Widok

Ferie zimowe w Gabi - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witajcie, czy ktoś z Was zapisał kiedykolwiek dziecko na ferie, kolonie (takie wyjazdowe albo w mieście) z centrum tańca Gabi ? chciałabym poznać Wasze opinie... córka bardzo chce, żeby ją zapisać na ferie, ale nie mogę znaleźć żadnych opinii w necie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja córka 7 latka była na półkoloniach w wakacje na Dragana.
Była zadowolona, czas był zorganizowany wszystkie atrakcje z rozpiski się odbyły.To był tydzień tematyczny z Violettą.

Jeśli chodzi o wyjazdowe to jeszcze nie korzystaliśmy ale słyszałam super opinie, że dobra opieka i dzieci nie mają czasu na nudę czy tęsknotę.

Teraz też chce iść na zimowe ferie więc to dla mnie najlepsza rekomendacja bo jakby coś było nie tak to pewnie już by nie chciała skorzystać.
Mój syn był na koloniach letnich 2 razy. Raczej zadowolony, tylko warunki mieszkaniowe takie sobie (ale to chyba we wszystkich tych ośrodkach nad jeziorami). Syn narzekał na pająki, ale to latem...
Dużo zdjęć, dużo atrakcji, czasu wolnego niewiele, także zapełniają czas dzieciakom skutecznie :)
Ja byłam kilka razy! W prawdzie było to ponad 10 lat temu, ale najlepiej je wspominam. Czas był świetnie zorganizowany, zajęcia taneczne, sportowe, rozrywkowe, czas wolny... wielka różnorodność. Jeśli sie nie zmieniło to polecam. Ale na wspomnienia mnie wzięło :')
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (48 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...

do góry