wielce przewrotne
ganimy obnazanie i przesade w tym ale gdyby ktos
1-zaplacił dobrze
2--sława
3--facet
4-Krysce na złosc
5--eee...hormony czasem robia z nas niewyzyte...takie no
i byc wampem --ktora nie chciałaby anonimowo?
albo chociaz przez chwile nie pomyslala,,albo nie trenowała przed lustrem?
potem -trzask po policzku-ej no ty ! ogarnij sie
jaki to wstyd
pomysla ze łatwa jestem
strace meza
rodzice mnie zobacza i ..sasiedzi!
oprocz Kryski!
wychowawczyni syna
proboszcz
pruderyjna ciotka,ktora nie ma swoich dzieci a wielki dom
a moze beda kiedys kandydowac na prezydenta i to mi zaszkodzi ...
itp itd
kalkulacje ..moralne tez
wiekszosc z nas to swintuchy w ukryciu..i baby i chlopy
całe szczescie nie na pokaz:):):)
niech mi zadna tu nie zaprzecza
istotna role odgrywa tez
atrakcyjnosc...
dłuuuugi temat