Widok

Fiat Palio Weekend

Produkcję Palio uruchomiono rok wcześniej niż bliźniaczego modelu Siena, czyli w 1996 roku w zakładach Betim w Brazylii. Auto zostało zaprojektowane przez Centrum Stylistyczne Fiata oraz studio IDEA w Turynie.Rozwiązania techniczne oraz poziom bezpieczeństwa auta dostosowane są do standardów europejskich. Bezpieczeństwo bierne zapewniają m.in. wzmocnienia boczne, sztywne nadwozie, a czynne: ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam mam fiata palion tylne koło lekko na ukośnie dlaczego tak jest

witam mam pytanie w sprawie tylnego swiatla jes nowa zarowka bezpieczniki cale a prawego nadal niema pozostale swiatla sa

prośba o pomoc

Mam fiata palio weekend kombi 1.6. 16v 1999r. Mam dwa pytania... Co to moze byc rano jak jest wilgoc nie chce mi odpalic, podobnie jest jak jest pogoda deszczowa, a jak juz odpali to buja sie na obrotach .... 2 pytanie.... Gdzie dokladnie znajduje sie pompka paliwa... Bardzo was prosze o jakas odpowiedz
One tak maja i juz

Fiat palio weekend

Kup sobie słownik , bo też jesteś żenada.

Palio weekend silnik 1.2 układ kierowniczy

Bardzo ciężko kręci kierownica.Jaka może być przyczyna ?

Palio Weekend 1.6 16V 1998

Mam samochód z roku 1998 z silnikiem 1,6 16V. Przejechałem nim 224 tys km i jak do tej pory jestem zadowolony. Owszem czasami coś się popsuje, coś się zużyje ale z czystym sumieniem mogę powiedzieć że za te pieniądze jak i na ówczesne czasy (1998 r) to był to bardzo trafiony zakup. Samochód ma instalację gazową BRC, pali między 9,5 a 11,5 litra i mimo wieku i przebiegu nadal jest całkiem żwawy. Regularnie serwisuję, wymieniam niezbędne komponenty (m.in płyny eksploatacyjne) i serwisuje instalację gazową, wszystko to sprawia że samochód jeździe niemalże bezproblemowo. Dlatego też śmieszą mnie opnie kmiotów którzy twierdzą że samochód jest taki czy owaki, trzeba pamiętać ile to auto kosztowało (auto budżetowe), i że regularny serwis to podstawa, no cóż ale przecież polacy to najlepsi i najmądrzejsi kierowcy na świecie, i na dodatek każdy z nich to mechanik, co się zna... Wkrótce pojawi się następca wysłóżonego Fiacika i oby się sprawował nie gorzej... a będę zadowolony. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Palio

Jakoś jeżdze po 200 km dziennie od 2 lat i sie nie rozsypał. A tobie kupił tata auto i płaci za remąty tego auta to nie wiesz co ile kosztuje, a jak nie małeś fiata to sie nie udzielaj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Palio

Silnik 1,6 16v ,jeżdze juz nim 2 lata i jest niezawodny ,na takich drogach jak ja jeżdze to na te auto nie ma moćnych , miałem kilka zachodnich aut i wszystkie siadaly na silnik lub zawieszenie ,palio którym jeżdze spisuje sie w trudnych warunkach , trzeba poporostu dbać o paski , filtry ,oleje itp.

Palio

fiat jest autem dobrym nieporuwnuj toyoty czy hondy ale różnicą cenową i tanimi czesciami i sam go naprawiam a hondy juz niezrobisz samemu ,kupujecie Japońskie używane graty i nie potraficie ich zrobić i niewiem czym sie chwalicie . nara

