Widok

Ferie - Zakopane

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,
wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim gdzieś wyżej :) Czy ktoś z was ma namiary na coś godnego polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeżeli masz facebook, to wpisz "noclegi zakopane". Dołącz do grupy która ma ponad 37 tyś. członków. (są dwie, ta skuteczniejsza). Na stronie oferują się właściciele, 3 razy korzystałam z takich ofert. Polega to na tym że piszesz czego szukasz w jakiej cenie, jaki termin i ile osób, następnie oferty sypią się pod twoim postem :) Polecam!

Sprawdź Koisówkę. Byłam tam z dziećmi dwa razy, tyle, że latem. Położony w dzielnicy Zakopanego - Cyrhla. Zerknij na stronkę, tam wszystko jest opisane. Piękny dom, wspaniali i pomocni właściciele. Ja polecam.

My byliśmy we wakacje w toporowej cyrhli. Piękny apartament, przystanek 1min. Minus jeśli chodzi o dojście do przystanku, bo przejście jest przy ostrym zakręcie i przechodzenie przez ulicę, to był dla nas wielki stres:) apartament był tak dobrze wyposażony, że właściwie można było przyjechać że swoimi ciuchami, bo nawet była szczoteczka do zębów, oczywiście nowa :) my rezerwowalismy przez booking.

My z rodziną byliśmy ostatniej zimy w Willi Widokowej Wojnar na Pardałówce i bardzo polecam, zwłaszcza z dzieckiem. Dom w góralskim stylu, piękne widoki i spokojna okolica, a do centrum można dojechać w kilka minut. Dziecko miało frajdę, bo jest sala zabaw i basen. Jedzenie bardzo dobre domowe i świeże. Możesz zerknąć na ich stronę: https://wojnar.pl/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (122 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry