Widok
Feromony i ich działanie
Pytanie kieruję głównie do pań ale jeśli panowie zauważyli u siebie działanie feromonów to równiez możecie pisać :) Mianowicie czytałam kilka naukowych artykułów dotyczacych feromonów i w wielu z nich jest napisane,ze takie środki rzeczywisćie wpływają na przyciąganie u płci przeciwnej. Ale jak to sie odnosi do praktyki? Czy wypróbowaliście może coś takiego?
Myślałam, ze nie działają jednak postanowiłam spróbować i pierwsze faktycznie nie działałały ale były to jakieś tanie z neta, drugie jakie zamówiłam miały już lepsze działanie i faktycznie działały. Były to Pheromone essence. Ogonie polecam dobrze przemyśleć zakup i poczytać sobie opinie o środkach bo jest ich sporo ale nie wszystkie są skuteczne, jeśli chcesz aby zawierały feromony to niestety ale muszą trochę kosztować.
Lew starowicz ostatnio czytałam o tym, ze feromony działają, ich działanie jest tak jak czytałaś naukowo potwierdzone, zresztą moje doświadczenia również pokazują, ze takie środki mają wpływ na inne osoby. Używam Love&Desire (tych z droższej edycji, premium). Dodam, że jak kupowałam to nie chodziło mi o podryw ale wpływanie na ludzi w pracy. I lepiej mi się obecnie pracuje (pracuje w biurze obsługi klienta).
Nie piszesz tutaj przypadkiem o tej różowej butelce? Bo tak jak pisałam są dwie różne opcje. Są te zwykle za 60 zł, które same w sobie są ok ale nie ma sensu oczekiwać efektu wow. Sa jednak w wersji premium, w ciemnym opakowaniu i osobiście jestem z nich bardziej zadowolona.Zapach jest świeży, na pewno nie słodki i nie kwiatowy, moim zdaniem o wiele ładniejszy niż te różowe, a na pewno o wiele lepiej trzyma sie na skórze. Musiałabyś sama wypróbować.