Zwolennik Fiata Palio 1.2

Świetne i bezpretensjonalne autko w swojej klasie. Silniczek niewielki ale trwały i żwawy, cichutko pracuje na benzynie jak i na gazie i ma w zupełności wystarczającą dynamikę. Idealny kompromis miedzy pakownością, przyjemnością z jazdy i kosztami. Rzecz jasna to nie jest auto klasy premium czy luksusowej, ale ma wiele zalet, jest wdzięczne i bezpretensjonalne. Oczywiście wiele opinii tutaj jest napisana przez smarkaczy i buraków chcących wyprzedzać wszystkich na drodze i którym ciągle mało koni. Ci idioci i chamy powinni być zwyczajnie odstrzeleni ze społeczeństwa. Dla normalnych ludzi jest to idealne autko, a silniczek 1.2 rewelacja. Polecam wszystkim rozsądnym użytkownikom dróg.

FIAT PALIO WEEKEND

Ogolnie nie wiem co za palanty sie tutaj wypowiadaja.Ogolnie to bambrowoz dla wiochmenow.Wiara sie tutaj podnieca osiagami a to stolec jak pojdzie ze 100km\h to cud ze sie nie rozsypie.Ogolnie przesadzacie z osiagami bo mam tutaj taka gruba dziewuche w pracy co ma tego szrota i zanim setke osiagnie to mozna sie zdrzemnac.Srodek to rzenada,Chyba maluch mial ladniej,sam plastik i to tandentej jakosci.Ogolnie to stolec na kolkacha ci co sie tym podniecaja to pewnie rolnicy albo wiochmeni sa ktorych nie stac na lepsze auto i wmawiaja sobie co za cacko maja.OGolnie rzenujace sa wasze opinie.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Palio

Mam Palio I /teraz użytkuje syn/ ja kupiłem II.Jedynka dużo lepsza.Psuje sie w normie,ale dużo częsci i o 1/3 tansze niż do dwojki.Czy ktoś się oriętuje - ława do jedynki i dwójki jest taka sama?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lawa

Czy ktoś z Was oriętuje się czy ława przednia od palio I i palio II jest taka sama.Dzięki za pomoc

palio nie jest dedykowane dla młodej osoby

mam palio 1.4 benzyna w kombi nabyłem je zamieniając golfa3 na fiata to był moj najwiekszy błąd w moim życiu myślałem że 1.4 będzie mniej palił od 1.8 a on pali 2 razy więcej niż 1.8 ja nie wiem jak te palio przetrwało na rynku

Palio Wikend - moje pierwsze auto

Jezdze nim od czerwca 2004 od momentu jak zrobiłem prawko. Na początku miałem z nim wiele problemów ( awarie alternatora, układu chlodniczego, awaria nagrzewnicy, awaria paska rozrządu itp) Powymieniałem prawie wszystko na nowe i teraz bym sie go nie pozbył z racji sentymentu. Jestem 3 posiadaczem, autko kupiłem uzywane rocznik 99, 1,2 75 KM HL. Gdy go kupiłem na liczniku miał 77 tys km teraz 154. Jestem bardzo zadowolony. Przydał sie duzy bagażnik bo przewoze różne graty na działke. Pozdrawiam. Polecam.

dobry przebieg

ale pociesze innych moje palio ma 280 tys i jeszcze smiga 190-200 km/h dodam gaz i bezyna 1999r 1,6 16

tp11@OP.PL

mam palio 1.7 td chętnie wymienię sie uwagami

Witam posiadam palio 2002r te auto jest paliwozerne

Palio 1.2 benzyna/LPG 2001r.

Jestem szczęśliwą posiadaczką Palio Weekend od stycznia tego roku. Autko mimo tego że jest kombi (czego absolutnie nie szukałam) jest naprawdę bardzo zgrabny- w porównaniu do forda mondeo kombi, którym wcześniej jeździłam.

Dla takiej małej blondynki jak ja- idealny :>. Za ok 65zł gazu przejadę nawet do 340km. Jedyne co musiałam wymienić to silnik krokowy. Tak wszystko cudownie :) Zimą nie zawiódł i jestem mu za to ogromnie wdzięczna.

Autko godne polecenia dla każdego, kto nie chce szarżować, a dojechać cało do celu.